2017 Kasım ayında tüp bebek tedavisine başlıcak olanlar

Canım bide bazı dengezizler hep der ya
"Olur olur cocuk oldugundada dersinki keşke biraz daha geç olsaydı rahat etseydim " diye öyle diyenlerin ağzına vurasim geliyor
Aynen inanki ama ya sabır diyorum .her serde vardır bir hayır kac aydır tüp bebege gitcem diyordum ocak ayında baslamıştım söylenmeye birtürlü nasip olmuyordu. eylül ayında nasip oldu ama yine bekliyoruz sabırla

Cnm bnm arkadaşım konya medicana da yaptirdi kiz 22 yaşındaydı iki koymuslar ve ikizleri doğdu su anda
35 yas altına 2 tane transfer yapılıyormu aslında yasak ama .insallah benim doktorumda iki tane transfer eder

Cnm bnm arkadaşım konya medicana da yaptirdi kiz 22 yaşındaydı iki koymuslar ve ikizleri doğdu su anda
35 yas altına 2 tane transfer yapılıyormu aslında yasak ama .insallah benim doktorumda iki tane transfer eder

İnşallah hakkında hayırlısı olur canım allah gönlüne göre versin allah kucagimzi boş birakmasin
Amin canım hayırlısı beklemesi zormuş tam 3 hafta var genetikten sonuç gelmesine. İnsallah iyi sonuclar alırız da transferim yapılır

Hatta devlette 23 yas siniri varya ondan iyi hatirliyorm 22 yasinda yaptırdı tüp bebegi.. bazısı cok kati oluyo ama bazi dr da istege bagli yapiyo demek ki o merkez yapmis bk..

Merhabalar bende aranıza yeni katıldım ve yardımınıza ihtiyacım var
Kasımda tüp bebek yaptırmak istiyoruz ama merkeze bir türlu karar veremedik lütfen görüştüğünüz merkezleri yazar mısınız??

Merhabalar bende aranıza yeni katıldım ve yardımınıza ihtiyacım var
Kasımda tüp bebek yaptırmak istiyoruz ama merkeze bir türlu karar veremedik lütfen görüştüğünüz merkezleri yazar mısınız??
Ben ilk kolan hastanesiyle görüştüm cok fazla fiyat cıkardılar sonradan apartmanda arkadasım var oda tüp bebek yaptırdı ve yaptırmadan önce eşi bütün hastaneleri doktorları hep araştırmış .müstecep kavrut doktorumuz ben bahceciden cok memnunum çalışanlarıylada aram gayet iyi hepsi iyi insanlar

Demekki doktordan doktora değişiyor bazıları yapıyor bazıları yapmıyor
Benimde sonuc gelsinde şansımı denicem ama bana yapmaz sanmıyorum daha diyecek bi tanesini tutamıyorsun :))

35 yaş altına tek embriyo, 35 yaş üstüne 2 embriyo Devlet hastanelerinde böyle .. aslında özel de de bu şekilde olmalı ama onlar bi kılıfını uydurup kafalarına göre takılabiliyor. Kızlar benim doktorum hep tek embriyodan yanaydı ben iki tane istediğimi de belirtmiştim hatta ilk kabul etmedi. Önemli olan embriyo kalitesi demişti. benim iki transfer olucak birinin kalitesi iyi diğeri orta kalite diye iki embriyo yapabiliriz dedi yani ikincisinin tutma ihtimali düşük ama tutadabilir. Doktor isterse yaşa bakmaz iki tane de transfer eder yine şansınızı deneyin ama bence son kararı doktorunuza bırakın sonuçta işin uzmanı onlar

Hatta devlette 23 yas siniri varya ondan iyi hatirliyorm 22 yasinda yaptırdı tüp bebegi.. bazısı cok kati oluyo ama bazi dr da istege bagli yapiyo demek ki o merkez yapmis bk..
Evet canm bende şansımı denicem en azından biri olmazsa digeri tutar

35 yaş altına tek embriyo, 35 yaş üstüne 2 embriyo Devlet hastanelerinde böyle .. aslında özel de de bu şekilde olmalı ama onlar bi kılıfını uydurup kafalarına göre takılabiliyor. Kızlar benim doktorum hep tek embriyodan yanaydı ben iki tane istediğimi de belirtmiştim hatta ilk kabul etmedi. Önemli olan embriyo kalitesi demişti. benim iki transfer olucak birinin kalitesi iyi diğeri orta kalite diye iki embriyo yapabiliriz dedi yani ikincisinin tutma ihtimali düşük ama tutadabilir. Doktor isterse yaşa bakmaz iki tane de transfer eder yine şansınızı deneyin ama bence son kararı doktorunuza bırakın sonuçta işin uzmanı onlar
Transfer ne zamanaa canım

Ay
Kızlar bende kısaca anlatayım.5 yıllık evliyim 5 normal yoldan düşügüm var insanların sürekli bu sefer olur demesi yüzünden her neyse. Sonunda tüp bebege karar verdik. 23yumurtadan 10tanesi 5.güne geldi ve donduruldu.tekrarlayan düşüklerim oldugu için 3 yumurtayı 2 ekimde pgt ye yolladık 2 kasımda sonucu gelecekmiş insallah iyi sonuc alırsak kasımda transferim yapılacak
Hakkımızda hayırlınında hayırlısı olsun herşy gönlümüzce olsun kasım ayı hayırla gelsin insallah:KK66:
Canım yaa üzüldüm insallah hayırlı haberler alırsın

Ay

Canım yaa üzüldüm insallah hayırlı haberler alırsın
İnsallah canım benim zaman öylede böylede geçiyor bazen yasımın küçük olmasına seviniyorum inanki 5 yılda görmedigim tedavi kalmadı

Back
X