2017 Kasım ayında tüp bebek tedavisine başlıcak olanlar

Selam kızlar bende ilk tüp bebek denememe ekim ayında basladım. Şuan iğneler kullanıyorum transfer bu aymı olur yoksa kasımdamı olur bilemiyorum

1 ay içinde olmuyormu ben öle bılıyorum canım
İlk denemem olduğu için bilmiyorum ben canım açıkçası. Bu sabah iğnelerden sonraki 2. Kontrole gittim cumartesi tekrar gidicem. Önünüzdeki hafta yumurtalar toplanıp sorun cıkmazsa ekim ayı içinde yaparlar heralde çanım transferi

İlk denemem olduğu için bilmiyorum ben canım açıkçası. Bu sabah iğnelerden sonraki 2. Kontrole gittim cumartesi tekrar gidicem. Önünüzdeki hafta yumurtalar toplanıp sorun cıkmazsa ekim ayı içinde yaparlar heralde çanım transferi
Anladım canım yani sonuçta regline 14 15 gun varken tüp bebek yapılıyor ona göre hasta olmazsan veys işte regli olmadan test yaparsam cıkıyor ya ondan

Arkadaslar 6 senelik evliyim 2 aşılama yaptırdım sonuç negatif artık tüp bebeğe başlamayı istiyorum 1 kasımda ilk kez hastaneye gideceğim çok heycanlı ve stresliyim önümde beni neler bekliyor hiç bir fikrim yok şimdiden ya olmassa tutmassa diyede düşünmekten kendimi alamıyorum çok üzülür ve perişan olurum tabiki allahın dediği olur Hayırlisi neyse o olsun ama ne dusuncegimi de bilemiyorum işte
benim gibi ne yapcanı bilemeyen kasımda başlamayı düşünen arkadaşlar birbirimize destek olalım istiyorum buyurun dertlesip bilgi sahibi olalım
Valla canm hakkımızda hayırlısı olsun inanki bende sen gibiym ya tutmazsa diye kara kara düşünüyorum. Uzaktan millete sabret demesi kolay geliyorda insan o anı yasamak istemiyor

Kızlar bende kısaca anlatayım.5 yıllık evliyim 5 normal yoldan düşügüm var insanların sürekli bu sefer olur demesi yüzünden her neyse. Sonunda tüp bebege karar verdik. 23yumurtadan 10tanesi 5.güne geldi ve donduruldu.tekrarlayan düşüklerim oldugu için 3 yumurtayı 2 ekimde pgt ye yolladık 2 kasımda sonucu gelecekmiş insallah iyi sonuc alırsak kasımda transferim yapılacak
Hakkımızda hayırlınında hayırlısı olsun herşy gönlümüzce olsun kasım ayı hayırla gelsin insallah;)

Valla canm hakkımızda hayırlısı olsun inanki bende sen gibiym ya tutmazsa diye kara kara düşünüyorum. Uzaktan millete sabret demesi kolay geliyorda insan o anı yasamak istemiyor
Canım bide bazı dengezizler hep der ya
"Olur olur cocuk oldugundada dersinki keşke biraz daha geç olsaydı rahat etseydim " diye öyle diyenlerin ağzına vurasim geliyor

Kızlar bende kısaca anlatayım.5 yıllık evliyim 5 normal yoldan düşügüm var insanların sürekli bu sefer olur demesi yüzünden her neyse. Sonunda tüp bebege karar verdik. 23yumurtadan 10tanesi 5.güne geldi ve donduruldu.tekrarlayan düşüklerim oldugu için 3 yumurtayı 2 ekimde pgt ye yolladık 2 kasımda sonucu gelecekmiş insallah iyi sonuc alırsak kasımda transferim yapılacak
Hakkımızda hayırlınında hayırlısı olsun herşy gönlümüzce olsun kasım ayı hayırla gelsin insallah:KK66:
İnşallah hakkında hayırlısı olur canım allah gönlüne göre versin allah kucagimzi boş birakmasin

Back
X