2017 Kasım ayında tüp bebek tedavisine başlıcak olanlar

Amin canım inşallah sizin hangi hastane

Peki ikinci dondurulmuşlarla mı yapıldı ? Bi de kaç ay sonra ikinciye başladın
Evet canım dondurulmuş embriyo ile, 5 ay sonra gittim ama dr transfer yapmak istemedi miyom vardı ve çok büyümüştü transfer yaparsak düşük riski olur hamilelikte dedi ameliyat oldum 5 ay da öyle geçti , önemli olan psikoloji kendini hazır hissettiğinde gitmen lazım zaman aralığında bir şart yok

Sen
Ben Prof. Ulun Uluğ'un bagdat caddesindeki muayehanesine gidiyorum. Opu ve transferi Florance Nightingale'de yapiyor. Simdilik vitamin vs verdi onlari kullaniyorum. Bakalim ne placak cok heyecanliyim.
senin vitamınler neler canım banada verdi resım atmıştım buraya

Allah yardımcımız olsun canım görünürde bizdede hiç problem yok bakalım tutacakmı

Ben Prof. Ulun Uluğ'un bagdat caddesindeki muayehanesine gidiyorum. Opu ve transferi Florance Nightingale'de yapiyor. Simdilik vitamin vs verdi onlari kullaniyorum. Bakalim ne placak cok heyecanliyim.
Beylikdüzü medicana selman bey canım

Arkadaslar hastaneyi aradım dış heyet raporumu bu hafta cikarcaklarini söylediler
yani 1 hafta sonra adetimle tedavime baslancak inşallah
çok heycanliyim çok mutlu oldum ya kendimi Kasımdaki regli dönemi için hazırlamıştim hep
süpriz oldu benim için

Ay hadi hayırlısı olsun canım yaa bnde kasım başi işte hasta oluyorum.

Kızlar tedavinizi kolu komşu akrabaya ailenize söylediniz mi ben daha kimseye söylemedim kendimi tutabilirsem kimseye söylemeyi de düşünmüyorum sonrasinda olumsuz olursa eğer
kimseyle ugrasmak istemiyorum niye olmadı sen şuna dikkat etmemişsındir şunu yemeliydin hep Yatman gerekiyordu ilaç saatinimi kacirdin gibi sorular duymak istemiyorum
iyiki varsınız siz valla tek dertlescegim siz olcaksinz

Bende kımseye demicem canım kımseyle uğraşamam vede bisey arıyolar ınsanda ondan tüp bebek yptı gibi konusurlar. Oyuzden gerek yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…