- 28 Kasım 2017
- 25
- 34
- 3
- 38
- Konu Sahibi Bal10cukkk
-
- #3.721
Umutsuzluğa kapılma canım 7. Günü kanda ancak belli oluyor idrar daha geç ayrıca ama suna dikkat ettim göğüs ağrısı derler ya belirtti için göğüs ağrısı uçlarında yanma ve acı hissi olacak bende normal ağrı adet dönemlerinde bilr oluyor bende 4. Günümde göğüs uçlarında yanma ve acı oldu bilgin olsun canimCanım dayanamayıp erken gebelik testi yaptım negatif görünüyor. Bende geçen pazartesi transfer olmustum. 4. Gün embriyosu
Sağol canım ilgin için. Şuana ladar kasık batması dışında bişi yaşamadım. Dua edelim hayırlısı olur inşallah.Umutsuzluğa kapılma canım 7. Günü kanda ancak belli oluyor idrar daha geç ayrıca ama suna dikkat ettim göğüs ağrısı derler ya belirtti için göğüs ağrısı uçlarında yanma ve acı hissi olacak bende normal ağrı adet dönemlerinde bilr oluyor bende 4. Günümde göğüs uçlarında yanma ve acı oldu bilgin olsun canim
Ya kızlar ben uyuyamıyorum 10 gündür boyle gece 3 4 de bı uyanıyorum 6 7 anca geri uyuyorum ne yapicam öyle
Kizlar 12. Degerim 990 cikti ay hamile miyim ben simdi Allahımmmmm cok sukurrr
Kendini sitrese sokma.ben tamda senın gibiydim.kafanı başka şeylerle yor olumlu düşün hepselam kızlar
benimde bugün 5. gün Blastokist i yerleştirildi
yaşımdan dolayı ve diğer embriyoların biraz geriden geldiği için tek koydu doktorum
ama ben kendimi bi tuhaf hissediyorum açıkçası sanki hiç koyulmamış gibi
sanki biseyler ters gidip olmayacak gibi
benim gibi duygular yaşayan varmı yoksa bi ben miyim
en çok istediğim şey bi evlat sahibi olmak ama korkularım cok büyük ilk denemem
Ayni durumdayim canim gece birden cin gibi uyaniyorum anca bi kac saat sonra uyuyabiliyorum. Suanda da saat gece 4 ve az once uyandim uykumu almis durumdayim
Allah gönlünüze göre versin..inşallah rabbim yüzünüzü güldürsün bebişleriniz sımsıkı tutunsun..benmde 5.5yıllık evlıyım tedavı asamasındaym benmde 8.transferim olacak...inşallah yuzumuz guler bu seferMerhabalar arkadaşlar insaAllah güzel sonuçlar alanlar olmuştur bekleyenlerde alırlar alamayanlarda üzülmesin sabırla devam insaAllah benim hikayem 17yillik evli azosperm morfoloji bozuk ve şuanda 10.denemeninde pgt sonucu 6 da 2 mucizemle dün transferim gerçekleşti elhamdülillah şimdi ise 18araligi bekleyiş başladı sizlerle paylaşmak istedim ki sizlerin dualarınızı bekliyorum
Kendini sitrese sokma.ben tamda senın gibiydim.kafanı başka şeylerle yor olumlu düşün hep
olacak
Bende hiç gebe kalamadım 5 yıldır sorun olmamasına rağmen. At kafandan hamıle gibisin ztn şuan sonuçta embriyo içinde. Ona göre davran mutlu oltmm canım sağol insan işte korkuyor bugüne kadar yüzüm gülmedi gebe kalamadım ya inş bu sefer tüp bebek sayesinde olur
transfer sonrası hamile gibi hissetmek bile mutlu ediyor evet öyle düşünmek en iyisi Allah herkesin yardımcı olsun bu ay bol bol bebis haberleri alalım insaAllahBende hiç gebe kalamadım 5 yıldır sorun olmamasına rağmen. At kafandan hamıle gibisin ztn şuan sonuçta embriyo içinde. Ona göre davran mutlu ol
Bende hiç gebe kalamadım 5 yıldır sorun olmamasına rağmen. At kafandan hamıle gibisin ztn şuan sonuçta embriyo içinde. Ona göre davran mutlu ol
Merhabalar arkadaşlar insaAllah güzel sonuçlar alanlar olmuştur bekleyenlerde alırlar alamayanlarda üzülmesin sabırla devam insaAllah benim hikayem 17yillik evli azosperm morfoloji bozuk ve şuanda 10.denemeninde pgt sonucu 6 da 2 mucizemle dün transferim gerçekleşti elhamdülillah şimdi ise 18araligi bekleyiş başladı sizlerle paylaşmak istedim ki sizlerin dualarınızı bekliyorum
Aaa aynı gün transfer oldu demek hadi hakkımızda hayırlısı insaAllah bizimle kalırlarbende dün transfer oldum canım senin çift benim tek
beraber bebislerimizin yolunu bekleyeceğiz ozaman
inşallah bizimle kalırlar ve güzel haberleri burdan beraber veririz
Hayırlı olsun canım belirtiler herkesin farklı oluyor yada hiç belirti olmuyor belirti bekleme insaAllah sonuçta pozitif olsun.S.a kızlar 5. Gün 4bb kalite embriyosu transfer edildi. İlk 2 gün gaz ve bazen şişkinlik dışında hiçbi şey hissetmiyorum. Böyle hissetme normal mi? Ve b kalite embriyo kötü mü?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?