- Konu Sahibi Bal10cukkk
- #1.661
Evet canm yaş faktörü var ondan tek embriyo
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Normal ilaçların etkisinden Adet sancısı yaşanıyor pozitif olmaya devam sonucu alana kadar hamileyiz öyle düşüneceğiz hep canım...benimde ptesi 6. Günüm bende deneyeyim diyorum ama korkuyorum da belki kimseye söylemeden siz hariç denerim :) hem babamın d.günü eşim yurtdışında çalıştığından bütün sıkıntımı onlar çekiyor dede olacağı haberini verirsem sevinir çok hem :))hiç geçmiyor günler yaBenim bu gun adet sancisi gibi sancim coktu..alışverişe ciktim geldim dinleniyorum şimdi testde aldim inşallah pazartesi sabahi denicem bihakkimizda hayirlisi olsun cnm
Benimde pazartesi 7.günüm ikimizde yaptiralim canım iki müjdeli haberi aynı anda veririz inşallah değerler azda olsa çıkar benceNormal ilaçların etkisinden Adet sancısı yaşanıyor pozitif olmaya devam sonucu alana kadar hamileyiz öyle düşüneceğiz hep canım...benimde ptesi 6. Günüm bende deneyeyim diyorum ama korkuyorum da belki kimseye söylemeden siz hariç denerim :) hem babamın d.günü eşim yurtdışında çalıştığından bütün sıkıntımı onlar çekiyor dede olacağı haberini verirsem sevinir çok hem :))hiç geçmiyor günler ya
Canım herşeyde hayır vardır üzülme diyemiyorum ne hissediyorsan sonuna kadar yaşa ve hemen toparlan dua et...sınavımız bu bizim Rabbim en yakın zamanda sevindirecek gecikiyorsa güzelleşiyordur..Hem bir insan yaratılacak ruh üflenecek bizim elimizde olabilir mi?Rabbim bu yolda çabalayanların isteyenlerin yardımcısı olsun inşallah..Kızlar kan sonucum 1.20 hamile değilim
Çıkar dimi 5. Gün embriyosu nasılsa gerçi kanda kesin çıkarda idrar da emin olamıyorum hiç heyecanlandım şimdi bakBenimde pazartesi 7.günüm ikimizde yaptiralim canım iki müjdeli haberi aynı anda veririz inşallah değerler azda olsa çıkar bence
Canım 5.gün emriyosuÇıkar dimi 5. Gün embriyosu nasılsa gerçi kanda kesin çıkarda idrar da emin olamıyorum hiç heyecanlandım şimdi bak![]()
1,5 yıllık evliyim canım. 26 yaşındayım. İki hafta sonra adet tarihim o zaman başlayacağız inşallah tam olarak.Hoşgeldin canim
Kaç yıllık evlisin yaş kaç
Hadi bakalım o zaman üzülmek yok çıkmazsa test gününe kadar devam motivasyona kimseye söylemem ben zaten gerçi çift çizgi görürsem hemen kan veririm :))hadi güzel haberler verelim o zaman ben ptesi sabah idrar testi yaparım bakalım artıkCanım 5.gün emriyosu
5.günde evde idrar testinde bile çıkıyor Muş 6. Ve 7.gün kanda hayli hayli çıkar bence pazartesi sabahtan sağlık ocağına gidicem ben
Hadi bakalım inşallah1,5 yıllık evliyim canım. 26 yaşındayım. İki hafta sonra adet tarihim o zaman başlayacağız inşallah tam olarak.
Amin canım Rabbim sevindirsin can versin inşallahHadi bakalım inşallah
allah kolaylık versin şimdiden
Uzun ve stresli bi dönem sonuçta
Canım üzüldüm ama insallah pes etmek yok cabalamaya devam tamam mıKızlar kan sonucum 1.20 hamile değilim
Canim degerlerinin durumuna gore karar verilmesi gerek doktor tarafindan.Kizlar ikinci aşılamam negatif sonuçlandı bugun. Acaba tüp bebek tedavisine hemen başlanır mu yoksa ara mı vermek lazım lütfen yardım edermisiniz?
Bende gidiyorum bunu bunu dıcem diyorum hiç bişeyi demeden çıkıyorum unutuyorum. Bnde gonal f yi kullanıyorum canım daha yeni senn ondan küçük iğnelerle büyücek çoğalcak insllah hiç morelını bozma. Cok emek harcıyoruz rabbim karşılığını hayırlısıyla verir insllah.Bende 4. Günü kontrole gidicem ama muayenede hiçbişi anlatmadı doktor yumurtaların küçük dedi bi büyüme hormonu verdi gonal f ve merinol eşimin morfolojisi 0 onun içinde mikroçip yapalım dedi doğru düzgün bişi anlatmadı heyecandan herhalde hiçbi soru sormadan çıktık ilgilenmedi yani moralim bozuldu
Canım dogum kontrl hapı verır sana bu ay 1 ay rahım dınlendirme yapıyolar diger ay bı sorun yoksa tüp bebeğe başlıyolat. Bnde 1 kere yptım aşılama 2.ye boşa vakit harcamak istemedim. Tutmadıgı ay doğum kntrl hapını kullandım bıde vitamin takvıyesı kullandım. Bu ay tup bebek olacak allahın ıznıyle canımKizlar ikinci aşılamam negatif sonuçlandı bugun. Acaba tüp bebek tedavisine hemen başlanır mu yoksa ara mı vermek lazım lütfen yardım edermisiniz?
Bende gidiyorum bunu bunu dıcem diyorum hiç bişeyi demeden çıkıyorum unutuyorum. Bnde gonal f yi kullanıyorum canım daha yeni senn ondan küçük iğnelerle büyücek çoğalcak insllah hiç morelını bozma. Cok emek harcıyoruz rabbim karşılığını hayırlısıyla verir insllah.
İnşallah arkadaşım hepimiz için hayırlısı olsunBende gidiyorum bunu bunu dıcem diyorum hiç bişeyi demeden çıkıyorum unutuyorum. Bnde gonal f yi kullanıyorum canım daha yeni senn ondan küçük iğnelerle büyücek çoğalcak insllah hiç morelını bozma. Cok emek harcıyoruz rabbim karşılığını hayırlısıyla verir insllah.
Amin canımİnşallah arkadaşım hepimiz için hayırlısı olsun
O aşılamadaki iğnenın ismi değilmi canım.Arkadaslar puregon şişkinlik yapiyo mu biliyo musunuz