- Konu Sahibi bir garip oblomov
-
- #18.481
Ben mobilya besik almay dusunuyorum canim is yerinden arkadaşların bazıları bundan aldı memnjnKIZLAR biz ihtiyaçların bi kısmını karşıladık park yatak mı beşik mi konusunda kararsızım biiraz sizne almayı düşünüyorsunuz
aynen sor ne dicek , seninle doğum tarihimizde aynı görünüyo bebeğin kilosu kaç bakalımbelki bana bebeğin kilosu yüzünden vs şeker taraması yaptır falan dedi 450 gr cıktı bizimki, yoksa ben 5 kilo almışım cok değil yani..
Bu arada saat ikide kontrolüm var :) bir aydır bebeğimi görmüyorum :) hem şeker yüklemesi olayını soracağım hemde kilo ile ilgili bir şey diyecekmi bakalım heyecanlıyım şimdiden :)
Çok güzel canım saatin güle güle kullan
Çok güzel canım. Şimdiden mutlu yıllar o zaman sana :) evlerede koyuyorlar fil 7 ve ya 9 olması lazım sayısı var gerçi tam bilmiyorum yalan da olmasın şimdi
Bende senin gibi aldım canım. Sonradan kilo alımı yavaşlayıp durdu. Ama birden çok aldım. Şimdi tospik tospik geziniyorum.Ben varim cok takan en son 10 kilo almistim 20 21.haftada kizlar allahtan kilom azdi ama yine de cok aldim moralim bozuluyor ins veririm
Ben mobilya besik almay dusunuyorum canim is yerinden arkadaşların bazıları bundan aldı memnjn
benim boş yerler doldu galiba kimse kilo aldığıma inanmıyor herkes ne güzel hiç almamışsın diyor 5 kilo aldım diyince belli olmadığını söylüyorlar. bir de bu sabah aç karnına 59 kilo geldimBende senin gibi aldım canım. Sonradan kilo alımı yavaşlayıp durdu. Ama birden çok aldım. Şimdi tospik tospik geziniyorum.
Her sabah akıyor bu aralar da bi kere sıktım merakımdanCnm normal bi durum çoğu gebe de kendiliğinden bile gelir,o bebeğin ilk sütü ağız sütü olacak çok faydalı sakın sıkma hem erken doğumu da tetkiliyor doktorum söylemişti
Merakımdan bi sefer sıktım her sabah akıyordu ellemedim bi daha doktora soramadık bu hafta bi soralım bizdeneden sıkıyorsun ki göğüsünü? doktorum göğüsümü ellememem konusunda ciddi bir şekilde uyardı beni. o gelen kolostrum olabilir canım sakın sıkma bir damlası bile çok kıymetli. kendi akarsa yapacak bir şey yok ama elle müdahele etme sakın
skntı oldugunu sanmıyorum ya =) özellkle sordum hersey cok normal ama sen yine de dikkat et dedi, ben 10 gün sonra da İstanbul Çapa tıp fakültesine gidicem ayrıntlı içinya benim bebiş 470 gr bana bişi demedi her şey güzel dedi ben mi çok pimpirikli oldum acaba yoksa benim doktorum mu rahatgaliba 25. haftada kontrolde karar vereceğiz şeker yükleme testine
sor tatlım ben sormadan söylemişti. benimde arada göğüs ucumda beyaz bir kabuk bağlamış olarak görüyorum aktığına hiç şahit olmadım. sanırım hormonlardan bu haftalarda normalMerakımdan bi sefer sıktım her sabah akıyordu ellemedim bi daha doktora soramadık bu hafta bi soralım bizde
Normal evet aslında benim biraz erken oldu sanırım cok ilginç geldi her sabah sarı leke gibi olunca hangi renk nasıl diye sıktım yanlış yapmısım meğersesor tatlım ben sormadan söylemişti. benimde arada göğüs ucumda beyaz bir kabuk bağlamış olarak görüyorum aktığına hiç şahit olmadım. sanırım hormonlardan bu haftalarda normal
Ben mobilya besik almay dusunuyorum canim is yerinden arkadaşların bazıları bundan aldı memnjn
ya benim bebiş 470 gr bana bişi demedi her şey güzel dedi ben mi çok pimpirikli oldum acaba yoksa benim doktorum mu rahatgaliba 25. haftada kontrolde karar vereceğiz şeker yükleme testine
kalitesi nasılmış acaba fiyatı çok ucuz geldi çünkü[/QUOTE. Evet bana da ucuz geldi :)) kalitesi de iyi biz sipariş verdik arkadas aldı şadece çekmece kulpları plastik geliyormuş onları da değiştirmiş mobilya malzemesi satan yerlerde satılıyormuş
Katılıyorum, arkadaşım çok marjinaldi yaptırmadı, bizim evde 2 günde atlattığımız hastalığı 7 gün hastanede yatarak zar zor atlattı, şimdi yaptırmadığı tüm aşılar için tekrar düzenleme yapılıyor tek tek yaptırıyor.bende yapılması gerektiğini düşünenlerdenim ve açıkçası etrafımda yaptırmayacak olanları düşündükçe korkuyorum çünkü hastalıklar onların yüzünden yayılacak ve çocuklarımız aşısız olunca savunmasız olacak instagram da bir çok kişiyle tartıştım bu konuda kadına sende aşı var mı diyorum var zamanında ailem yaptırmış diyor ee sen neden çocuğunu savunmasız bırakacaksın diyorum bir sürü söylenti var benim seçimim diyor. bence hiçbir annenin hakkı değildir çocuğunu hastalıklara karşı savunmasız bırakmak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?