- 28 Mart 2016
- 1.176
- 1.493
- 83
- Konu Sahibi Bal10cukkk
-
Nereye gidiyorsun tedavin için canım
Beylikdüzü medicana selman laçin canımAtaşehir Memorial dayım canım sen nerde başladın?
Amin canım inşallah sizin hangi hastaneSelam bende varım.
2 kasimda adet olucam gibi görünüyor, 3 kasim için randevu alicam ve ignelere basliycaz hayirlisiyla.
Bizim sorunumuz benim amh degerimin cok dusuk olmasindan kaynaklaniyor (0.5).
32 yasindayim 3 yillik evliyim. Yeni cocuk dusunmeye basladik ve boyle bir problemim oldugunu ogrendik.
Allah herkese hayirli evlatlar nasip etsin saglikla insallah.
Evet canım morfoloji sorunumuz vardınazcb cim sizin sorun neydi acaba spermde bir sorun varmıydı
Evet canım dondurulmuş embriyo ile, 5 ay sonra gittim ama dr transfer yapmak istemedi miyom vardı ve çok büyümüştü transfer yaparsak düşük riski olur hamilelikte dedi ameliyat oldum 5 ay da öyle geçti , önemli olan psikoloji kendini hazır hissettiğinde gitmen lazım zaman aralığında bir şart yokPeki ikinci dondurulmuşlarla mı yapıldı ? Bi de kaç ay sonra ikinciye başladın
Ben Prof. Ulun Uluğ'un bagdat caddesindeki muayehanesine gidiyorum. Opu ve transferi Florance Nightingale'de yapiyor. Simdilik vitamin vs verdi onlari kullaniyorum. Bakalim ne placak cok heyecanliyim.Amin canım inşallah sizin hangi hastane
senin vitamınler neler canım banada verdi resım atmıştım burayaBen Prof. Ulun Uluğ'un bagdat caddesindeki muayehanesine gidiyorum. Opu ve transferi Florance Nightingale'de yapiyor. Simdilik vitamin vs verdi onlari kullaniyorum. Bakalim ne placak cok heyecanliyim.
Allah yardımcımız olsun canım görünürde bizdede hiç problem yok bakalım tutacakmı3 senelik evliyim canım. Doğal yoldan iki defa hamile kaldım biri kimyasal biri dış gebelik. Dış gebelik ameliyatla sonlandırıldı . Laporoskopi oldum daha doğrusu sonrasında 1 seneye yakın hamile kalamayınca tüp bebek yaptırmak istedik. Görünürde hiç problemimiz yok ama olmayınca olmuyor işte. Sende durumlar nasıl ? Kaç yaşındasın ?
Beylikdüzü medicana selman bey canımBen Prof. Ulun Uluğ'un bagdat caddesindeki muayehanesine gidiyorum. Opu ve transferi Florance Nightingale'de yapiyor. Simdilik vitamin vs verdi onlari kullaniyorum. Bakalim ne placak cok heyecanliyim.
DHEA, Bemiks, q10, l-carnitine, reservatol, alpha lipoic acid verdi canım bana. Sana neler verdi doktorun?Sen
senin vitamınler neler canım banada verdi resım atmıştım buraya
Argi-women 0mega 3 gnnoflor devit-3 ginera (eşimede krilom )DHEA, Bemiks, q10, l-carnitine, reservatol, alpha lipoic acid verdi canım bana. Sana neler verdi doktorun?
Ay hadi hayırlısı olsun canım yaa bnde kasım başi işte hasta oluyorum.Arkadaslar hastaneyi aradım dış heyet raporumu bu hafta cikarcaklarini söylediler
yani 1 hafta sonra adetimle tedavime baslancak inşallah
çok heycanliyim çok mutlu oldum ya kendimi Kasımdaki regli dönemi için hazırlamıştim hep
süpriz oldu benim için
Hemen hemen beraber başlıcaz canım çok heycanli yım ya allah yüzümüzü güldürür inşallahAy hadi hayırlısı olsun canım yaa bnde kasım başi işte hasta oluyorum.
İnşaAllah canım olmayan herkese nasip etsin. Nedense bende cok heyecan yok olacakmı acaba diye düşünmekteyim hepHemen hemen beraber başlıcaz canım çok heycanli yım ya allah yüzümüzü güldürür inşallah
Beylikdüzü medicana selman laçin canım
Allah yardımcımız olsun canım görünürde bizdede hiç problem yok bakalım tutacakmı
İnşallah canım yahadi hayırlısı olsun inş.
çok duydum selman hocayı inş. pozitif sonuç alırsın canım benm
Bende kımseye demicem canım kımseyle uğraşamam vede bisey arıyolar ınsanda ondan tüp bebek yptı gibi konusurlar. Oyuzden gerek yokKızlar tedavinizi kolu komşu akrabaya ailenize söylediniz mi ben daha kimseye söylemedim kendimi tutabilirsem kimseye söylemeyi de düşünmüyorum sonrasinda olumsuz olursa eğer
kimseyle ugrasmak istemiyorum niye olmadı sen şuna dikkat etmemişsındir şunu yemeliydin hep Yatman gerekiyordu ilaç saatinimi kacirdin gibi sorular duymak istemiyorum
iyiki varsınız siz valla tek dertlescegim siz olcaksinz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?