2017 Kasım ayında tüp bebek tedavisine başlıcak olanlar

Cnm 3 yıllık evliyz 2 yıldr düşünuyrz ve bu süreci dolu dolu gecrdik arastrmalar tedaviler fln cok rahat davranmadık. Bn fazla detaycı ve arastırıcıyım aman bekleyelım fln demedm baktm ki normal sürede gebelık olusmuyor hemen arastrmalara basladık. Ocak sonu negatf aldık kasımda yenisine başlamayı planlıyrz. Eşim tedavi gördü bu sürede sperm kalitesi için

İnş okdr uzamaz tabi cnm kolay sürecler değil. Emeklerimiz inş hemen karsılık bulur. Basta negatfi kabullenmek zor oluyor sebebini arastrp yeni destekler tedaviler derken oyalanıp tekrar umut doluyorsun. Anne olma isteği bambaska birşeymiş öyle hemen pes edip kenara cekılemiyor insan. Yeniden ayaga kalkıp devm ediyırsn
Tutmamasının sebebi neydi ilklerde yazdın mı acaba canım. Sorun çözüldümü birde yuzde kaç şans veriyolar daha doğrusu veriyolarmı

Cnm 3 yıllık evliyz 2 yıldr düşünuyrz ve bu süreci dolu dolu gecrdik arastrmalar tedaviler fln cok rahat davranmadık. Bn fazla detaycı ve arastırıcıyım aman bekleyelım fln demedm baktm ki normal sürede gebelık olusmuyor hemen arastrmalara basladık. Ocak sonu negatf aldık kasımda yenisine başlamayı planlıyrz. Eşim tedavi gördü bu sürede sperm kalitesi için

İnş okdr uzamaz tabi cnm kolay sürecler değil. Emeklerimiz inş hemen karsılık bulur. Basta negatfi kabullenmek zor oluyor sebebini arastrp yeni destekler tedaviler derken oyalanıp tekrar umut doluyorsun. Anne olma isteği bambaska birşeymiş öyle hemen pes edip kenara cekılemiyor insan. Yeniden ayaga kalkıp devm ediyırsn
Ne kadar haklısın canım Allah hepimize sabır dayanma gu
Valla canım en ıyısını sen yapıyosun bizde sorun olmadığı için eşimi aşılama veya tüp bebeğe ikna edemedim bana kalsa 2. Yılımda denerdım tüp bebeği belki smdi olmicak sonucta yaş ilerliyo yumurta kalitesi aynı olmuyor 21 yaşında evlendım şuan 26. Belkı ozmn yapsaydım tutardı
Aynen bende eşimi ikna edemedım biliyormusun tüp bebeğe
o cadı kaynanam gerek yok daha küçüksün uz bekleyin diye diye eşimin beynini yikadi hep
bi de ilk yıllarda hep diyodu ki çocuk yapmayın bekliyin diyodu onu dinleyen kim ama sonuç bebeğimiz olmadı işte hep o cadı nin yüzünden diyorum bazen

Valla canım en ıyısını sen yapıyosun bizde sorun olmadığı için eşimi aşılama veya tüp bebeğe ikna edemedim bana kalsa 2. Yılımda denerdım tüp bebeği belki smdi olmicak sonucta yaş ilerliyo yumurta kalitesi aynı olmuyor 21 yaşında evlendım şuan 26. Belkı ozmn yapsaydım tutardı
Cnm başta bizdede sorun görmediler sebepsiz infertilite diye basladık tüp bebege hersy normalken olmuyordu. Tüp bebekte embriyo gelişimlerimizin hangi aşamada sıkıntı yasadgnı gördük. Embriyo gelişiminde ilk 3 gun yumurtanın kalitesine baglıymıs iyi gidiyrsa yum kaliteli diyebiliyorlar. Bzm ilk 3 gun guzel gelişti 4. Gunden snra bozulmalar basladı onuda soerme bagladılar spermde ana hasarı olblr dediler onu arastrdık oyle brsy cıkmadı ana spermlermizde canlılık az cıktı onun tedavisini gördük düzeldi simdi. Bu dediğim testler spermıyogram dısında yapılan testler. Biz sebepsiz infertilite dite dolanıp dururken bi allahın kulu demedi su soermleri daha detaylı inceletin diye negatfi aldıktan snra soylediler. Şimdi spermler kaliteli olmuştur inş da saglıklı embriyo oluşur. Tüp bebek süreci ticari bir işe dönüşmüş bnm tavsiyem kadın erkek olark vitamin takviyeleri fln kullnaıp surece oyle baslamak cunku eldeki makzeme neyse sonuc da ona göre cıkıyor. Bn artık ikna oldm sebepsiz değiliz spermlerde dölleme problemi var.

Tutmamasının sebebi neydi ilklerde yazdın mı acaba canım. Sorun çözüldümü birde yuzde kaç şans veriyolar daha doğrusu veriyolarmı
Cnm en fazla %65 sans veriyorlar tüp bebege. %50 dedıkleri de oluyor. Az önceki baska bir arkadasa attgö mesajımda sebebini yazdm cnm

Selam kızlar bende eylül ayında tüp bebek tedavisine başladım. Embriyolar donduruldu. Kasım ayında transfer olucak nasipse bu süreçte bende sizlerle beraberim aynı dönemler gün sayıcağız nasipse RAbbim hepimizin yüzünü güldürsün inş.

Selam kızlar bende eylül ayında tüp bebek tedavisine başladım. Embriyolar donduruldu. Kasım ayında transfer olucak nasipse bu süreçte bende sizlerle beraberim aynı dönemler gün sayıcağız nasipse RAbbim hepimizin yüzünü güldürsün inş.
İnşallah canım hoşgeldin aramıza

Sen mi 2 ay ara vermek istedin yoksa doktor mu karar verdi çünkü birçok doktor dondurulmuş emriyonun tutma şansı daha yüksek olduğunu söylüyor

Canım benm tamamen doktorun kararı. Yumurtalar çok uyarıldığı için rahmin durumunu iyi görmediğini söyledi. Taze transfer olsa büyük olasılık tutsa bile düşük olur ddi. Ondan kasım ayına kaldı.

Birde tüp bebek iğneleri kilo yapiyormu şişkinlik felan bazı kişilerde oluyormus ta

İğneye ilk başladığım gün hemşire bana kilo alırsın demişti. 59 kilo ile başladım Hala 59 kilodayım. Bende gaz ve kabızlık problemi oldu ondan dolayı şişliğim vardı ama kilo almadım . Kesin kilo alcaksın diye birşey yok canım. Sen yine dikkat et yemene çünkü iştahın açılıyor biraz:)

Canım benm tamamen doktorun kararı. Yumurtalar çok uyarıldığı için rahmin durumunu iyi görmediğini söyledi. Taze transfer olsa büyük olasılık tutsa bile düşük olur ddi. Ondan kasım ayına kaldı.
Sizin sorun kimde kaç senelik evlisiniz canım

3 senelik evliyim canım. Doğal yoldan iki defa hamile kaldım biri kimyasal biri dış gebelik. Dış gebelik ameliyatla sonlandırıldı . Laporoskopi oldum daha doğrusu sonrasında 1 seneye yakın hamile kalamayınca tüp bebek yaptırmak istedik. Görünürde hiç problemimiz yok ama olmayınca olmuyor işte. Sende durumlar nasıl ? Kaç yaşındasın ?

3 senelik evliyim canım. Doğal yoldan iki defa hamile kaldım biri kimyasal biri dış gebelik. Dış gebelik ameliyatla sonlandırıldı . Laporoskopi oldum daha doğrusu sonrasında 1 seneye yakın hamile kalamayınca tüp bebek yaptırmak istedik. Görünürde hiç problemimiz yok ama olmayınca olmuyor işte. Sende durumlar nasıl ? Kaç yaşındasın ?
24 yaşımdayım 6 senelik evliyim bizde sorun eşimde spermi düşük 2 milyon varikosel başlangıcı var birde morfoloji 2 negatif asilamamiz var

Artık beklemek istemedim bana kalsa ilk sene tüp bebek yaptırmak istiyodum ama olmadı şimdiye kısmetmiş

24 yaşımdayım 6 senelik evliyim bizde sorun eşimde spermi düşük 2 milyon varikosel başlangıcı var birde morfoloji 2 negatif asilamamiz var

Anladım canım . Tüp bebek için hiç sıkıntı değil erkekte sıkıntı olması öle biliyorum. Bilim o kadar ilerlediki neler yapılıyor artık. Aşılamayı hiç düşünmüp moralini bozma tutma olasılığı yüzde 15 demişti doktor bize ondan istemedik direk tüp bebek yapalım dedik. Hakkında hayırlısı olsun canm bnm

Anladım canım . Tüp bebek için hiç sıkıntı değil erkekte sıkıntı olması öle biliyorum. Bilim o kadar ilerlediki neler yapılıyor artık. Aşılamayı hiç düşünmüp moralini bozma tutma olasılığı yüzde 15 demişti doktor bize ondan istemedik direk tüp bebek yapalım dedik. Hakkında hayırlısı olsun canm bnm
Hepimizin hakkında hayırlısı olsun

aralıkta inşallah tüp bebek anne adayları konu başlığının altında içimizde bebeklerimiz ile birlikte konuşur sohbet ederiz canim İNŞALLAH

Nereye gidiyorsun tedavin için canım

Selam bende varım.
2 kasimda adet olucam gibi görünüyor, 3 kasim için randevu alicam ve ignelere basliycaz hayirlisiyla.
Bizim sorunumuz benim amh degerimin cok dusuk olmasindan kaynaklaniyor (0.5).
32 yasindayim 3 yillik evliyim. Yeni cocuk dusunmeye basladik ve boyle bir problemim oldugunu ogrendik.
Allah herkese hayirli evlatlar nasip etsin saglikla insallah.

Back
X