2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Hadi gözün aydın canım :)
Ben yaptırmıyorum ayrıntılı ama sizi ilgi ile takip ediyorum :)
Bu arada sen kaç kilo ile hamile kalmıştın ki 57 oldun? aynen bende dikkat ediyorsun sen kilo almazsın diyordum :)
Neden yaptirmiyon canim? 52 ile hamile kaldim 5 ayda 5 kilo aldim ama 3 kilosunu son ay aldim

Neden yaptirmiyon canim? 52 ile hamile kaldim 5 ayda 5 kilo aldim ama 3 kilosunu son ay aldim

Doktorum kendi detaylı kontrol ediyor bir sorun yok siz bilirsiniz dedi yapacaksak da İzmir'e yönlendirdi. Gerek göörmedik bizde :)
Ayrıca kilo konusunda canını sıkma herkes nasıl veriyorsa bizde vereceğiz merak etme bende 3 kilo almışım toplamda bakalım doktora soracağım haftaya kontrolüm var normal mi diye :)

Seni çok iyi anlıyorum arkadaşım kendi annem bebek arabası puset ve araba koltuğu ayrıca bir bavul kendi diktiği ince battaniyeler yastıklar falan hazırlamış bayramda bize kayın validem de sağolsun hastane çıkışı kalın battaniye çotaplar yorganlar her şey aldı anneler daha biz bir şey alamadık ama her şeyi oldu şükür

yok kafaya taktığımdan değilde şaşırdım diyorlarda inanmıyordum bünyem almıyor derken bu velet aldıracak bana kilo

ooo süper sen baya bi avantajdasın böle devam eder umarım hediyeler

yok kafaya taktığımdan değilde şaşırdım diyorlarda inanmıyordum bünyem almıyor derken bu velet aldıracak bana kilo

Bir şey soracağım sende dümdüz oldun mu
Çok saçma bir soru farkındayım ama merak ettim herkeste aynı mı ? bel falan yok bildiğin dikdörtgen gibi oldum ben anlatabildim mi bilmiyorum ama eşim bile nerede o iki karışlık bel diyor :)

Maşallah canım bebeğine
İnşallah ayrıntılıda da güzel haberler alırsın
Benimde ayrıntılı öncesi doktorum bi ön inceleme yapıp öyle gönderdi

saolasın canım bütün bebişlerimize kocaman maşallah çok şükür sıkıntı görülmedi ayrıntılı da bu arada kilosunu yanlış yazmışım telefondan girince sıkıntı oluyor 470 olmuş paşam yarında tetanoz aşım var inşallah üst üste izin almada sıkıntı yaşamam

bende mide yok uzun bir göbek var top gibi belime hiç dikkat etmedim akşam eşime sorayım o da ince belli karım diye severdi benionun gözüyle yazayım bakalım ne dicek.

ay maşallah şanslı bebişler insan hediye geldi mi gerçekten seviniyormuş ya yeğenimi görmek için gelecek olanlar beni arıyorlardı ablamın evini tarif edeyim diye birde bebiş nasıl kilosu falan diye soruyorlardı kıyafet alacaklar özellikle bende siz gelin yeter falan diyordum kibarlıktan kırılacam ablama söyledim böyle böyle diye kızmıştı oğlumun nasibini ne engelliyon demişti haklıymış valla

Canımm Allah yardımcın olsun, kalpte parlama benim bebeğimde de var, üstelik dörtlü testimde de 50/1 risk çıkmıştı. ama sonra harmony test yaptırdım temiz çıktı. Demek istediğim bence bebişin sapasağlam yüreğini ferah tut.

Dualarım seninle inşallah güzel haberler alırsın geçmiş olsun canım

Cok gecmis olsun kendi doktorunuza da gösterdiniz mi sonuçları? Bilmiyorum kusura bakmayın kardosentez nedir

Beni de sağlık ocağından aradılar
Yarın gitcem aşımı da olayım doktoruma sordum vurul kafamız rahat olur dedi
Bile bile lades demeye gerek Yok sanırım ilk doğumumda şansım yaver gitmiş olabilir ama bu kez ne olur bilmiyorum riske atmıcam o yüzden

canım bende çok büyük stresle girdim bebişlerimiz Allah'a emanet hala bu testlerin çok güvenilirliğine inanmıyorum bu haftalar için doğru olsa bile doğuma kadar daha 4 ayımız var Allah'a emanet etmekten başka şansımız yok. ayrıca kistler hakkında bilgilendirdi mi doktorunuz bilmiyorum ama çoğu kistler doğumdan sonra kayboluyormuş. kalpte üfürüm ve parlamada geçici oluyor. inşallah kordosentez sonucun güzel çıkar. dualarımız seninle

Kizlar ayrintilimda iyi sukur doktora gosterecegim simdi.
Canım çok çok sevindim gözüm aydın plesantanda düzelmiş çok şükür rahim ağzında değil dimi artık ufacık önemsiz kanamanda geçer inşallah. Bende haftaya çarşamba randevum var insallah benim plesantamda yukarı çıkmıştır

saolasın canım darısı başına inşallah yukarı çıkmış şükürler olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…