- 13 Şubat 2017
- 452
- 952
- 33
- Konu Sahibi Bal10cukkk
Merhaba bende kasımda başlıyorum ikinci denemeye hayırlı olsun herkese inşallah
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah sizin sorun neydiMerhaba bende kasımda başlıyorum ikinci denemeye hayırlı olsun herkese inşallah
Çok üzüldüm canımRezerv azlığı canım ama bir pozitif denemem var dört ayda sebepsiz kalp durmasıyla kaybettik
Cok üzüldüm canım. Allah birdaha yaşatmasın sağ sağlim kucağınıza almayı nasıp etsın. Kasım ayında hepımız mutlu haberler verelim İnşaAllahRezerv azlığı canım ama bir pozitif denemem var dört ayda sebepsiz kalp durmasıyla kaybettik
Kızlar bu incir kurunu prolaktini yuksek olanlar yapmasın diye duymuştum sizin bir bilginiz var mı benim prolaktin arada sınırda da olsa yukseliyor
Canım eşine eczaneden keçi boynuzu pekmezi al sende ilk önce kafanı rahat tut ve bol protein tüket
İyiz canım sen nasılsınİyi akşamlar hanimlar Nasılsıniz
Bende iyyim şükür bide bebeğim olsa daha iyi olcam vallaİyiz canım sen nasılsın
Canım ya tüp bebekte ortalama kaç iğne vuruluyor bi fikrin var mıİyiz canım sen nasılsın
Hiç bi fikrim yok canım ya ama arkadasım bu ay oldu tüp bebek ona sorarım döndüğünde yazarım sanaCanım ya tüp bebekte ortalama kaç iğne vuruluyor bi fikrin var mı
Tmm canımHiç bi fikrim yok canım ya ama arkadasım bu ay oldu tüp bebek ona sorarım döndüğünde yazarım sana
Cnm ben gunde 2 bazen 3 igne olmustum kisiye gorede gun sayisi degisiyr 8-12 gun arasi igne olablyrsn. Yani aslinda baya igne var aslinda. Son gunler canin yanmaya basliyor ama sonu mutlu bitecek inanciyla sabredyrsnCanım ya tüp bebekte ortalama kaç iğne vuruluyor bi fikrin var mı
Sen bu ay bişey kullanıyomusun canımTmm canım
Peki tüp bebeğe başlarken ymurta gelişmesi için hergun ymurta toplanana kadar kaç tane vuruyosun canım.Cnm ben gunde 2 bazen 3 igne olmustum kisiye gorede gun sayisi degisiyr 8-12 gun arasi igne olablyrsn. Yani aslinda baya igne var aslinda. Son gunler canin yanmaya basliyor ama sonu mutlu bitecek inanciyla sabredyrsn
Cnm kisiye gore degisir ama bana 2 tane vermisti en son yumurtalar catlamasn diye baska bir igne daha eklendi gunde 3 e ciktiPeki tüp bebeğe başlarken ymurta gelişmesi için hergun ymurta toplanana kadar kaç tane vuruyosun canım.
Hayır kullanmıyorum 1 kasımda Dr a gidicem bakalım bişey vercek miSen bu ay bişey kullanıyomusun canım
Kendin mi vurdun canim eşin mi ben kendime vuramam diye korkuyorumCnm kisiye gore degisir ama bana 2 tane vermisti en son yumurtalar catlamasn diye baska bir igne daha eklendi gunde 3 e cikti
Valla bnde korkuyrdm ama kendim yaptm cnm. Esim bakamiyor bile. Kimsiinin esi yapmis. Nasil rahat edeceksn oyle yap. Ama surekli disarda yaptrmak cok zahmetli sabah aksam 10 gun boyunca hastaneye fln tasinmak zor olur. Ince uclu ztn igneler pat diye giriyor:) ama bn uzun bir sure kolanya kokusu duymak istemedm igne oncesi kolanyali pamukla o bolgeyi siliyrdm ya ordan hatira kldi o koku . Kolanya kokusu duydukca igne geliyor aklima:)Kendin mi vurdun canim eşin mi ben kendime vuramam diye korkuyorum