2017 Kasım ayında tüp bebek tedavisine başlıcak olanlar

aaa anladım
sen ne zaman oldun asılama
ben fakultede asılamaya hıc para vermedım
sadece 104 t ilaçlara verdım
Vnde bu ay aşılama oldum ama tutmadı tüpün tıkalı ise hiç aşılama deneme canım direk tüp bebek yap arkadaş yaptı bu ay ve tuttu e embriyo koydurdu ikiside 5. Güne ulaşmış embriyo. Bende cevizlide bülent karsa gidiyorum canım

Vnde bu ay aşılama oldum ama tutmadı tüpün tıkalı ise hiç aşılama deneme canım direk tüp bebek yap arkadaş yaptı bu ay ve tuttu e embriyo koydurdu ikiside 5. Güne ulaşmış embriyo. Bende cevizlide bülent karsa gidiyorum canım
tüplerde sorun yokk canım

sıkıntım sol tüp tıkalı. eşimde sorun yok. tahlillerle birlikte gidicez sanırım muayne ediyordur heralde...siz hangi doktora gidiyorsunuz? sorununuz nedir? Ayrıca üzüldüm sonucunuza inşallah sizde en kısa zaman da isteyen herkes gibi hamile kalırsınız..
muayene olmuyor fakültede
tahlil istenıyor
eşinden ve senden
elindekileri de götür
tahlıller sonuclandıktan snr muayene kadın ediliyor
erkekte muayene olmuyor sperm sonucuna bakılıyor sadece,

o yuzden asılama yapılacaksa o gune kadar eşine gerek yok
ona sperm ıcın gun verırler
o kendı gıder verır örneği

orda hangi dr denk gelırse ona muayene oluyorsun
dr ismi yok

muayene olmuyor fakültede
tahlil istenıyor
eşinden ve senden
elindekileri de götür
tahlıller sonuclandıktan snr muayene kadın ediliyor
erkekte muayene olmuyor sperm sonucuna bakılıyor sadece,

o yuzden asılama yapılacaksa o gune kadar eşine gerek yok
ona sperm ıcın gun verırler
o kendı gıder verır örneği

orda hangi dr denk gelırse ona muayene oluyorsun
dr ismi yok
anladım ama sonuca göre aşılama mı tüp bebek mi belli olur heralde..yani orda yapılan tahlillere göre değil mi?

anladım ama sonuca göre aşılama mı tüp bebek mi belli olur heralde..yani orda yapılan tahlillere göre değil mi?
evet
bna iki aşılama dediler
sonrasında tüp dediler

senın yasın kaç
hiç hamıle kaldın mı

sanırım 3 sene evlı olmak ve hıc hamıle kalmama sartı vardı

tüp için de 5-6 ay sıra beklenıyormus

evet
bna iki aşılama dediler
sonrasında tüp dediler

senın yasın kaç
hiç hamıle kaldın mı

sanırım 3 sene evlı olmak ve hıc hamıle kalmama sartı vardı

tüp için de 5-6 ay sıra beklenıyormus
33 yaşındayım, hiç kalmadım... tüp bebek için sıra çok uzunmuş ya...

Kızlar bugün bi kazan hepimizin adına aşure yaptım dağıttim
yaparken hepimiz için bol bol dua ettim allah kabul eder inşallah dualarım izi
Ay canım Allah kabul etsin. İnsallah dualarımız kabul olur. Valla bende camları falan sıldım guzel bı tmzlık yapicam diger aya bişey kalmasın bol bol dınleneyim

Ay canım Allah kabul etsin. İnsallah dualarımız kabul olur. Valla bende camları falan sıldım guzel bı tmzlık yapicam diger aya bişey kalmasın bol bol dınleneyim
Amin canım inşallah

Aynı telaş bendede var biliyomusun sürekli temizlik yapıyorum eşime herseyin yerini gösteriyorum anlatıyorum hep

Bende öyle iş peşine düştüm ama eşime göstermiyorum ztn geç geliyo bana bişey yapamaz
Benim eşim hergün evde iki günde bir defa gece işe gidiyor sadece oyüzden transferden sonra sonuca kadar hiç bişey yapmicam
eşimde şimdiden diyor zaten ben bakarım sana bi iş yapma sen diyor sonra ne olur bilemem tabi

Benim eşim hergün evde iki günde bir defa gece işe gidiyor sadece oyüzden transferden sonra sonuca kadar hiç bişey yapmicam
eşimde şimdiden diyor zaten ben bakarım sana bi iş yapma sen diyor sonra ne olur bilemem tabi
Oh ne güzel. Bende yapmam zaten yaa okdr uğraşıyorum olsun dıye bıde işmi yapıcam zaten ablamla ayni yerde oturuyoruz o gelır yapar veye görümcemler hafta sonu yapar yapacak kişiler var yanı

Oh ne güzel. Bende yapmam zaten yaa okdr uğraşıyorum olsun dıye bıde işmi yapıcam zaten ablamla ayni yerde oturuyoruz o gelır yapar veye görümcemler hafta sonu yapar yapacak kişiler var yanı
Yapsınlar tabi canım sende nazlan azcık :KK70:
Ben şimdiden eşimden bişeyler istiyorum nargile içmeye gidelim bidaha içemem
lunaparka gidelim bidaha gidemeyiz
Kokoreç yiyelim bidaha yiyemem
Çeşit çeşit cipsler aburcurlar aldirıyorum sağlıksız diye bidaha yiyemem diyorum sürekli bişeyler bulup duruyorum :confused::confused::KK70:

Yapsınlar tabi canım sende nazlan azcık :KK70:
Ben şimdiden eşimden bişeyler istiyorum nargile içmeye gidelim bidaha içemem
lunaparka gidelim bidaha gidemeyiz
Kokoreç yiyelim bidaha yiyemem
Çeşit çeşit cipsler aburcurlar aldirıyorum sağlıksız diye bidaha yiyemem diyorum sürekli bişeyler bulup duruyorum :confused::confused::KK70:
:KK48: alemsin valla iyi yapıyosun.bende gezeyim diyom sonra çıkamıcam ztn ev oturmasına gideyim alışverişe gideyim Sigara içiyomusun canım sen

Back
X