2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
kızlar hamileyken denize giren varmı bi sakıncası oluyor mu sizce ben girdim şuanlık birşey olmadı inş. olmaz,doktorum girebilirsin dedi zaten.
hiçbir şey olmaz canım sadece ıslak oturma hemen değiş üstünü. üşütmemen lazım. hamilelere önerilen en iyi sporlardan biridir yüzme vakit ve imkan varsa ne ala yüzebilene ben de 2 kere girdim

benimde her vurduğunda gözlerim doluyor gerçekten muhteşem bir duygu Rabbim isteyen hiçbir kadının kucağını boş bırakmasın evlat hasretiyle sınamasın kimseyi

yok canım gamlı baykuşluk değil hayatın gerçekleri malesef ki bunlar. ben tevekkülü elden bırakmamak gerektiğine inanırım. hepimiz az çok inançlı insanlarız.üstümüze düşeni yapalım da takdir Allah'a kalacak nasılsa. ama hiç önlem almadan da sonra yanmak ahlamak vahlamak daha zor geliyor bana.

Arkadaslar ben ayrintilidan döndum doktorum kalbini inceleyemedigi icin sevketmisti beni hastaneye . hamdolsun iyi oldu yollamasi da herseyi ayrintisiyla gorduk uzun uzun inceledi son iki gundur karnimdaki sertlikten dolayi korkularim vardi rahim agzi kisalmasi mi basladi diye o da iyi cikti nasil mutlu oldum anlatamam.

Sunnet konusunu arkadasimiz guzel aciklamis adet gelenek olmadigini cok guzel belirtmis ins kafalardaki yanlis bilgiler de silinmis olur.

Ben hep giriyorum. Sadece denizden çıkar çıkmaz mayomu değiştiriyorum, ıslak kalmamaya dikkat ediyorum.

hiçbir şey olmaz canım sadece ıslak oturma hemen değiş üstünü. üşütmemen lazım. hamilelere önerilen en iyi sporlardan biridir yüzme vakit ve imkan varsa ne ala yüzebilene ben de 2 kere girdim

çok sağolun içim rahatladı 2 çocuğumda girmedim hiç bunda girdm o yüzden tedirgindim biraz

Herkese merhaba güzel anneler. Benden tecrübeli olan anne adaylarına sorum olacak. 19+0 da devletteki doktoruma gittim oğluşum 21 cm 380-400 gr aralığındaydı. Bugün 19+5 de özeldeki doktoruma gittim. 352 gr çıktı. Ultrasondan ultrasoba değişebilir mi bu durum. Haftasıyla uyumlu dedi iki doktorumda ama kafam karıştı. Bir de kilosu nasıl sizce. Ben sadece 2 kilo aldım bu zaman kadar. Bebeişim hareketli maşallah hele ki yemek yiyince durmuyor hiç. Bir de detaylı hangi haftalar arasında yapılıyor acaba. Gerçekten çok güzel bir duygu. Rabbimin mucizesi. Canımız içinde bir can daha taşımak. Rabbim isteyen gönülden dileyen bekleyen herkese nasip etsin bu duyguyu inşallah

Canim ölcumlerden dolayi cok fark olabiliyor. Bir de iki farkli aletle olcum olmus normal.brn ilk gebeligimde bir gunde 3 kez muayene oldugum olmustu ve ayni gun iicnde bile 3 farkli sonuc cikmisti. Hamileligin sonuna dogru hizlaniyor ya kilo alimi o zaman insan ister istemez baskalariyla kiyas yapiyor benim bi arkadasimi deli ettiler kilosu 2bucuktan az diye, bebek yogun bakim unitesi olan bi klinikte dogum yaptirdilar . bebis bi geldi 4 kiloya yakin

canım kilolar boylar tahminidir o an ki ölçümler sonucunda belirliyorlar kiloyu doktorlar ölçümlerde hafif bir kaydırma yapsalar bile baya değişiklik olabilir. E esramtirak ta yazmış doğumda bile çok fark ediyor 3 kilo diyorlar 4e yakın çıkıyor daha kilolu diyorlar daha düşük çıkıyor. bu arada bebişinin kilosu gayet iyi merak etme ayrıntılıda 20. haftadan itibaren çekiliyor.

İşte ben de o yüzden tedirgin oldum canım. Çocuğun kilosu fazla olur normal doğum derler sıkıntı olur. Çok duydum öyle olanı da tedirgin oluyor insan. Ya hakikaten anne olmak zor. Her dakika bebeğini düşünmek. İnsan ister istemez stres oluyor.

aynen benm oğlum 3.5 doğar dendi anca ben 4100 gr doğurdum

Çok teşekkür ederim canım. İnsan burada konuşup fikir alınca rahatlıyor.

merhaba kızlar nasılsınız?? benim bu sıcaklarla aram hic iyi degil canım hic bisey yapmak istemiyor..sabah mide bulantım vardı simdide basım dönüyor..sıcak havadan dolayı oldugunu düsünüyorum gece cam acık yatıyorum üstümde acık yatıyorum üsütüyorum sanırım. bu arada bi yandan cok mutluyum arkadasım aventin süt sağma makinasını biberon ısıtıcısı ve sterilizasyon makinasını getirmis bir sürü gögüs pedi ve süt torbası getirmis bu masraftanda kurtuldum :)

Bende aynı şekilde canım geceleri sıcaktan uyuyamıyorum bazen parke üzerinde uyanırken buluyorum kendimi ve heryerim ağrımış bi şekilde tabi
Ay Ne güzel ya çok şanslısın sen ve bi çok arkadaşım benim çevremde hiiiiç bi iğne bile hediye getirecek düşünceli insanlar Yok herşeyi ben düşünmek zorundayım hep olduğu gibi

ben hala yorganla yatıyorumsarılmak için bire bir

ay ne düşünceli bir arkadaşmış maşallah ya baya bir masraftan kurtarmış seni

Ilk cocugunda bebek telsizi kullanan tecrübeli anneler var mi aramizda? Kamerali mi kamerasiz mi, pilli mi fişe takılanlardan mı, annedeki kısımda konuşma özelliği olmalı mı?
Hem evimiz büyük, hem de iki balkonumuz var ve yazın hiç balkondan içeri girmiyoruz, telsiz olursa içim rahat edecek

Magvital magnezyum sase kullanan var mi acayip basim donuyo dun bi de bugun kullandim gozlerime agirlik coktu resmen ilactan mi oldu acaba korktum valla ayagi kalkar kalkmaz sallaniyorum sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…