- 1 Mayıs 2017
- 8
- 21
- 38
- Konu Sahibi Bal10cukkk
-
Arkadaşlar merhaba. Bende 24 yaşındayım eşim 37 yaşında 1bucuk yıllık evliyiz çok severek evlendik hala daha çok seviyoruz ve çocuk istiyoruz ama eşimin spermleri az ve kalitesizmiş. Tüp bebeğe başlayacağım bende kasım ayında. Ve sizde de oluyor mu bilmiyorum hamile birini görünce sinir oluyorum görümcem Doğum yaptı onu ziyarete gittik ama içten içe kıskanıyorum galiba çok iğrenç bir durum evet biliyorum ama kendimi çok kötü hissediyorum. Aslında hiç kıskanç biri değişimdir ama neden böyle oldum bilmiyorum
Allahım isteyen herkese nasip etsinArkadaşlar merhaba. Bende 24 yaşındayım eşim 37 yaşında 1bucuk yıllık evliyiz çok severek evlendik hala daha çok seviyoruz ve çocuk istiyoruz ama eşimin spermleri az ve kalitesizmiş. Tüp bebeğe başlayacağım bende kasım ayında. Ve sizde de oluyor mu bilmiyorum hamile birini görünce sinir oluyorum görümcem Doğum yaptı onu ziyarete gittik ama içten içe kıskanıyorum galiba çok iğrenç bir durum evet biliyorum ama kendimi çok kötü hissediyorum. Aslında hiç kıskanç biri değişimdir ama neden böyle oldum bilmiyorum
Öncelikle allah yar ve yardımcın olsun canım Kıskançlık değil canım bu başka bişey.Allah en kısa zamnda bizide sevindirsinArkadaşlar merhaba. Bende 24 yaşındayım eşim 37 yaşında 1bucuk yıllık evliyiz çok severek evlendik hala daha çok seviyoruz ve çocuk istiyoruz ama eşimin spermleri az ve kalitesizmiş. Tüp bebeğe başlayacağım bende kasım ayında. Ve sizde de oluyor mu bilmiyorum hamile birini görünce sinir oluyorum görümcem Doğum yaptı onu ziyarete gittik ama içten içe kıskanıyorum galiba çok iğrenç bir durum evet biliyorum ama kendimi çok kötü hissediyorum. Aslında hiç kıskanç biri değişimdir ama neden böyle oldum bilmiyorum
Heralde kıskanıyoz gözümüz değer bişey olur sanıyolar kım bilir vede habire onun bunun bebeğini gösteriyolar düşüncesizler üzülür falan gbi akıllarına gelmiyor. Bişey demiyorum Allah var diyorum. Kımsede gözümüz yokMerhaba canım
Aslında senin söylediğin bizdeki eksiklik duygusundan
bende de aynı şey var insanın içi acıyor
bide bizden hamile olduğunu saklayanlar var ya daha da çok üzülüyor insanı kim bilir bizi nasıl görüyorlar bizim onların hamile olduklarını bilince ne yapicamizi düşünüyor lar acaba
Bende Bülent hocaya godecegım kasım ayında sizin sorununuz nedirBiz kadar verdik kızlar acıbadem maslak Bülent tıraş sizce nasıldır
Slm arkadaşlar bende kasım ayında 2. Tedavine başlıycam allah kısmet ederse benim havuz yöntemi yapılıyor ikinci opu olacak kasımda benimde FSH yüksek amh düşük allah hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallahhepimiz böyle oluruz inşallah
Amin canım inşallahİnşallah canım Allah hiç birimizin kucagini boş bırakmasın
Aşılamada kullandım o iğneyi dıon demiArkadaslar puregon 300 kullanan var mı aranızda
Arkadaslar puregon 300 kullanan var mı aranızda
Canım ben puregon kullandım . Hergn 225 ilk doz vuruluyordum.
Canım 450 doz mu var onun içinde hemşire bana 400 var dedi ama dibinde kaldı yine heralde 450 var hemşire yanlış biliyor sanırımAşılamada kullandım o iğneyi dıon demi
Bende 225 le başladım 3 gun sonra 300 ze çıkardı kaç gün vuruluyor ortalama canımCanım ben puregon kullandım . Hergn 225 ilk doz vuruluyordum.
İnşallah canımMerhaba kızlar bende kasım ayında tedavıye başlayacağım eşimde kromozom bozukluğu var 3 düştüğüm var normal yolla genellikten pgt ıle tüp bebek gerekli bize Allah hepımıızn yüzünü güldürsün tedavide olan arkadaşlara yardım etsın Rabbim inşalllah hepımız hamile adayları olarak sohbet edıyoroluruz en kısa zamanda
Bende 225 le başladım 3 gun sonra 300 ze çıkardı kaç gün vuruluyor ortalama canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?