Anne adayları merhaba

rabbim hepinize nasip etsin inşallah. Transferden önce ben sabah akşam haşlanmış yumurta yedim yememe içmeme çok dikkat ettim bol süt için yoğurt yiyin, dr bana bol protein demişti ayrıca 2. De tuttu benim 2. Transferde idrara sıkışık oluyoruz transfer sırasında , transferden çıkınca hemen idrarımı yapmadım çok sıkışıktım ama sabrettim bir 10 dk bekledim valla dr lere bakmayın normal hayata Dvm diyorlar hiçte öyle olmuyor ikincide 10 gün yattım sabırla tabi bakacak biri lazım daha sonrada hiç iş yapmadım tedbir sizden takdir Allah'tan

sabırlı olun kafanızı rahat tutun, internetten çok bakmayın saçma sapan şeyler yazılıyor. Belirti hiç aramayın göğüsler kesin şiş benim negatiftede oozitiftede şişti o kadar ilaç tedavi bazı ağrı vs değişiklikler oluyor bunu olumlu yada olumsuza yormayın sabırla test gününü bekleyin hatta bekleyip stres yaşamayın ben 7. Günde çok silik çizgi gördüm ilkinde cesaret edip evde yapmadım hastanede negatifi görmek beni mahvetti tabi herşeye hazırlıklı olmak lazım öpüyorum şimdilik Canlar dualarım sizinle