2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Ben beyaz ya da ekru düşünüyorum erkek diye her şey mavi bende tiksindim. Henüz kışlık takımlarda çok çeşit yok piyasada ama açık renk sade bir şey alırım gibi. Hatta bebeğime bile ısrarla mavi almıyorum

Kilo konusunda 10 gündür tartılmadım annemdeyim normalde evimde kendi tartım ile aynı gün aynı saatlerde tartılıp not alıyorum ama burda hak getire eşim de anneme eşimi ve oğlumu sana emanet ediyorum anne iyi bak diye şaka yaptı kadıncağız çok ciddiye aldı sürekli çeşit çeşit yediriyor ne olacak halim bilmem

Bende mavi hariç her renk alabilirim birde pembe ... resmen baydı lohusa tacını da kırmızı kurdele takacağım çiçek falan istemiyorum. Bu arada bizim isim büyük ihtimal değişecek başka bir isim buldu babamız çünkü :)

Dik oturmakta cok zorlanıyorum. Özellikle yemek yerken masaya doğru dik oturunca inanilmaz rahatsız ediyor. Hep arkama yaslanmali ve cok az da olsa kayık oturmaliyim ki paşa rahat etsin. Son aylarda ne olacak bilmiyorum
Ben de artık sadece belimi yastıkla destekleyip dik oturunca rahat ediyorum. Bir de yan yatınca rahatım :) bunların dışında her türlü zorlanıyorum. Özellikle sırt üstü nefesim kesiliyor artık. Benim minişler erken zorlamaya başladı beni :)

Ekru alıcam bende canım. Belki bir tane de pembe alırım ama şeker pembe almam daha pudra pembe gibi olabilir :))

vakit kaybetme bncede sor

sadece ic camasrimda oluyordu o kadar da yogun degildi

Belki aranızda aşılarla ilgili gelişmeleri takip eden vardır. Tamamen sağlıklı çocuklar ve aşı sonrası otizm ilişkisi hakkında. Tıbbi uzmanların onayıyla İtalyan mahkemeleri de aşıların otizme yol açtığına karar kılmış. İlgilenenler için hem haberin linki hem de mahkeme kararını paylaşayım dedim.

https://truthkings.com/italian-court-rules-mercury-aluminum-vaccines-cause-autism/

Aşı yaptırmamak daha riskli değil mi ya çook eskiden kızamıktan çocuklar ölürdü aşı geliştikçe kızamık ölümcül hastalık olmaktan çıktı
Bir sürü akrabam var 6-7 bebeği sebepsiz vefat eden herkesin bebek kaybı var nerdeyse tanıdıklarımdan
Herşey o kadar kötü oldu ki soluduğumuz hava bile doğallığını yitirmişken çocukları bu mikroplara karşı nasıl koruyacağız
Bence böyle tartışmalar olmasın bu forumda sonra birinin fikri değişir aşı yaptırmaz başına bişey geldiği zaman da vebal almamış oluruz ciddi konu bence bu durum

Dediğine katılıyorum zaten ben bile o kadar araştırmama rağmen böyle bir risk alabilir miyim bilmiyorum. Ama okuyup paylaşmasam da kötü hissederdim. Öyle çok tepki alırsa silerim zaten.

Ben de aşının yaptırılması gerektiğini dusunenlerdenim. Çevremde tek tük inatçı yaptirmamakta kararlı anneler var görüyorum ama ben o kadar cesaretli değilim doğum yapınca farkedeceksiniz ki ücretli aşılar da var yaptirilmasi zorunlu değil fakat anneye kalan bi durum.mesela rota virüsü diye geçen aşıyı ben ilk kizimda yaptirmamistim 2 aylıkken acillik olduk asi olsa idi daha hafif atlatmasini saglardi dedi doktorum 3 gün hastanede yatmıştı çok iyi arastirmak gerek

Kızlar sütü gelen varmı bende göğüsümü sıkınca gelmeye başladı

neden sıkıyorsun ki göğüsünü? doktorum göğüsümü ellememem konusunda ciddi bir şekilde uyardı beni. o gelen kolostrum olabilir canım sakın sıkma bir damlası bile çok kıymetli. kendi akarsa yapacak bir şey yok ama elle müdahele etme sakın

bende yapılması gerektiğini düşünenlerdenim ve açıkçası etrafımda yaptırmayacak olanları düşündükçe korkuyorum çünkü hastalıklar onların yüzünden yayılacak ve çocuklarımız aşısız olunca savunmasız olacak instagram da bir çok kişiyle tartıştım bu konuda kadına sende aşı var mı diyorum var zamanında ailem yaptırmış diyor ee sen neden çocuğunu savunmasız bırakacaksın diyorum bir sürü söylenti var benim seçimim diyor. bence hiçbir annenin hakkı değildir çocuğunu hastalıklara karşı savunmasız bırakmak.

Çok haklısın cnm ama sende farketmissin çoğu kesin kararlı ve bu konuda net fikirleri olan anneler konuyu açtıkça tartışma ortamı oluyo diye pek uzatmıyorum böyle durumlarda sonuçta kendi kararı keşke öyle olmasa idi ama maalesef öyle .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…