2017 Kasım ayında tüp bebek tedavisine başlıcak olanlar

canım ben kimseye söylemedim. pozitif sonuç alana kadarda kimseye söylemeyi düşünmüyorum. en mantıklısı böyle sanırım bilirlerse psikolojik olarak daha çok baskı hissederim üstümde bide olumsuz olursa yıkılırım diye düşündüm , söylemedim kafanızın rahat olmasını istiyorsanız bence sizde söylemeyin:)

ben ilk tüp bebek denememde yakın arkadaşlarıma aıleme fln soylemıstım. sonucu pozitif ıolacak sankı gibi buyuk bır heyecan duyuyordum artık tüp bebege karar verdık yakında hamıle olacagm gbı:) ama işler oyle olmuyormus kızlar negatıfı alınca tek tek herkese anlatmak ayrı bir zorluk. acını mı yaşayacaksın insanlara anlatıp onların tesellı cumlelerını mı duyacaksın. bu sefer arkadaslarıma soylemeyecegm aılelerden cok fazla gizleyemıyoruz gelıp gıdıyorlar fln onlara soylerız herhlde

Merhaba,
Bende tüp bebek tedavisine başlamak istiyorum. Sol tüpüm tıkalı ve başka hiç bir sorunumuz yok ama fakültede mi özelde mi yaptıracağım daha karar veremedim. süreç ne kadar uzun hiç bilgim var bilgi verirseniz sevinirim..

Hadı
Smdıden hayırlı olsun canım uzun bi süreç değil benım arkadasimda bı tüpü tıkalıydı bu ay yaptı tüp bebek tuttu

uludağ üniversitesinde bildiğiniz doktor varmı birde maliyet konsunda bilgisi olan var mı
Doktorla ılgılı bılgım yok. Ama arkadasım hemn hemn 9 10 mılyar tuttu dedi ilaçlarla. Bnde hiç sormadım doktora ücreti. Bu arada kaç yıllık evlısın canım rapor cıkartıp yarı ücret verebılıyosun bıldıgım kadarıyla

fakültede mi 9-10 bin tutmus
ben fakulteye gidiyorum
tüp bebek ücreti ilaçlar dahil 1500 tl

arkadasın baya bir abartmıs:)

fakültede mi 9-10 bin tutmus
ben fakulteye gidiyorum
tüp bebek ücreti ilaçlar dahil 1500 tl

arkadasın baya bir abartmıs:)
Yok o ozele gitti canım .ama ben aşılama yaptım 1 mılyar tuttu ıgneler hariç özel ama bnmkıde. Cok fark oluyo demekki

Yok o ozele gitti canım .ama ben aşılama yaptım 1 mılyar tuttu ıgneler hariç özel ama bnmkıde. Cok fark oluyo demekki
aaa anladım
sen ne zaman oldun asılama
ben fakultede asılamaya hıc para vermedım
sadece 104 t ilaçlara verdım

peki siz şu an hamilemisiniz? birde hangi doktor öneririsiniz? randevu nasıl alırım?
yok canım değilim
iki aşılama oldum ıkısı de olumsuz
bugun ıkıncının sonucunu öğrendım

sizde sıkıntı var mı?
tüp bebek ya da asılama yapılsın istıyorsanız
tüp bebek merkezine gideceksiniz
ilk randevuya eşinle gitmene gerek yok

295 25 25 i arayıp alabılırsın canım

ben 4 yıllık evliyim 3 yıldır deniyoruz. bir doktordan tedavi gördüm sol tüp tıkalı olduğu için tüp bebk olur herhalde. Daha gidicez bakalım aşılamam mı tüp mü dicek

sıkıntım sol tüp tıkalı. eşimde sorun yok. tahlillerle birlikte gidicez sanırım muayne ediyordur heralde...siz hangi doktora gidiyorsunuz? sorununuz nedir? Ayrıca üzüldüm sonucunuza inşallah sizde en kısa zaman da isteyen herkes gibi hamile kalırsınız..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…