2017 Kasım ayında tüp bebek tedavisine başlıcak olanlar

Dogru onu soylemeyi unuttum Benim eşimin sperm sayısı 5 milyonun altında olduğundan aşılama ya gerek duymadilar direkt tüp bebek raporu nu vercekler canım
Gerçi ben zaten başka bi hastanede önceden 2 aşılama olmuş tum ama dedigim gibi 5 milyon spermin altindaysa aşılama şartı aranmiyor
Aşılamada doktor ilişkı onermısmıydı sıze. Bana ılk gun sonrakı ve diğer gunler yapın dedı biz hiç yapamadık aşılama ıle kaldık belkıde ondanda tutmadı. Kısmet işte

Aşılamada doktor ilişkı onermısmıydı sıze. Bana ılk gun sonrakı ve diğer gunler yapın dedı biz hiç yapamadık aşılama ıle kaldık belkıde ondanda tutmadı. Kısmet işte
Yok canım önermemişti bizim de bi tek aşılamayla kalmıştı

Dogru onu soylemeyi unuttum Benim eşimin sperm sayısı 5 milyonun altında olduğundan aşılama ya gerek duymadilar direkt tüp bebek raporu nu vercekler canım
Gerçi ben zaten başka bi hastanede önceden 2 aşılama olmuş tum ama dedigim gibi 5 milyon spermin altindaysa aşılama şartı aranmiyor
Sagol cnm bende oyle biliyordm da ondan dedim

Yok canım önermemişti bizim de bi tek aşılamayla kalmıştı
Ve bana iki kere deneriz olmazsa tüp bebeğe geçeriz demişti. İlk ki olmayınca ikibciyi istemedım tüpe geçelim dedim bugun işte. Doktor dedı bu ay bu ılacları kullan hem rahım dinlensin dedi. Önümüzdekı ay hasta olduğun gün ara beni dedi 2. Günü gel dedi

Kızlar bu incir kurunu prolaktini yuksek olanlar yapmasın diye duymuştum sizin bir bilginiz var mı benim prolaktin arada sınırda da olsa yukseliyor

3 yıllık evlıyız 2 yıldır cocuk düşünyrz cnm , sebepszi infertilite diye başladk ama spermlerde canlılık sorunu cıkmıstı o düzeldi şimdide morfolojı bozuklugu cıktı sürekli sorunumuz değişiyor. ama sanırım sperm kalitesizliğinden cocugumuz olmuyor. embrıyolarımızda 3. gunden snra gelişimlerini bozmustu bunuda sperme bagladılar. bakalım öngörüşmede doktor ne yorum yapacak. siz kac yıldır düşünüyrsnz sorun ne ?
Canım merhaba, bizde de morfoloji sorunu vardı mikro chip yöntemi var en sağlıklı sperm seçiliyor o zaman biz 1000 tl ödedik onun için ve embriyolarımız 5. Gün ve çok sağlıklıydı bu yöntemi uygulayan yere bakın derim ben adana acıbadem de yaptırdım

Anne adayları merhaba :KK200: rabbim hepinize nasip etsin inşallah. Transferden önce ben sabah akşam haşlanmış yumurta yedim yememe içmeme çok dikkat ettim bol süt için yoğurt yiyin, dr bana bol protein demişti ayrıca 2. De tuttu benim 2. Transferde idrara sıkışık oluyoruz transfer sırasında , transferden çıkınca hemen idrarımı yapmadım çok sıkışıktım ama sabrettim bir 10 dk bekledim valla dr lere bakmayın normal hayata Dvm diyorlar hiçte öyle olmuyor ikincide 10 gün yattım sabırla tabi bakacak biri lazım daha sonrada hiç iş yapmadım tedbir sizden takdir Allah'tan :KK200: sabırlı olun kafanızı rahat tutun, internetten çok bakmayın saçma sapan şeyler yazılıyor. Belirti hiç aramayın göğüsler kesin şiş benim negatiftede oozitiftede şişti o kadar ilaç tedavi bazı ağrı vs değişiklikler oluyor bunu olumlu yada olumsuza yormayın sabırla test gününü bekleyin hatta bekleyip stres yaşamayın ben 7. Günde çok silik çizgi gördüm ilkinde cesaret edip evde yapmadım hastanede negatifi görmek beni mahvetti tabi herşeye hazırlıklı olmak lazım öpüyorum şimdilik Canlar dualarım sizinle

Canim ben sürekli son bir aydır çekirdekli kara üzüm yiyorum çok faydaliymis tüp bebege baslamadan transferden sonra bol bol yemek gerekiyor mus ben öyle biliyorum eşime de kavrulmamis kabak çekirdeği içi ve 2 damla yag damlatilmis havuç suyu içiyorum hergün yeni başladık eşime
Canım eşine eczaneden keçi boynuzu pekmezi al sende ilk önce kafanı rahat tut ve bol protein tüket

Anne adayları merhaba :KK200: rabbim hepinize nasip etsin inşallah. Transferden önce ben sabah akşam haşlanmış yumurta yedim yememe içmeme çok dikkat ettim bol süt için yoğurt yiyin, dr bana bol protein demişti ayrıca 2. De tuttu benim 2. Transferde idrara sıkışık oluyoruz transfer sırasında , transferden çıkınca hemen idrarımı yapmadım çok sıkışıktım ama sabrettim bir 10 dk bekledim valla dr lere bakmayın normal hayata Dvm diyorlar hiçte öyle olmuyor ikincide 10 gün yattım sabırla tabi bakacak biri lazım daha sonrada hiç iş yapmadım tedbir sizden takdir Allah'tan :KK200: sabırlı olun kafanızı rahat tutun, internetten çok bakmayın saçma sapan şeyler yazılıyor. Belirti hiç aramayın göğüsler kesin şiş benim negatiftede oozitiftede şişti o kadar ilaç tedavi bazı ağrı vs değişiklikler oluyor bunu olumlu yada olumsuza yormayın sabırla test gününü bekleyin hatta bekleyip stres yaşamayın ben 7. Günde çok silik çizgi gördüm ilkinde cesaret edip evde yapmadım hastanede negatifi görmek beni mahvetti tabi herşeye hazırlıklı olmak lazım öpüyorum şimdilik Canlar dualarım sizinle
Peki ikinci dondurulmuşlarla mı yapıldı ? Bi de kaç ay sonra ikinciye başladın

Yogurt sut yumurta bunlari transferden önce de mi dikkat ederek yedin cnm.. ölçün neydi peki yumurta bir tanedir de sut ve yogurtta nasıldı

Canım merhaba, bizde de morfoloji sorunu vardı mikro chip yöntemi var en sağlıklı sperm seçiliyor o zaman biz 1000 tl ödedik onun için ve embriyolarımız 5. Gün ve çok sağlıklıydı bu yöntemi uygulayan yere bakın derim ben adana acıbadem de yaptırdım
O yontemi duydum cnm ama gitmeyi dusundgm merkez uygulamiyormus spermleri 6000 kat buyuterek sectikleri yontemi uyguluyorlarmis. Aslinda mikrocipi bnde denemek istyrm ama kararsz kaldm

Back
X