- 28 Mart 2016
- 1.176
- 1.493
- 83
- Konu Sahibi Bal10cukkk
-
Benimde yumurtalar donduruldu canm 3 tanesini pgtye yolladık kasımın 2 sindee sonuc gelicek iyi çıkarsa genetigi transferim yapışacak insallah
26 canım bnde24canm senin yas kac
Ayy insallah canımİnş iyi gelir canım bnm güzel düşün güzel olsun. O zaman aynı zamanlarda gün sayarız biz
Yasın normal canm . Görümcem benden sonra evlendi 22 yasında 3 aylık kızı var anamm bi tatliki Allah ım.bizede yasatsın insallah ben eşime üzülüyorum cok heves ediyor garibim26 canım bnde
Bnm arka35 yaş altına tek embriyo, 35 yaş üstüne 2 embriyo Devlet hastanelerinde böyle .. aslında özel de de bu şekilde olmalı ama onlar bi kılıfını uydurup kafalarına göre takılabiliyor. Kızlar benim doktorum hep tek embriyodan yanaydı ben iki tane istediğimi de belirtmiştim hatta ilk kabul etmedi. Önemli olan embriyo kalitesi demişti. benim iki transfer olucak birinin kalitesi iyi diğeri orta kalite diye iki embriyo yapabiliriz dedi yani ikincisinin tutma ihtimali düşük ama tutadabilir. Doktor isterse yaşa bakmaz iki tane de transfer eder yine şansınızı deneyin ama bence son kararı doktorunuza bırakın sonuçta işin uzmanı onlar
Benim arkadasında 2 embriyoda en iyi kalıtelerdeydi doktorda ddi 1 tanesı koyalım daha saglıklı tutma olasılığıda yüksek ama dinlemedi 2 taneyi koydurdu tuttu oyuzden bnde korkuyorum biri tutmazsa biri tutar diye artık bakalm 5. Güne ulaşırda kalıtelı olsunda. Gelişme olmazsa diyede korkuyorum35 yaş altına tek embriyo, 35 yaş üstüne 2 embriyo Devlet hastanelerinde böyle .. aslında özel de de bu şekilde olmalı ama onlar bi kılıfını uydurup kafalarına göre takılabiliyor. Kızlar benim doktorum hep tek embriyodan yanaydı ben iki tane istediğimi de belirtmiştim hatta ilk kabul etmedi. Önemli olan embriyo kalitesi demişti. benim iki transfer olucak birinin kalitesi iyi diğeri orta kalite diye iki embriyo yapabiliriz dedi yani ikincisinin tutma ihtimali düşük ama tutadabilir. Doktor isterse yaşa bakmaz iki tane de transfer eder yine şansınızı deneyin ama bence son kararı doktorunuza bırakın sonuçta işin uzmanı onlar
Benım görümcemde bnden snra evlendı 2 tane çocuğu var. Rabbım olmayan herkese tattırsın o duyguyuYasın normal canm . Görümcem benden sonra evlendi 22 yasında 3 aylık kızı var anamm bi tatliki Allah ım.bizede yasatsın insallah ben eşime üzülüyorum cok heves ediyor garibim
Ikiside tuttu muBnm arka
Benim arkadasında 2 embriyoda en iyi kalıtelerdeydi doktorda ddi 1 tanesı koyalım daha saglıklı tutma olasılığıda yüksek ama dinlemedi 2 taneyi koydurdu tuttu oyuzden bnde korkuyorum biri tutmazsa biri tutar diye artık bakalm 5. Güne ulaşırda kalıtelı olsunda. Gelişme olmazsa diyede korkuyorum
Benim 3 yas kucuk kuzenimin 2 çocuğu var bendende 1 sene sonra evlendiBenım görümcemde bnden snra evlendı 2 tane çocuğu var. Rabbım olmayan herkese tattırsın o duyguyu
Yani sonucta testlere bakılır ona göre başlanır ben mesela bu ay aşılama yptım tutmadı doktor rahım dınlensın ddi ymrtalar strese girdı dedi. Vıtamın ılacları verdı kasımda başlancak tüp bebeğeBen bahçeçi ile ön görüşme yaptım ordada başlamak istiyordum ama rahim dinlendirme işlemi yapılacak dedi muayene bile etmeden kafam karıştı acıbadem ve memorial ile görüştüm gerekli bir işlem mi diye ama ikiside bana eğer başka bi komplikasyon oluşursa yapılır tedavi başlamadan bunun kararını vermek saçma olur dedi kendimde hastanede çalışıyorum bikaç jinekologla görünce bu kararın gerçekten saçma olduğunu anladım ve başka merkez arayışına geçtim
10 gün snra bellı olcak ıkızmı yoksa tekmı dıe ama degerleri cok yuksek cıktı arkadasım bnce ikiz dedi.Ikiside tuttu mu
Novafertile gidicem cnm benGittiğiniz merkezleri yazar mısınız özellikle ilk deneme çift embriyo transferi yapan yerleri
Valla canım bn doktorumla bu konuyu konusmadım kartal cevizli de gülen tıp merkezi bulent kars a gidiyorumGittiğiniz merkezleri yazar mısınız özellikle ilk deneme çift embriyo transferi yapan yerleri
Insallah ikiz hayırlıysa ikiz olsun ikiz bizler icin güzel sey bence.. koysalar benim koca 3 tane koyduracak valla10 gün snra bellı olcak ıkızmı yoksa tekmı dıe ama degerleri cok yuksek cıktı arkadasım bnce ikiz dedi.
Aşılamaya gerek bile görmedi bizde eşimin sperm sayısı düşük hareketli 0 morfolojisi 0Yani sonucta testlere bakılır ona göre başlanır ben mesela bu ay aşılama yptım tutmadı doktor rahım dınlensın ddi ymrtalar strese girdı dedi. Vıtamın ılacları verdı kasımda başlancak tüp bebeğe
Ay mıllet cok hızlı masallah bizde ole oluruz ınsallahBenim 3 yas kucuk kuzenimin 2 çocuğu var bendende 1 sene sonra evlendi
Evet yaaa ztn olmuyo olmusken tam olsun benımkıde oyle vallaInsallah ikiz hayırlıysa ikiz olsun ikiz bizler icin güzel sey bence.. koysalar benim koca 3 tane koyduracak valla
Asilama sorunu olmayan bireylere bile %20 sans veriyolar cnm yani bize smryna da oyle demislerdiAşılamaya gerek bile görmedi bizde eşimin sperm sayısı düşük hareketli 0 morfolojisi 0
Zaman ve maddi kayıp olmasın diye direk tüp bebek dediler
Insallah bizim arayi kapatmamiz lazim ikizleAy mıllet cok hızlı masallah bizde ole oluruz ınsallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?