- Konu Sahibi Bal10cukkk
- #3.741
İnsaAllah insaAllah.....ilk denemede pozitif olur sağlıklı bebisini kucağına alırsın
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnsaAllah insaAllah.....ilk denemede pozitif olur sağlıklı bebisini kucağına alırsın
Amin inş evet herkeste farklı oluyor. Önceden de yaptırdım 3. Gün embriyosu o zaman opu dan itibaren çok ağrı çektim. Ateş falan filan. Transferde sonra da hep kasılmalar ve dayanılmaz agrilarm oldu. Ama sonuç 5.4 ckmsti bu sefer çok düşünmüyorum zaten. Ama sanki hiçbi şey koyulmams gibi hissediyorumHayırlı olsun canım belirtiler herkesin farklı oluyor yada hiç belirti olmuyor belirti bekleme insaAllah sonuçta pozitif olsun.
İnsallah tutunur sımsıkı hiç bırakmaz annesınıbeni motive ettin canım sağol.
demi bebegim icim de
doktor dün ultrason bile verdi al bak bebeğin burda ve sen şuan için hamilesin sana tutunur mu tutunmaz mı o karar verecek dedi :)
Ay insalllah 2 gundur kendimi yedim bitirdim 5. Haftamdayim kesem war ama ici bos dedi dewlet hast doktoruBu arada kizlar tup bebekte bos gebelik olma sansi yuzde sifirmis. 2 gundur bosa stres yapmisim. Doktorum Biz zaten iceri embriyo transfer ediyiruz nasil bos olsun dedi
Canim sen bu degerlerden sonra keseyi gormek icin cagirmadi tup bebek doktorun?Ay insalllah 2 gundur kendimi yedim bitirdim 5. Haftamdayim kesem war ama ici bos dedi dewlet hast doktorucuma kendi doktoruma gidicem insallah bir isaret werir kuzum bana
kesemin buyuklugu
16mm cok mu buyuk ? Kan degerim de 17,254 cikti
Yarin ilk kontrolumCanim sen bu degerlerden sonra keseyi gormek icin cagirmadi tup bebek doktorun?
Bana da salı günü transfer yapıldı. Malesef Ben de hiç bi şey hissetmiorum. Sanki hiç transfer yapilmamis gibiKızlar merhaba benimde kasım ayında başladı tedavim ilk tüp bebek denememiz aralığın 1 inde transfer yapıldı beklemedeyim şimdilik 1 hafta sonra test günü ama bugün ağrım sızım kalmadı sanki hiç transfer yapılmış gibi değilim eski bünyeme geri döndüğümü hissediyorum tutmad galiba diyorum ister istemez. Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın rabbim hepimizin evlerini canımızın parçaları ile doldrsun inşaallah..
Aynen canım ya nasip tabiki bilemiyoruz sonuç ne olacak Allahım ol desin yeterki . Umarım hislermiz bizi yanıltır...Bana da salı günü transfer yapıldı. Malesef Ben de hiç bi şey hissetmiorum. Sanki hiç transfer yapilmamis gibi
sen moralini bozma canim umutlu ol seninle olduguna inan bebisinin .. Karamsar olma bence test sonucunu alana kadar , belirtiler herkeste farkli farkli biliyosunKızlar merhaba benimde kasım ayında başladı tedavim ilk tüp bebek denememiz aralığın 1 inde transfer yapıldı beklemedeyim şimdilik 1 hafta sonra test günü ama bugün ağrım sızım kalmadı sanki hiç transfer yapılmış gibi değilim eski bünyeme geri döndüğümü hissediyorum tutmad galiba diyorum ister istemez. Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın rabbim hepimizin evlerini canımızın parçaları ile doldrsun inşaallah..
Merhaba, ben de bugün aynı hisle uyandım. 2 Aralık'da transfer oldu. Ağrı sızı değil ama karnımda hamile gibi bir şişkinlik vardı. Bu sabah karnım düzelmiş uyandım. Ama olumlu düşünelim belki de vücudun ilaçlara ilk başta tepki veriyordu ve şimdi o düzene girdi.Kızlar merhaba benimde kasım ayında başladı tedavim ilk tüp bebek denememiz aralığın 1 inde transfer yapıldı beklemedeyim şimdilik 1 hafta sonra test günü ama bugün ağrım sızım kalmadı sanki hiç transfer yapılmış gibi değilim eski bünyeme geri döndüğümü hissediyorum tutmad galiba diyorum ister istemez. Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın rabbim hepimizin evlerini canımızın parçaları ile doldrsun inşaallah..
sen moralini bozma canim umutlu ol seninle olduguna inan bebisinin .. Karamsar olma bence test sonucunu alana kadar , belirtiler herkeste farkli farkli biliyosun
Evet canım dediğin gibide olabilir neden olmasın benim test günüm perşembe ama o kadar korkuyorumki o günden anlatamamMerhaba, ben de bugün aynı hisle uyandım. 2 Aralık'da transfer oldu. Ağrı sızı değil ama karnımda hamile gibi bir şişkinlik vardı. Bu sabah karnım düzelmiş uyandım. Ama olumlu düşünelim belki de vücudun ilaçlara ilk başta tepki veriyordu ve şimdi o düzene girdi.
Ben deeee! Benim de testi 14 ünde. Deliriyorum öncesinde test yapsam mı diye. Bir de çalışıyorum. O gün ofise geri dönmeyi hiç istemiyorum. Hatta ertesi günde. Çok stretssssliii!Evet canım dediğin gibide olabilir neden olmasın benim test günüm perşembe ama o kadar korkuyorumki o günden anlatamam![]()
Canım gittin mi doktora? Merak ettim seni.Yarin ilk kontrolum
Amin canım , ben daha tedaviye başlamadım ama sizlerden güç alıyorum burada ve inanıyorum Allah ım tüm kullarını sever ve o istediği zaman doldurur kucaklarımızıEvet canım haklısın insanı acaba çocuk sahibi olamayacakmıyım korkusu böyle düşündürüyo ister istemez . Allah yazıysa zaten olacak üzülse kendimizi harab etsek kaç yazarki. Ama şu konuda dualarım sizler gibi benimde o kadar içtenki Allah ım kimseye aratmasın gerçekten her aşaması ayrı bir stress . Allah yüzümüzü güldürsün inşaallah.