2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Canım evhamlanma hemen Benin de adet alacak gibi ağrılarım oluyordu enfeksiyon çıkmıştı istersen doktorunla görüşüp bi tahlil verebilirsin
Enfeksiyon çıkmıştı tahlilde ilaç kullanıyorum ama neden böyle oldu birden anlamadım. Şuan uzandım geçmesini bekliyorum. Daha kötü olursa dayanamicam. Teşekkür ederim canım

Masallah canim iyi olsun hep insaallah bebisler

Ayrıntılıya giren arkadaşlar maaşallah diyelim ne güzel bugün herkes güzel haberler almış darısı başımıza inşallah : ) benimki de cuma günü.
Ni5AN sana da geçmiş olsun canım inşallah vaktinde sağ salim alırsın kucağına bebişlerini : ) ben de en son doktora gittiğimde renkli usg yi eşime benzettim aynı :d hatta herkese de gösterdim babasına benzicek bu kız diye :d tabi benden başka kimse benzetmedi o ayrı : )

Kızlar aklıma bişey takıldı
Kan ilacı kullanan arkadaşlarım bende bugün başladım
Üzerinde Demir eksikliği ve folik asit eksikliği tedavisinde yazıyor ee kullandığım vitaminde de folik asit var fazla olmaz mı acaba

Kızlar akıntımda biraz hızlanıp sıvılaştı gibi ve bel ağrısıyla karın ağrısı şiddetine devam. Sanki birazdan adet olacakmışım gibi. Hatta akıntı geldikce olmuş gibi oluyorum

Bütün gece aklına takılacaksa eğer, için rahat değilse arkadaşların dediği gibi bir doktora görün. Bizi de haberdar et mutlaka <3

Şunu da ekleyeyim, bundan on gün önce aşırı bir karın ve bel ağrısı yaşadım. İki gün sürdü. Tam olarak adet öncesinin aşırı hali gibiydi, gece uyutmadı. Yorgunluğa vs verdim ama hemen arkasından bir anda aşırı karnım büyüdü. İçerde yer açıyormuş meğerse minnoş :))

Selam hayırlı sabahlar hanımlar.Dün kontrolümüz vardı 21+3 olmuşuz.Detaylı ultrasona girdik çok şükür bir sıkıntı çıkmadı ablaları ama yüzünü göstermedi detaylı da rahim duvarına yasladığı için ama normal doktor kontrolünde siyah beyaz ekranda net bi şekilde gördük.Tahmini kilo 430 g,tahmini sizce gelişimimiz güzel mi ablaları ? Sizdeki durumlar iyidir inşallah ....

Son düzenleme:
YAA benim de oldu gecenlerde dışardaydım napcağımı şaşırdım adet oluyorum sandım 1 gün sürdü, ondanmıymış meğerrr

Bu cevabın içimi rahatlattı baya canım. Doktora gitmedim ama şuan sancım kalmadı çok şükür. Dün gece ağrırken bebeğim hafif hafif tekme atarak sağdan sol tarafa geçti ilk defa. Ondan olabileceğini düşündüm bende. Çok şükür iyiyim

Günaydın kızlar pazartesi tahlil vermiştim saglık ocagına onun sonuölrına gittim bugün. Şekerim düşük çıktı ve kolesterol sınırda dikkat et dedi. Bebek için bir sıkıntı yaratır mı sizce

Kizlar gunaydin doktordan ciktim rutin kontrolumu yapti yuzunu goremedik dayamis suratini donmedi sipa saat 11.30da ayrintili var saolsun doktorum da ayrintili bakti on kontrol yapayim dedi. Plasentamin ucunda kanama alani olusmus ama zararsizmis ve yukari olmasi gereken yere cikmis cok sukur. Bakalim insallah ayrintilida iyi cikar.

Kizlar bu arada 57 kilo olmusumhamileligi 60la tamamlarim diyordum 70i gorurum heralde 1 ayda 3 kilo saka gibibebisim 30 cm 440 gr olmus
Maşallah canım bebeğine
İnşallah ayrıntılıda da güzel haberler alırsın
Benimde ayrıntılı öncesi doktorum bi ön inceleme yapıp öyle gönderdi

sen dikkat etmiyo muydun ya, dikkat ettiğin halde mi 3 kilo almşsın ödem falan mı acabaaa
Odem oldugunu sanmiyorum canim sisligim yok hic. Dun disarda yedik esim tek porsiyon soylemis sonra 2. Tek porsiyonuda yedimistahim baya acik aksam ekmek yemiyorum ama is yerinde sanirim unlu mamulleri kaciriyorum biraz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…