2017 Kasım ayında tüp bebek tedavisine başlıcak olanlar

Çok iyi almişsiniz
Bir yakınım eczacı, sağ olsun geliş fiyatıyla verdi ama gel gör ki yumurtalarım çok geç gelişti. Bir sürü ilaç almak zorunda kaldım. Puregonun yanısıra bir hafta kadar da merional diye bir ilaç kullandım. Birde orgalutran, 7 tane falan aldık.
Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın, gerçekten çok zor.

Aynı ilaçları kullanmışiz

Amin canım amin

Ben puregon 300 luk 160 tl ye aldım kizlar eczaneleri iyi araştırın üşenmeyin hepsiyle görüşün bana ağızlarını 260 tl den açtılar 160 a kadar düşürüyorlar

Hastaneye ilaç için 700 tl ye yakın ilaç parası verdik oda dahil bu miktarın içine canım
Anladım canım ben raporluydum ilaçlarım uyguna geldi ama
Puregon yetmedi 1 kutusunu özel almak zorunda kaldım
Pazar günüydü bide ilk eczaneden almak zorunda kaldım tek kutuya 220 lira verdim

Anladım canım ben raporluydum ilaçlarım uyguna geldi ama
Puregon yetmedi 1 kutusunu özel almak zorunda kaldım
Pazar günüydü bide ilk eczaneden almak zorunda kaldım tek kutuya 220 lira verdim
Benim raporum sadece 3 kutu karşıladı canım 3 kutu da 160 tl den aldım o nedenle de biraz yüksek aslında

Benim doktorum itiraz etmeden 2 tane koydu gözümlede gördüm 1 tane tuttu çok şükür ama isteğe bağlı koyabiliyorlar aslında

Benim doktorum itiraz etmeden 2 tane koydu gözümlede gördüm 1 tane tuttu çok şükür ama isteğe bağlı koyabiliyorlar aslında
Benim doktorum duygusuz çıktı canım bana koyduğu anı göstermediler bile
Koyduktan sonra hemşire elime ultrason kağıdını verdi ben zaten Ağlıyorum çok duygu doluyum doktor o sırada demez mi
Tutmazsa Bidaha gelirsin zaten dondurulmuşlarin var hallederiz dedi şaştım kaldım öyle konuşmasına

hemşire bile anladi üzüldügümü gördü canım doktor bey öyle demek istemedi iyi düşün iyi olsun dedi

Zatende tutmadı şimdi ocakta tekrar başlamak istiyoruz
yine 1 tane koyucaz deyince kabul etmedik bizde ordan alıp dondurulmuşlarımızı başka biyerde başlıcaz kendileri bilir başka klinik yok sanki

böyle işte canım

Allah hepimizi iyi insanlarla karsilaştirsin

Merhaba kızlar , bugun ilk kontrolüm vardı perşembeden beri gonal f kullanıyordum . Bugun E2 değerim 216 çıktı doktorum düşük bulduğu için cetrotide e baslatmadı. E2 değerim çok mu düşük sizce ? Bir sıkıntıyı mı işaret ediyor acaba ??

Benim raporum sadece 3 kutu karşıladı canım 3 kutu da 160 tl den aldım o nedenle de biraz yüksek aslında
Peki rapor hastanede geçerli mi yoksa sadece ilaçlardanmı faydalanıyorsun benim drum ümit hoca geçen sene onda yaptırdık bu senede yine deniyecez ona sorduk ikinci deneme için indirim var mı diye evet normalde tedavi parası 6bin ama ikincisi yine burda olacağı için 5bin dedi ama aklıma gelmedi raporlu yaptirsak rapor geçiyor mu diye sormak

Ne kadar zormus 3. Tedavi icin doktor secmek.. hemde ilkinde olmayan sorunlar var iken..cikolata kistiii...prolaktin yuksekligi..yasss ilerliyoo.allahimmm baayanlar ben cok kotuyumm.coook zorlaniyorum..

Ben 2 hafta araştırdım en az 6 doktorla telefonda görüştüm beni ses tonuyla konuşmasıyla tek etkileyen doktor mozaik tüp bebek merkezinde koray altunay olmuştu ben urfada yaşıyorum hatay a gitmek için bir an bile tereddüt etmedim o dakikadan sonra herşeyi bana göstererek yaptılar ilgi ve alakalarida inanılmaz harikaydı zaten bana ilk lafı seni buradan bebeginle göndereceğim demesi yetti inan doktorunu çok iyi seçmelisin canım senin doktor dediğin şey bu işe ticaret gözüyle bakmış yazıklar olsun moral motivasyonun ne kadar önemli olduğunu bilmeyecek kadar vicdansizmis

Hastanede özel raporu sadece ilaçlarda kullandım canım ben

Arkadaşlar merhaba,

25 yaşında 3,5 yıllık evliyim. Eşimden çok şükür herhangi bir sorun yok. Ben de hem çift rahim var hem de yumurta rezervim adetin 4. Günü 0.34 çok düşük yani. Ağustos ayında Cerrahpaşa tıp fakültesi Hastanesi'ne başladım aşılama önerdi doktorlar. Aşılama için raporu aldım. 13 kasim adet günüm 15 Kasım menogon iğnesi vurulmaya başladım saati saatine. 17 Kasım'da muayene oldum yumurta büyüme yok dendi. Devam ettim iğneye sol tüpte 20 Kasım'da bir adet yumurta ve kist oluştu. Menogon+merional kullanmam için reçete yazıldı ve kullandım 22 kasımdan tekrar muayene oldum kistim 2 mm olduğu için iğne ve tedavi durdu adetin olunca gel yeniden başlanacak dendi ama ben o gün bugündür adet olmuyorum 52 gün oldu tam tarlusar da kullandım doktor önerisi ile adet sökücü fayda etmedi. Bugün tekrar gittim doktor bekle adet olunca gel diyor. Aşılama yapılmadığı için tüp Bebek raporu alamıyorum . Pazartesi günune acıbadem Bülent tıraş dan randevu aldım. Tüp bebeğe başlayacağım. Benim gibi iğne kullanıp adeti geciken var mı?? Amh düşüklüğü nedeniyle tüp bebekte başarılı olan var mı? Cahil cahil tüp bebeğe dalmak istemiyorum bilmem gereken detaylar var mı? Rahim çizdirmek mesela istemelimiyim?

Canım söktürücü kullanmalisin bence boşyere bekleme yani 52 gün çok uzun bi süre

benim 10 gün gecikmişti

En kısa sürede başka bi doktora görün bence kendiliğinden adet olmayı bekleme

Canım söktürücü kullanmalisin bence boşyere bekleme yani 52 gün çok uzun bi süre

benim 10 gün gecikmişti

En kısa sürede başka bi doktora görün bence kendiliğinden adet olmayı bekleme

Teşekkür ederim bu saatte beklemiyordu. :) Doktorlar ol adet gel diyor ilaç fayda etmedi kendi kendime nasıl olcam bilmiyorum.
Pazartesi günü tüp bebek için randevu aldım, gideceğim .

Teşekkür ederim bu saatte beklemiyordu. :) Doktorlar ol adet gel diyor ilaç fayda etmedi kendi kendime nasıl olcam bilmiyorum.
Pazartesi günü tüp bebek için randevu aldım, gideceğim .
İnşallah en kısa zaman da adet olursunuz ya

Şu devlet hastanelerindede aşılama şartı olmasa keşke

Bende rapor çıkarmak çok uğramıştım

İnşallah en kısa zaman da adet olursunuz ya

Şu devlet hastanelerindede aşılama şartı olmasa keşke

Bende rapor çıkarmak çok uğramıştım
Yada hastalar derecelendirilip tedavi yapılsa ben erken menopoz yaşıyorum 25 yaşında ne demek bu? Aciliyetim var benim zamanla yarışıyorum. Allah düşürmesin. Ozeller ateş pahası Rabbim yardım etsin benim de kimsenin kucağını boş bırakmasın çok ağır süreç . Adet olacağımi böyle bekleyeceksin deseler inanmazdim. Gebe de değilim her hafta kan testi yaptırıyorum

Erkekte Sperm azlığı varsa 2milyonun altindaysa eğer 2 aşılama şartı aranmiyor aslında
kadınlar içinde geri olmalı böyle bişey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…