2017 Kasım ayında tüp bebek tedavisine başlıcak olanlar

Canım dayanamayıp erken gebelik testi yaptım negatif görünüyor. Bende geçen pazartesi transfer olmustum. 4. Gün embriyosu
Umutsuzluğa kapılma canım 7. Günü kanda ancak belli oluyor idrar daha geç ayrıca ama suna dikkat ettim göğüs ağrısı derler ya belirtti için göğüs ağrısı uçlarında yanma ve acı hissi olacak bende normal ağrı adet dönemlerinde bilr oluyor bende 4. Günümde göğüs uçlarında yanma ve acı oldu bilgin olsun canim

Sağol canım ilgin için. Şuana ladar kasık batması dışında bişi yaşamadım. Dua edelim hayırlısı olur inşallah.

selam kızlar

benimde bugün 5. gün Blastokist i yerleştirildi
yaşımdan dolayı ve diğer embriyoların biraz geriden geldiği için tek koydu doktorum

ama ben kendimi bi tuhaf hissediyorum açıkçası sanki hiç koyulmamış gibi
sanki biseyler ters gidip olmayacak gibi
benim gibi duygular yaşayan varmı yoksa bi ben miyim

en çok istediğim şey bi evlat sahibi olmak ama korkularım cok büyük ilk denemem

Kendini sitrese sokma.ben tamda senın gibiydim.kafanı başka şeylerle yor olumlu düşün hep

Ayni durumdayim canim gece birden cin gibi uyaniyorum anca bi kac saat sonra uyuyabiliyorum. Suanda da saat gece 4 ve az once uyandim uykumu almis durumdayim

Ay valla cnm sorma zaten günler zor geçiyor kese gorundumu kalp atışı olucakmi derken bide bu uyku soru çıktı gece uyumadigim için gunduzde saf gibi geziyorum tabi olsun raziyimda

Merhabalar arkadaşlar insaAllah güzel sonuçlar alanlar olmuştur bekleyenlerde alırlar alamayanlarda üzülmesin sabırla devam insaAllah benim hikayem 17yillik evli azosperm morfoloji bozuk ve şuanda 10.denemeninde pgt sonucu 6 da 2 mucizemle dün transferim gerçekleşti elhamdülillah şimdi ise 18araligi bekleyiş başladı sizlerle paylaşmak istedim ki sizlerin dualarınızı bekliyorum

Allah gönlünüze göre versin..inşallah rabbim yüzünüzü güldürsün bebişleriniz sımsıkı tutunsun..benmde 5.5yıllık evlıyım tedavı asamasındaym benmde 8.transferim olacak...inşallah yuzumuz guler bu sefer

Bende hiç gebe kalamadım 5 yıldır sorun olmamasına rağmen. At kafandan hamıle gibisin ztn şuan sonuçta embriyo içinde. Ona göre davran mutlu ol
transfer sonrası hamile gibi hissetmek bile mutlu ediyor evet öyle düşünmek en iyisi Allah herkesin yardımcı olsun bu ay bol bol bebis haberleri alalım insaAllah

Bende hiç gebe kalamadım 5 yıldır sorun olmamasına rağmen. At kafandan hamıle gibisin ztn şuan sonuçta embriyo içinde. Ona göre davran mutlu ol

beni motive ettin canım sağol.
demi bebegim icim de
doktor dün ultrason bile verdi al bak bebeğin burda ve sen şuan için hamilesin sana tutunur mu tutunmaz mı o karar verecek dedi :)

bende dün transfer oldum canım senin çift benim tek
beraber bebislerimizin yolunu bekleyeceğiz ozaman
inşallah bizimle kalırlar ve güzel haberleri burdan beraber veririz

S.a kızlar 5. Gün 4bb kalite embriyosu transfer edildi. İlk 2 gün gaz ve bazen şişkinlik dışında hiçbi şey hissetmiyorum. Böyle hissetme normal mi? Ve b kalite embriyo kötü mü?

S.a kızlar 5. Gün 4bb kalite embriyosu transfer edildi. İlk 2 gün gaz ve bazen şişkinlik dışında hiçbi şey hissetmiyorum. Böyle hissetme normal mi? Ve b kalite embriyo kötü mü?
Hayırlı olsun canım belirtiler herkesin farklı oluyor yada hiç belirti olmuyor belirti bekleme insaAllah sonuçta pozitif olsun.

O OndaMcz
inşallah benim ilk denemem 2 buçuk yıldır evliyim
tüplerim de sıkıntı vardı biri tamamen kapalı diğeri de açılmaya felan çalışıldı ama fayda etmedi gebe kalamadım
şimdi bebegim icimde inş bana sımsıkı tutunur ve beni bırakmaz

hepimizi tabiki de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…