2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Biraz önce biraz kıpırdadı kızlar :) oğluşum hissetti sanırım annesinin endişelendiğini... dediğiniz gibi bazı günler çok hareketli oluyor. Bazı günler sakin oluyor

kızlar bu arada doktoruma balık yağını sordum balık yemiyor musun dedi bende haftada bir yiyorum ama büyük balığın yarısını yiyebiliyorum dedim. eşimde demesin mi haftada 3 kere yiyoz diye deli etcek adam beni bazen yiyebiliyoz bazen yiyemiyoz sus dimi neyse çok balık önermiyoruz zaten yediğin yeterlidir fazlası çinko birikmesi yapabilir bu da istediğimiz birşey değil dedi. cevizi ihmal etme dedi ve decaviti bıraktırdı ı mom yazdı içinde omega varmış galiba

Biraz önce biraz kıpırdadı kızlar :) oğluşum hissetti sanırım annesinin endişelendiğini... dediğiniz gibi bazı günler çok hareketli oluyor. Bazı günler sakin oluyor
Aynen bendede öyle işte günüm yogun geçerse hareket hissetmiyorum, sakin geçerse hissediyorum ne zaman sertleşcek hareketleri merak ediyorum

Selam kızlar

benim de göbeğim aşağıda Salı günü Dr. A sordum olması gerektiği yerde bi sıkıntı yok dedi.

Ben de bugün tetanoz yaptırdım hemşire yarın öbür gün ağrır dedi. Ayrıca bir garip oblomov hiç acımadı

Benim de bebek bazen çok hareketli bazen durgun ama muhakkak kendini hiç olmadı 1 kere hissettiriyor maaşallah

Bende dün 2 defa kendi doktoruma gorundum hic oymamadigi icin. 2 defa ayrintili ultrason doktoruna gorundum oyle bi kapanmis ki kalbine bakamadi hic degerlendirilemedi b3nm gibi inatci olacak galiba genel olarak bir sorun gozukmyr cok sükür herkes oyledir insllah

Kızlar merhaba nasılsıniz bayadan beri yazamıyorum giriyorum yazdıklarinizi okuyorum ama yazma fırsatı bulamadın malum boya badana isi vardı. Sükür bitti temizligimide yaptim bi tek halilarimi vericem yıkamaya baska bisey kalmadi sagolsun annem yardim etti..ohh tertemiz olduk ama biraz yoruldum. Simdi sıra melegımizin besigini ve dolabini almakta onlarida aldik mi odasi hazir :)

Kızlar bebeğim yaklaşık 15-20 dkdir baya oynak. Pıt pıt atıyor. Ben biraz bastırıyorum o atıyor ben bastırıyorum o atıyor. Resmen oyun oynuyoruz. Bazende uzun süreli titriyor. Baya göbeğimde olduğu yeri sallayan cinsten. Sanki üşüme gelmiş gibi. Acaba neden öyle oluyor.

ay maşallah ben boya badana işlerini ağustos sonu gibi kalkışayım diyorum. evin içinde eşya varken hiç yaptırmadım zor olur mu acaba

Güzel haberlerle geleceksin inşallah, stres yapmamaya çalış. Benimkinin de kordonu dolanmış, Allaha emanet diye rahatlatıyorum kendimi, elden bir şey gelmiyor.

ay maşallah ben boya badana işlerini ağustos sonu gibi kalkışayım diyorum. evin içinde eşya varken hiç yaptırmadım zor olur mu acaba

Benim icin cok zor olmadi adamlar eşyaların ustunu örttüler zaten fazla damlatmadilarda beni bir tek sîcaklar zorladi evde klima da yok tam cok sıcak zamanlara denk geldi. sagolsunlar zaten esim ve annem herseye yardim ettiler.

Benim icin cok zor olmadi adamlar eşyaların ustunu örttüler zaten fazla damlatmadilarda beni bir tek sîcaklar zorladi evde klima da yok tam cok sıcak zamanlara denk geldi. sagolsunlar zaten esim ve annem herseye yardim ettiler.
eşimden başka yardım edecek insanımda yok bakalım Allah güç verir inşallah ben hala evdeki fazlalıkları atmakla meşgulum küçük ev işime geliyordu fakat eve 4. bir bireyin katılmasıyla biraz sıkışacağız

Güzel haberlerle geleceksin inşallah, stres yapmamaya çalış. Benimkinin de kordonu dolanmış, Allaha emanet diye rahatlatıyorum kendimi, elden bir şey gelmiyor.
Soluna yat canim sürekli benim arkadaşın bebeğinin de kordonu dolanmıştı dokyor öyle demiş hayırlı haberler alırız hep beraber insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…