2017 Kasım ayında tüp bebek tedavisine başlıcak olanlar

Arkadaşlar tek emriyo ile ikiz gebelik şansı ne kadar bi fikriniz var mı
ben hep bi ikizim olsun isterdim
bide benim annemin ikizleri varmış erken dogduklari için 2 gunlukken ölmüş ler acaba banada ikiz geni geçer mi

Arkadaşlar tek emriyo ile ikiz gebelik şansı ne kadar bi fikriniz var mı
ben hep bi ikizim olsun isterdim
bide benim annemin ikizleri varmış erken dogduklari için 2 gunlukken ölmüş ler acaba banada ikiz geni geçer mi
Sen neden 2 embriyo koydurmuyosun ben 2 tane koycam biri tutmazsa diğeri tutdun diye

Yeni yasadan dolayi 35 yaş altına tek koyuyalar miş canım
Yok canım sen doktoru zorla yapıyolar arkadasım cok ısrar ettı 27 yaşında bu ay yapan işte ıkısıde 5. Gunün embriyosu hatta doktor dedı cok iyi kalıtede 1 tane koysakta tutar dinlemedi koydurdu 10 gun snra bllı olcak işte tekmı ikizmi

Yok canım sen doktoru zorla yapıyolar arkadasım cok ısrar ettı 27 yaşında bu ay yapan işte ıkısıde 5. Gunün embriyosu hatta doktor dedı cok iyi kalıtede 1 tane koysakta tutar dinlemedi koydurdu 10 gun snra bllı olcak işte tekmı ikizmi
Şu an şoktayim :oha::oha::KK73::KK73: konuştum ben doktorumla mümkün değil dedi 2 olumsuzdan sonra 2 emriyo koyabiliriz yasak dedi elim titriyor şuan valla

Şu an şoktayim :oha::oha::KK73::KK73: konuştum ben doktorumla mümkün değil dedi 2 olumsuzdan sonra 2 emriyo koyabiliriz yasak dedi elim titriyor şuan valla
Sen devlettemi yaptırıcan özeldemi acaba devlette yapmıyolarmı. Bnm 2 arkadaşım 2 embriyo koydurdu yaa bırı 23 yasında bırı 27

Back
X