2017 Kasım ayında tüp bebek tedavisine başlıcak olanlar

İnsaAllah insaAllah.....ilk denemede pozitif olur sağlıklı bebisini kucağına alırsın

Hayırlı olsun canım belirtiler herkesin farklı oluyor yada hiç belirti olmuyor belirti bekleme insaAllah sonuçta pozitif olsun.
Amin inş evet herkeste farklı oluyor. Önceden de yaptırdım 3. Gün embriyosu o zaman opu dan itibaren çok ağrı çektim. Ateş falan filan. Transferde sonra da hep kasılmalar ve dayanılmaz agrilarm oldu. Ama sonuç 5.4 ckmsti bu sefer çok düşünmüyorum zaten. Ama sanki hiçbi şey koyulmams gibi hissediyorum

O OndaMcz

umarım öyle olur Allahım dualarımızı görsün hepimizi bebeklerimizle müjdelesin
zorlu bi yolda umuda gidiyoruz inşallah yolların sonu hep güzellikleri çıkar hepimizin

Bu arada kizlar tup bebekte bos gebelik olma sansi yuzde sifirmis. 2 gundur bosa stres yapmisim. Doktorum Biz zaten iceri embriyo transfer ediyiruz nasil bos olsun dedi
Ay insalllah 2 gundur kendimi yedim bitirdim 5. Haftamdayim kesem war ama ici bos dedi dewlet hast doktoru cuma kendi doktoruma gidicem insallah bir isaret werir kuzum bana kesemin buyuklugu
16mm cok mu buyuk ? Kan degerim de 17,254 cikti

Ay insalllah 2 gundur kendimi yedim bitirdim 5. Haftamdayim kesem war ama ici bos dedi dewlet hast doktoru cuma kendi doktoruma gidicem insallah bir isaret werir kuzum bana kesemin buyuklugu
16mm cok mu buyuk ? Kan degerim de 17,254 cikti
Canim sen bu degerlerden sonra keseyi gormek icin cagirmadi tup bebek doktorun?

Transferim ikinci günü sabah uyandığımda koyu kahve rengi baya lekelenme oldu adetin ilk günü gibi ...şimdi ise hiç birşey yok kafam karıştı

Kızlar merhaba benimde kasım ayında başladı tedavim ilk tüp bebek denememiz aralığın 1 inde transfer yapıldı beklemedeyim şimdilik 1 hafta sonra test günü ama bugün ağrım sızım kalmadı sanki hiç transfer yapılmış gibi değilim eski bünyeme geri döndüğümü hissediyorum tutmad galiba diyorum ister istemez. Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın rabbim hepimizin evlerini canımızın parçaları ile doldrsun inşaallah..

Bana da salı günü transfer yapıldı. Malesef Ben de hiç bi şey hissetmiorum. Sanki hiç transfer yapilmamis gibi

sen moralini bozma canim umutlu ol seninle olduguna inan bebisinin .. Karamsar olma bence test sonucunu alana kadar , belirtiler herkeste farkli farkli biliyosun

Merhaba, ben de bugün aynı hisle uyandım. 2 Aralık'da transfer oldu. Ağrı sızı değil ama karnımda hamile gibi bir şişkinlik vardı. Bu sabah karnım düzelmiş uyandım. Ama olumlu düşünelim belki de vücudun ilaçlara ilk başta tepki veriyordu ve şimdi o düzene girdi.

sen moralini bozma canim umutlu ol seninle olduguna inan bebisinin .. Karamsar olma bence test sonucunu alana kadar , belirtiler herkeste farkli farkli biliyosun

Evet canım haklısın insanı acaba çocuk sahibi olamayacakmıyım korkusu böyle düşündürüyo ister istemez . Allah yazıysa zaten olacak üzülse kendimizi harab etsek kaç yazarki. Ama şu konuda dualarım sizler gibi benimde o kadar içtenki Allah ım kimseye aratmasın gerçekten her aşaması ayrı bir stress . Allah yüzümüzü güldürsün inşaallah.

Evet canım dediğin gibide olabilir neden olmasın benim test günüm perşembe ama o kadar korkuyorumki o günden anlatamam

Evet canım dediğin gibide olabilir neden olmasın benim test günüm perşembe ama o kadar korkuyorumki o günden anlatamam
Ben deeee! Benim de testi 14 ünde. Deliriyorum öncesinde test yapsam mı diye. Bir de çalışıyorum. O gün ofise geri dönmeyi hiç istemiyorum. Hatta ertesi günde. Çok stretssssliii!

Amin canım , ben daha tedaviye başlamadım ama sizlerden güç alıyorum burada ve inanıyorum Allah ım tüm kullarını sever ve o istediği zaman doldurur kucaklarımızı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…