- 10 Ekim 2017
- 1.044
- 802
- 53
- 34
- Konu Sahibi Bal10cukkk
Hıı anladım canım bende içmiyorumYok icmiyorum
arada ayda 1 felan elmalı nargile içmeye gidiyoruz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hıı anladım canım bende içmiyorumYok icmiyorum
arada ayda 1 felan elmalı nargile içmeye gidiyoruz
Allah hepimize kolaylik versinBende il dışında yaptircam o yuzden ayni tempodayim temizlik modundayim cam perde kışlık mutfak heryeri hallediyorm
Bende il dışında yaptircam o yuzden ayni tempodayim temizlik modundayim cam perde kışlık mutfak heryeri hallediyorm
Sen neden 2 embriyo koydurmuyosun ben 2 tane koycam biri tutmazsa diğeri tutdun diyeArkadaşlar tek emriyo ile ikiz gebelik şansı ne kadar bi fikriniz var mı
ben hep bi ikizim olsun isterdim
bide benim annemin ikizleri varmış erken dogduklari için 2 gunlukken ölmüş ler acaba banada ikiz geni geçer mi
Sagol cnm insallah olumlu olsunda bunlar hep yaptığımız temizliklerkolay gelsin canım
Bende oyle düşünüyorumSen neden 2 embriyo koydurmuyosun ben 2 tane koycam biri tutmazsa diğeri tutdun diye
Canım yaştan dolayi 24 yaşındayım koymuyolar ki 2 tane sen kaç yaşındasınSen neden 2 embriyo koydurmuyosun ben 2 tane koycam biri tutmazsa diğeri tutdun diye
Yeni yasadan dolayi 35 yaş altına tek koyuyalar miş canımBende oyle düşünüyorum
Evett yaaa olsun artıkSagol cnm insallah olumlu olsunda bunlar hep yaptığımız temizlikler
Aynen yaEvett yaaa olsun artık![]()
Yok canım sen doktoru zorla yapıyolar arkadasım cok ısrar ettı 27 yaşında bu ay yapan işte ıkısıde 5. Gunün embriyosu hatta doktor dedı cok iyi kalıtede 1 tane koysakta tutar dinlemedi koydurdu 10 gun snra bllı olcak işte tekmı ikizmiYeni yasadan dolayi 35 yaş altına tek koyuyalar miş canım
Tabi riskleride var ıkız olunca erken doğma veya birini kaybetme falan ama göze aldı tek embriyo tutmazsa dıye.Yeni yasadan dolayi 35 yaş altına tek koyuyalar miş canım
Şu an şoktayimYok canım sen doktoru zorla yapıyolar arkadasım cok ısrar ettı 27 yaşında bu ay yapan işte ıkısıde 5. Gunün embriyosu hatta doktor dedı cok iyi kalıtede 1 tane koysakta tutar dinlemedi koydurdu 10 gun snra bllı olcak işte tekmı ikizmi
Çok mutluyum ya sen kaç yasindaydin canımTabi riskleride var ıkız olunca erken doğma veya birini kaybetme falan ama göze aldı tek embriyo tutmazsa dıye.
Sen devlettemi yaptırıcan özeldemi acaba devlette yapmıyolarmı. Bnm 2 arkadaşım 2 embriyo koydurdu yaa bırı 23 yasında bırı 27Şu an şoktayimkonuştum ben doktorumla mümkün değil dedi 2 olumsuzdan sonra 2 emriyo koyabiliriz yasak dedi elim titriyor şuan valla
Ozel de yaptircam canım medicanadaSen devlettemi yaptırıcan özeldemi acaba devlette yapmıyolarmı. Bnm 2 arkadaşım 2 embriyo koydurdu yaa bırı 23 yasında bırı 27
Zorla bak doktoru benım arkadasım cok zorladı. Bnde 26 yaşındayım canımÇok mutluyum ya sen kaç yasindaydin canım
Hangi hastanede yaptırdı lar canımSen devlettemi yaptırıcan özeldemi acaba devlette yapmıyolarmı. Bnm 2 arkadaşım 2 embriyo koydurdu yaa bırı 23 yasında bırı 27