2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
tetanoz aşısı olan bayanlar su değmeyecek falan dedi mi doktorunuz? haftasonu denize gitmeyi düşünüyoruz da kimi aşılarda 3 gün su değmesin falan diyorlar ya

Ben sadece ilk vurulduğu gün su değdirmedim ama ertesi gün banyo yaptım çünkü hava o zaman 40 derece idi malum :)
Zaten benim bildiğim bir ilk gün değdirmiyorsun ama arkadaşa farklı söylemiş doktoru sen en iyisi ebene bir sor derim :)

tetanoz aşısı olan bayanlar su değmeyecek falan dedi mi doktorunuz? haftasonu denize gitmeyi düşünüyoruz da kimi aşılarda 3 gün su değmesin falan diyorlar ya
Canım o tamamen uydurma bir şeymiş ya. Bana ebe hiç su değdirme banyo yapma falan demedi. Çocuklarda geçerliymiş o aşıdan sonra su değdirmemek o da her aşıda değil bazı aşılarda geçerliymiş. Ama sen yine de ebeye sor için rahat etsin.

Ben aşıdan sonra işe gittim cok sıcaktı eve geçinde duşa girdim hiç bişey olmadı uyarmadılarda zaten su degmeyecek vs diye

Allah evladını sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım. Moralini yüksek tutmaya çalış.

Kızlar benim bebeğim bugün hiç hareket etmiyor. En son dün gece yatarken kıpır kıpırdı... sabahtan beri hiç hareket yok. Normal mi sizce ? Endişelenmeye başladım yaaa

Kızlar benim bebeğim bugün hiç hareket etmiyor. En son dün gece yatarken kıpır kıpırdı... sabahtan beri hiç hareket yok. Normal mi sizce ? Endişelenmeye başladım yaaa
canım ben daha hissedemiyorum bile doğru düzgün:) doktora sorduğumda 26. haftaya kadar az hissedersin, bu hareketler 2 günde 1 3 günde 1 hissedilebilir. 1 gün hareket ediyorsa 2 gün etmeyebilir, belki sırtını karnına vermiştir içeri tekmeliyordur:)

hiç endişelenme canım geçenlerde yazdım buraya hiç hareket etmedi diye akşam eve gittim başladı kıpırdanmaya. hatta geçtiğimiz cumarteside hiç hareket etmedi ben yorulunca o da yoruluyo sanırım birde bende tam doktorumun dediği gibi oluyor 2 gün kıpır kıpırsa 3-4 gün baya azalıyor hareketleri

ya ben aşı olurken hiç hissetmedm sıfır his, bitti diyince şok oldum hatta , 2 gün oldu hala sıfır ağrı, yapmadı mı naptı ebem =))
Aşıyı olurken ben de hissetmedim ama 5 dk kadar sonra başladı ağrı bende. Bu kadar uzun zamandır geçmemesi normal değil sanırım sağlık ocağına gidesim gelmiyor hiç hava aşırı sıcak dışarı çıkamıyorum.

ya ben aşı olurken hiç hissetmedm sıfır his, bitti diyince şok oldum hatta , 2 gün oldu hala sıfır ağrı, yapmadı mı naptı ebem =))
maşallah de nazar değdircen ben hiç korkmam aşıdan ama nedense çocuk gibi telaş yaptım çok uzun oldu aşı olmayalı kan aldırmak gibidir heralde dimi

Evet canim bana iki gün su değirme banyo yapma demisti

Ben aşıdan sonra işe gittim cok sıcaktı eve geçinde duşa girdim hiç bişey olmadı uyarmadılarda zaten su degmeyecek vs diye

evet en iyisi hemşireye sormak galiba bende sanki verem aşısında değmemesi lazım diye biliyorum kabuklanıp dökülüyor ya acaba bunda da var mı diye merak ettim

Kızlar sizinde karnınız aşagıda duruyoe mu ? Yani ust karin bolgeniz doldu mu ? Beni kim gorse karnin aşagıda gibi diyor
benimde aşağıda mide tarafım boş anca oturunca mideyle birleşiyor göğüsümün altına çıkıyor. benim eltimin son haftaya kadar hep aşağıdaydı şimdilerde çıkmış haftaya sezeryan olcak.

ahh bu etraftaki soylentiler ahh yok acaba erken dogum mu yapcn karnin cok asagida şöyle böyle derken psikolojimi bozdular

Canım çarşamba vuruldum daha pazartesi falan geçti yani 5 güne yakın sürüyor :) İlk iki gün kıyafetimi çıkaramadım ama sonra azalarak bitti :)
Anladım canım benim de bugün 5.gün durduk yere ağrımıyor ama mesela kolumu kaldırdığımda falan ağrıyor öyle dayanılmicak kadar ağrımadı hiç ama uzun süre devam etmesi düşündürüyo beni sıkıntı yok o zaman zaten cuma doktora gideceğim geçmezse sorayım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…