- 10 Ekim 2017
- 1.044
- 802
- 53
- 34
- Konu Sahibi Bal10cukkk
-
Evet yaa el kol bağlı oluyor.inş. sonuç pozitif olur canım hakkımızda hayırlısı olsun.. zaten genelde hep sebepsiz, sebebi olsa ona göre çare ararsın böylesi daha zor
Evet çok haklısınBende kımseye demicem canım kımseyle uğraşamam vede bisey arıyolar ınsanda ondan tüp bebek yptı gibi konusurlar. Oyuzden gerek yok
Kızlar tedavinizi kolu komşu akrabaya ailenize söylediniz mi ben daha kimseye söylemedim kendimi tutabilirsem kimseye söylemeyi de düşünmüyorum sonrasinda olumsuz olursa eğer
kimseyle ugrasmak istemiyorum niye olmadı sen şuna dikkat etmemişsındir şunu yemeliydin hep Yatman gerekiyordu ilaç saatinimi kacirdin gibi sorular duymak istemiyorum
iyiki varsınız siz valla tek dertlescegim siz olcaksinz
Smdıden hayırlı olsun canım uzun bi süreç değil benım arkadasimda bı tüpü tıkalıydı bu ay yaptı tüp bebek tuttuMerhaba,
Bende tüp bebek tedavisine başlamak istiyorum. Sol tüpüm tıkalı ve başka hiç bir sorunumuz yok ama fakültede mi özelde mi yaptıracağım daha karar veremedim. süreç ne kadar uzun hiç bilgim var bilgi verirseniz sevinirim..
Zaten bi eşimin ailesı bılır bide bnm aılem 3. Şahıslara gerek yok anne abla bıldımi yeterAileler en azından anlar seni ona gore konuşur ama dış çevre anlamaya calissa da anlamiyo
uludağ üniversitesinde bildiğiniz doktor varmı birde maliyet konsunda bilgisi olan var mıHadı
Smdıden hayırlı olsun canım uzun bi süreç değil benım arkadasimda bı tüpü tıkalıydı bu ay yaptı tüp bebek tuttu
Doktorla ılgılı bılgım yok. Ama arkadasım hemn hemn 9 10 mılyar tuttu dedi ilaçlarla. Bnde hiç sormadım doktora ücreti. Bu arada kaç yıllık evlısın canım rapor cıkartıp yarı ücret verebılıyosun bıldıgım kadarıylauludağ üniversitesinde bildiğiniz doktor varmı birde maliyet konsunda bilgisi olan var mı
aaa tesadüf gördüm mesajıuludağ üniversitesinde bildiğiniz doktor varmı birde maliyet konsunda bilgisi olan var mı
fakültede mi 9-10 bin tutmusDoktorla ılgılı bılgım yok. Ama arkadasım hemn hemn 9 10 mılyar tuttu dedi ilaçlarla. Bnde hiç sormadım doktora ücreti. Bu arada kaç yıllık evlısın canım rapor cıkartıp yarı ücret verebılıyosun bıldıgım kadarıyla
Yok o ozele gitti canım .ama ben aşılama yaptım 1 mılyar tuttu ıgneler hariç özel ama bnmkıde. Cok fark oluyo demekkifakültede mi 9-10 bin tutmus
ben fakulteye gidiyorum
tüp bebek ücreti ilaçlar dahil 1500 tl
arkadasın baya bir abartmıs:)
aaa anladımYok o ozele gitti canım .ama ben aşılama yaptım 1 mılyar tuttu ıgneler hariç özel ama bnmkıde. Cok fark oluyo demekki
peki siz şu an hamilemisiniz? birde hangi doktor öneririsiniz? randevu nasıl alırım?fakültede mi 9-10 bin tutmus
ben fakulteye gidiyorum
tüp bebek ücreti ilaçlar dahil 1500 tl
arkadasın baya bir abartmıs:)
yok canım değilimpeki siz şu an hamilemisiniz? birde hangi doktor öneririsiniz? randevu nasıl alırım?
ben 4 yıllık evliyim 3 yıldır deniyoruz. bir doktordan tedavi gördüm sol tüp tıkalı olduğu için tüp bebk olur herhalde. Daha gidicez bakalım aşılamam mı tüp mü dicekDoktorla ılgılı bılgım yok. Ama arkadasım hemn hemn 9 10 mılyar tuttu dedi ilaçlarla. Bnde hiç sormadım doktora ücreti. Bu arada kaç yıllık evlısın canım rapor cıkartıp yarı ücret verebılıyosun bıldıgım kadarıyla
sıkıntım sol tüp tıkalı. eşimde sorun yok. tahlillerle birlikte gidicez sanırım muayne ediyordur heralde...siz hangi doktora gidiyorsunuz? sorununuz nedir? Ayrıca üzüldüm sonucunuza inşallah sizde en kısa zaman da isteyen herkes gibi hamile kalırsınız..yok canım değilim
iki aşılama oldum ıkısı de olumsuz
bugun ıkıncının sonucunu öğrendım
sizde sıkıntı var mı?
tüp bebek ya da asılama yapılsın istıyorsanız
tüp bebek merkezine gideceksiniz
ilk randevuya eşinle gitmene gerek yok
295 25 25 i arayıp alabılırsın canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?