2017 Kasım ayında tüp bebek tedavisine başlıcak olanlar

Arkadaşlar merhaba. Bende 24 yaşındayım eşim 37 yaşında 1bucuk yıllık evliyiz çok severek evlendik hala daha çok seviyoruz ve çocuk istiyoruz ama eşimin spermleri az ve kalitesizmiş. Tüp bebeğe başlayacağım bende kasım ayında. Ve sizde de oluyor mu bilmiyorum hamile birini görünce sinir oluyorum görümcem Doğum yaptı onu ziyarete gittik ama içten içe kıskanıyorum galiba çok iğrenç bir durum evet biliyorum ama kendimi çok kötü hissediyorum. Aslında hiç kıskanç biri değişimdir ama neden böyle oldum bilmiyorum

Merhaba canım
Aslında senin söylediğin bizdeki eksiklik duygusundan
bende de aynı şey var insanın içi acıyor

bide bizden hamile olduğunu saklayanlar var ya daha da çok üzülüyor insanı kim bilir bizi nasıl görüyorlar bizim onların hamile olduklarını bilince ne yapicamizi düşünüyor lar acaba

Allahım isteyen herkese nasip etsin

Öncelikle allah yar ve yardımcın olsun canım Kıskançlık değil canım bu başka bişey.Allah en kısa zamnda bizide sevindirsin

Heralde kıskanıyoz gözümüz değer bişey olur sanıyolar kım bilir vede habire onun bunun bebeğini gösteriyolar düşüncesizler üzülür falan gbi akıllarına gelmiyor. Bişey demiyorum Allah var diyorum. Kımsede gözümüz yok

Merhaba bayanlar. Bende kasım adetiyle tedaviye başlayacağım. yarın Antalya tüp bebek merkezi kemal beyden görüşme için randevu aldım. bakalım inşallah içime siner. bu benim 7. tüp bebek tedavim olacak. 2. tedavimdem 5 yaşında bir kızım var. bu son tedavi dedik artık kızım sürekli kardeş hayali kuruyor ileride pişman olmamak için bir kez daha deneme kararı aldık. yaşım 29. fsh yüksekliği yumurta sayısı azlığı var. fsh ım 12-14 arasında bir yerlerde. bakalım bu tedavim nasıl olacak. 3-4 kasım gibi adet olmam gerekiyor

Son düzenleme:
Slm arkadaşlar bende kasım ayında 2. Tedavine başlıycam allah kısmet ederse benim havuz yöntemi yapılıyor ikinci opu olacak kasımda benimde FSH yüksek amh düşük allah hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah hepimiz böyle oluruz inşallah

İnşallah canım Allah hiç birimizin kucagini boş bırakmasın

Selam kızlar opudan sonra erken adet olan var mı ? benim 8 gün erken oldu

Arkadaslar puregon 300 kullanan var mı aranızda

Merhaba kızlar bende kasım ayında tedavıye başlayacağım eşimde kromozom bozukluğu var 3 düştüğüm var normal yolla genellikten pgt ıle tüp bebek gerekli bize Allah hepımıızn yüzünü güldürsün tedavide olan arkadaşlara yardım etsın Rabbim inşalllah hepımız hamile adayları olarak sohbet edıyoroluruz en kısa zamanda

İnşallah canım

Bende 225 le başladım 3 gun sonra 300 ze çıkardı kaç gün vuruluyor ortalama canım

Canım ben yanlış hatırlamıyorsam ya 9 yada 10 gün kullandım . Dozunu ve günü yumurta durumuna göre belirlerler. Ama sende tahmini bu sürelerde de kullanırsın .
Ben hep 225 olarak kullandım. İlac 300lük diye geçiyor ama içinde 400-420 gibi bişey vardı sanırım bana da hemşire öyle demişti. Fazladan var benim son gün yetmiyordu hatta yarım yarım kalanları birleştirdiler o şekilde son iğnemi yaptım toplamda 5 kutu bitti benim. Senin kaçıncı gün şimdi ? Sonra orgulatron diye bir iğne kullandım bn yumurta baskılayıcı Onu da vurmaya başlıcaksın. Puregonu akşam , orgulatronu sabahları yapıyordum ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…