- Konu Sahibi Bal10cukkk
Hoş buldum bende 3 yıllık evliyim 2.5 yıldır istiyoruz ama sebebsiz infertilite dendi mart 2017 de bir aşılama yaptırık tutmadı şimdide tüp bebeğe basliycaz insallahHoşgeldin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hoş buldum bende 3 yıllık evliyim 2.5 yıldır istiyoruz ama sebebsiz infertilite dendi mart 2017 de bir aşılama yaptırık tutmadı şimdide tüp bebeğe basliycaz insallahHoşgeldin
İnşallah hepimize Hayırlı uğurlu gelir canım aralık ayına hepimiz hamiş olarak gireriz Çifter Çifter meleklerimiz olurHoş buldum bende 3 yıllık evliyim 2.5 yıldır istiyoruz ama sebebsiz infertilite dendi mart 2017 de bir aşılama yaptırık tutmadı şimdide tüp bebeğe basliycaz insallah
Amin inşallahİnşallah hepimize Hayırlı uğurlu gelir canım aralık ayına hepimiz hamiş olarak gireriz Çifter Çifter meleklerimiz olur
Nerde tedaviye baslicaksin canımAmin inşallah16 ekim de druma tüp bebek kararımızı bildirmeye gidicez bakalim artık bu sürece gidicez inşallah allahım.hayirla tamamlamayı nasip eder hepimize
![]()
Kizlar merhaba , her hangi bir sorun cikmaz ise ben de kasim ayin da tup bebek yaptirtacagim. Allah hakkimizda hayirlisini versin. Umarim her birimizin ruyasi gerceklesir.
Insallah canım yaa kaç yıllık evlısınkızlar merhaba bende 2 hafta sonra öngörüşmeye gideceğim muhtemelen kasım adetımle tüp bebege baslarım. öngörüşmeden snra belli olacak. benım 2. tüp bebek denemem olacak. bu sefer mutlu ayrılırz ıns
İnşallah canım bende 1 kasımda gideceğim inşallah allah hepimizin gönlüne göre versinKizlar merhaba , her hangi bir sorun cikmaz ise ben de kasim ayin da tup bebek yaptirtacagim. Allah hakkimizda hayirlisini versin. Umarim her birimizin ruyasi gerceklesir.
3 yıllık evlıyız 2 yıldır cocuk düşünyrz cnm , sebepszi infertilite diye başladk ama spermlerde canlılık sorunu cıkmıstı o düzeldi şimdide morfolojı bozuklugu cıktı sürekli sorunumuz değişiyor. ama sanırım sperm kalitesizliğinden cocugumuz olmuyor. embrıyolarımızda 3. gunden snra gelişimlerini bozmustu bunuda sperme bagladılar. bakalım öngörüşmede doktor ne yorum yapacak. siz kac yıldır düşünüyrsnz sorun ne ?
6 yıllık evliyim ben 2 başarısız aşılamam var 1 kasımda hastaneye gidip ayin Kasım 15 gibi reglimle baslancak inşallah eşimde sperm azligi var 2 milyon çıktı morfoloji ve varikosel başlangıcı var bende bir sorun yok3 yıllık evlıyız 2 yıldır cocuk düşünyrz cnm , sebepszi infertilite diye başladk ama spermlerde canlılık sorunu cıkmıstı o düzeldi şimdide morfolojı bozuklugu cıktı sürekli sorunumuz değişiyor. ama sanırım sperm kalitesizliğinden cocugumuz olmuyor. embrıyolarımızda 3. gunden snra gelişimlerini bozmustu bunuda sperme bagladılar. bakalım öngörüşmede doktor ne yorum yapacak. siz kac yıldır düşünüyrsnz sorun ne ?
3 yıllık evlıyız 2 yıldır cocuk düşünyrz cnm , sebepszi infertilite diye başladk ama spermlerde canlılık sorunu cıkmıstı o düzeldi şimdide morfolojı bozuklugu cıktı sürekli sorunumuz değişiyor. ama sanırım sperm kalitesizliğinden cocugumuz olmuyor. embrıyolarımızda 3. gunden snra gelişimlerini bozmustu bunuda sperme bagladılar. bakalım öngörüşmede doktor ne yorum yapacak. siz kac yıldır düşünüyrsnz sorun ne ?
Nerde tedavine baslicaksin canımSelam bayanlar bende burda yenıyım bu ay aşılama yaptım tutmadı kasım ayında tüp bebek yapıcam kısmetse
6 yıllık evliyim ben 2 başarısız aşılamam var 1 kasımda hastaneye gidip ayin Kasım 15 gibi reglimle baslancak inşallah eşimde sperm azligi var 2 milyon çıktı morfoloji ve varikosel başlangıcı var bende bir sorun yok
Gülen tıp merkezinde bülent kars a gidiyorum canımNerde tedavine baslicaksin canım