2017 Kasım ayında tüp bebek tedavisine başlıcak olanlar

Hoş buldum bende 3 yıllık evliyim 2.5 yıldır istiyoruz ama sebebsiz infertilite dendi mart 2017 de bir aşılama yaptırık tutmadı şimdide tüp bebeğe basliycaz insallah
İnşallah hepimize Hayırlı uğurlu gelir canım aralık ayına hepimiz hamiş olarak gireriz Çifter Çifter meleklerimiz olur

Kizlar merhaba , her hangi bir sorun cikmaz ise ben de kasim ayin da tup bebek yaptirtacagim. Allah hakkimizda hayirlisini versin. Umarim her birimizin ruyasi gerceklesir.

kızlar merhaba bende 2 hafta sonra öngörüşmeye gideceğim muhtemelen kasım adetımle tüp bebege baslarım. öngörüşmeden snra belli olacak. benım 2. tüp bebek denemem olacak. bu sefer mutlu ayrılırz ıns

kızlar merhaba bende 2 hafta sonra öngörüşmeye gideceğim muhtemelen kasım adetımle tüp bebege baslarım. öngörüşmeden snra belli olacak. benım 2. tüp bebek denemem olacak. bu sefer mutlu ayrılırz ıns
Insallah canım yaa kaç yıllık evlısın

Kizlar merhaba , her hangi bir sorun cikmaz ise ben de kasim ayin da tup bebek yaptirtacagim. Allah hakkimizda hayirlisini versin. Umarim her birimizin ruyasi gerceklesir.
İnşallah canım bende 1 kasımda gideceğim inşallah allah hepimizin gönlüne göre versin

3 yıllık evlıyız 2 yıldır cocuk düşünyrz cnm , sebepszi infertilite diye başladk ama spermlerde canlılık sorunu cıkmıstı o düzeldi şimdide morfolojı bozuklugu cıktı sürekli sorunumuz değişiyor. ama sanırım sperm kalitesizliğinden cocugumuz olmuyor. embrıyolarımızda 3. gunden snra gelişimlerini bozmustu bunuda sperme bagladılar. bakalım öngörüşmede doktor ne yorum yapacak. siz kac yıldır düşünüyrsnz sorun ne ?

merhaba arkadaşlar.
kısmet olursa inşallah bu regl dönemimde yani ekim ayı sonu gibi bizde tüp bebeğe başlıcaz.
benim ilk tüp bebek denemem olucak daha önce aşılama yaptırmıştım fakat maalesef tutmadı.
inşallah hepimiz bu tedavilerimizde hayırlı güzel sonuçları alırız...
tüp bebek öncesinde sizler neler yapıyorsunuz bu arada herhangi bir takviye kullanıyomusunuz ya da eşiniz için bir şey kuıllanıyormusunuz?

3 yıllık evlıyız 2 yıldır cocuk düşünyrz cnm , sebepszi infertilite diye başladk ama spermlerde canlılık sorunu cıkmıstı o düzeldi şimdide morfolojı bozuklugu cıktı sürekli sorunumuz değişiyor. ama sanırım sperm kalitesizliğinden cocugumuz olmuyor. embrıyolarımızda 3. gunden snra gelişimlerini bozmustu bunuda sperme bagladılar. bakalım öngörüşmede doktor ne yorum yapacak. siz kac yıldır düşünüyrsnz sorun ne ?

merhaba...
morfolojiniz kaç acaba

6 yıllık evliyim ben 2 başarısız aşılamam var 1 kasımda hastaneye gidip ayin Kasım 15 gibi reglimle baslancak inşallah eşimde sperm azligi var 2 milyon çıktı morfoloji ve varikosel başlangıcı var bende bir sorun yok

Canım bende ve eşimde hiç bi problem yok 4 yılımız bu ayın 20 sınde bitiyor. Ama hiç hamıle kalamadım ilk sene 4 5 ay ılacsız korunmam oldu. Bileydım onuda yapmazdım bana hep bekle dediler olur dedıler bukdr beklememın sebebi doktorlar ve eşim. Olcak sorun yok dıe dıe 5 yıla geldık

İnsallah kasım ayında hepimiz hamıle kalmış oluruz. Bende bugun doktora gticem asılama tutmadı doktor bu ay ilaç vereceğini söyledi

Back
X