2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294

ya benim bebiş 470 gr bana bişi demedi her şey güzel dedi ben mi çok pimpirikli oldum acaba yoksa benim doktorum mu rahat galiba 25. haftada kontrolde karar vereceğiz şeker yükleme testine

otizmin tek sebebi aşı değil, otizm hala açıklanamayan pek çok faktörü bulunan bir hastalık maalesef.anne karnındaki bebeğin istenmemesinin bile otizmin sebebi olabileceğini iddia edenler var.bu yüzden aşı yaptırmamak ne kadar etkili olabilir ki pek değil bence.

aşı konusunu daha pek araştırmadım ama açıkçası bu işin biraz da sektör haline geldiğini düşünüyorum.onca aşı var hepsi mi gerekli diye de düşünüyor insan bazen açıkçası.

şeker yüklemesini ben yaptırmayı düşünmüyorum.benim dayım kadın doğumcu ve kesinlikle önermiyor.zaten aşırı kilo alımı yoksa ve ailede yakınlarında şeker hastalığı olan yoksa gereksiz bişey olduğuna kanaat getirdim.bir de zaten şeker çıksa da doktor diyet vermekten başka bişi yapmıyor, herhangi bir tedavisi olmayacak zaten.o yüzden kafama yatmadı.

inşallah sağlıkla gelir, bi sıkıntı olmaz..

Ben varim cok takan en son 10 kilo almistim 20 21.haftada kizlar allahtan kilom azdi ama yine de cok aldim moralim bozuluyor ins veririm
Bende senin gibi aldım canım. Sonradan kilo alımı yavaşlayıp durdu. Ama birden çok aldım. Şimdi tospik tospik geziniyorum.

Bende senin gibi aldım canım. Sonradan kilo alımı yavaşlayıp durdu. Ama birden çok aldım. Şimdi tospik tospik geziniyorum.
benim boş yerler doldu galiba kimse kilo aldığıma inanmıyor herkes ne güzel hiç almamışsın diyor 5 kilo aldım diyince belli olmadığını söylüyorlar. bir de bu sabah aç karnına 59 kilo geldim5 günde 3 kilo alamam dimi ya görünürde ödem falan da yok anlamadım

Merakımdan bi sefer sıktım her sabah akıyordu ellemedim bi daha doktora soramadık bu hafta bi soralım bizde

ya benim bebiş 470 gr bana bişi demedi her şey güzel dedi ben mi çok pimpirikli oldum acaba yoksa benim doktorum mu rahat galiba 25. haftada kontrolde karar vereceğiz şeker yükleme testine
skntı oldugunu sanmıyorum ya =) özellkle sordum hersey cok normal ama sen yine de dikkat et dedi, ben 10 gün sonra da İstanbul Çapa tıp fakültesine gidicem ayrıntlı için hemşire arkadaşım ayarlamıştı ücretsiz nasılsa bi de oraya göstericem , görmüş olurum hem, bakalım o ne dicek =)

kabızlık yaşayan arkadaşlar yaklaşık bir aydır fena yaşadım bu durumu ne yaptıysam hiç faydası olmadı
Activia kayısılı yiyorum her sabah aç karnıma 3-4 gündür normale döndüm sonunda çok şükür
İlk gün faydasını görmedim düzenli kullandıkça faydasını gördüm
Böyle sıkıntısı olan arkadaşım varsa yazayım istedim

sor tatlım ben sormadan söylemişti. benimde arada göğüs ucumda beyaz bir kabuk bağlamış olarak görüyorum aktığına hiç şahit olmadım. sanırım hormonlardan bu haftalarda normal
Normal evet aslında benim biraz erken oldu sanırım cok ilginç geldi her sabah sarı leke gibi olunca hangi renk nasıl diye sıktım yanlış yapmısım meğerse

Ben mobilya besik almay dusunuyorum canim is yerinden arkadaşların bazıları bundan aldı memnjn

ÇOK GÜZELMİŞ canım ben salona koyucam mecuren park yatak daha uygun olur dedi eşim

canım benim 20+4 te 400 dı gayet iyi bence bebişin maşallahı var doktor beni ay sonu çağırdı bi daha bakalım ne kadar olucak paşam sen öğlen yemek düzenini nasıl yapıyorsun iş yrinde

Herkese merhaba güzel anneler bana son 2 haftada bir şeyler oldu bir anda karnım büyüdü kocaman oldu anlamadım. hamile olduğumu anlamıyorlar diye sinirleniyordum şimdi hamileliğin bütün avantajlarından yararlanıyorum çok güzel İlk hamileliğim yarıyı geçtikçe acaba nasıl olacak diye korkularım da yok değil ama mucizevi bir his allah isteyen herkese nasip etsin

Bebeğim galiba horon tepmeyi öğrendi cok hızlı bi şekilde bir çok yerden aynı anda vuruyor. Bazen benim vurdugum yerden cevap veriyor, oynuyoruz çok eğlenceli ❤ karnim gumbur gumbur her taraftan oynuyor annelik gerçekten insanı değiştiriyormuş. Annemin son cocuguyum, dolayısıyla benim yetiskinligim annemin ileri yaşına denk geldi. Uc kardes hepimiz evli coluk cocuk sahibiyiz ama annemin dili hic durmaz sürekli ama sürekli bize dua eder. Yaslaninca ben de böyle olur muyum acaba derdim. Simdiden oldum galiba. Olur olmaz herseyde evladim geliyor aklima, sürekli dua ediyorum. Her kipirdadiginda, oyle mutlu oluyorum ki, anne olmayi isteyen hic bir kadin bu duygudan mahrum kalmasin istiyorum, Allah her isteyene hayirlisiyla yaşatsın diye dua ediyorum

Katılıyorum, arkadaşım çok marjinaldi yaptırmadı, bizim evde 2 günde atlattığımız hastalığı 7 gün hastanede yatarak zar zor atlattı, şimdi yaptırmadığı tüm aşılar için tekrar düzenleme yapılıyor tek tek yaptırıyor.
Tıbbi konularda işin uzmanlarının dinlenmesi taraftarıyım.
Hep anlatırım; dedem sahilde gezerken ayağına bir şey batıyor kanıyor, ertesi gün şişiyor hastaneye gidiyor göstermeye ve 24 saatte tetanosdan rahmetli oldu.

Gene kardeşim kabakulak oluyor bir seferinde küçükken ve binde bilmemkaçta 1 bir risk varmış ; kabakulak menejite çevirirmiş ve bingo kardeşim menejit oluyor. O zamanlar menenjit aşısı zorunlu değil ve ücretli bir aşı. Ailemin önceden yaptırmış olması sayesinde hafif ve maraz bırakmadan( bir ay yoğun hastane tedavisi ile) atlatıyor eğer bağışıklığı olmasaymış şu an epey hasarlı bir adam olacaktı...

Gamlı baykuşluğa son veriyorum, benim fikrimce Ona gerek yok ya, buna gerek yok ya ile hayatı riske atmaya gerek yok. Ne zaman ne olacağı belli olmuyor, çok temiz hijyenik ve şahane şartlarda ortamlarda yaşamıyoruz malesef. Ben kaba tabirle eşeğimi sağlam kazığa bağlamayı tercih ediyorum, gerisi Allaha emanet. Diş çektirip vefat eden insanlar da var, asprin içip aynı gün içinde ölenler de. Her şeyin bir etkisi, etkileşimi, milyonda bir tetiklediği riskler var elbet ama bunun için aşıdan vazgeçenlerden olmayacağım ben.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…