2017 Kasım ayında tüp bebek tedavisine başlıcak olanlar

Ben deeee! Benim de testi 14 ünde. Deliriyorum öncesinde test yapsam mı diye. Bir de çalışıyorum. O gün ofise geri dönmeyi hiç istemiyorum. Hatta ertesi günde. Çok stretssssliii!
Aynıyım canımm bende bugün iş başı yaptım o testten sonra hangi köşede ağlasam da öle gelsem diyorum bi yerlerde içimi dökmem lazım yoksa patlarım :( Rabbim bize tez vakitte versin inşaallah ya ve isteyen herkeze...

Merhaba kızlar. Biz pazartesi kwseyi gördük ve 2 hafta sonraya kalp atışı için randevu aldık. Şöyle bir durum varki; benim göğüslerin her geçen gün daha büyümesi ve hassaslaşasi gerekmiyor mu? Sabahları yatakta gergin ama sonra sanki normalde hale geliyor. Acaba olumsuz giden bir seyler mi var?

Amin canım , ben daha tedaviye başlamadım ama sizlerden güç alıyorum burada ve inanıyorum Allah ım tüm kullarını sever ve o istediği zaman doldurur kucaklarımızı :dua:

Evet canım evlat sahibi olamamak benim imanımı tazeledi resmen bazen diyorum bu derdi bilmesem ot gibi yaşamaya devam edecektim belkide. Dert insanı Allah'a yaklaştırır diyorlar ya aslında ne kadar doğru her işte bir hayır var işte...

Merhaba kızlar. Biz pazartesi kwseyi gördük ve 2 hafta sonraya kalp atışı için randevu aldık. Şöyle bir durum varki; benim göğüslerin her geçen gün daha büyümesi ve hassaslaşasi gerekmiyor mu? Sabahları yatakta gergin ama sonra sanki normalde hale geliyor. Acaba olumsuz giden bir seyler mi var?
Canim belirtiler kisiden kisiye degisiyor.. benimde mesela cok gergin degil? Agri sizi var ama gerginlik yokkk sikma canini insallah hersey yolunda gidiyordur strese sokma kendini

Canim belirtiler kisiden kisiye degisiyor.. benimde mesela cok gergin degil? Agri sizi var ama gerginlik yokkk sikma canini insallah hersey yolunda gidiyordur strese sokma kendini
Ama en büyük belirti bu değil mi? Benim sabahları uyanınca bir hassasiyet oluyor sonra normale dönüyor gibi. Ne bileyim kafama takildi

Evet canım evlat sahibi olamamak benim imanımı tazeledi resmen bazen diyorum bu derdi bilmesem ot gibi yaşamaya devam edecektim belkide. Dert insanı Allah'a yaklaştırır diyorlar ya aslında ne kadar doğru her işte bir hayır var işte...
aynen oyle canim hayatta yasadigimiz her sey bir ders . Oyle guzel imani inanci hatirlatiyor ki Allah kullarina .. Derdi veren Allah dermanini da verir İnsallah

Aynıyım canımm bende bugün iş başı yaptım o testten sonra hangi köşede ağlasam da öle gelsem diyorum bi yerlerde içimi dökmem lazım yoksa patlarım :KK43: Rabbim bize tez vakitte versin inşaallah ya ve isteyen herkeze...
Amin canım inşallah! Hadi tersini düşünelim boşver :) O gün o güzel haberi aldıktan sonra kimin canı çalışmak ister. O güzel haberi alınca halay çekip göbek atacak yer bulmak lazım :D:halay:

Arkadaşlar herkese merhaba. Bugün benim transferden sonraki ( transfer gününü saymıyorum ) IMG_1677.webp 8. Günüm. Bugün öylesine bi idrar testi yapayım dedim. Sizce hamilelik var mıdır? Testin yanlış gösterme ihtimali var mıdır? İkinci çizgi hemen çıktı sayılır . Kan için pazartesi gideceğim erkenden gitmek istemiyorum. Çok ümitlendim, ümitlenmekten korkuyorum

Amin canım inşallah! Hadi tersini düşünelim boşver :) O gün o güzel haberi aldıktan sonra kimin canı çalışmak ister. O güzel haberi alınca halay çekip göbek atacak yer bulmak lazım :KK70::halay:

Ya inşallah canım inşalllah yaaa hayırlısıyla bizimledir...:emir_bebek::KK54:

Arkadaşlar herkese merhaba. Bugün benim transferden sonraki ( transfer gününü saymıyorum ) Eki Görüntüle 2076639 8. Günüm. Bugün öylesine bi idrar testi yapayım dedim. Sizce hamilelik var mıdır? Testin yanlış gösterme ihtimali var mıdır? İkinci çizgi hemen çıktı sayılır . Kan için pazartesi gideceğim erkenden gitmek istemiyorum. Çok ümitlendim, ümitlenmekten korkuyorum
Hayirli olsun canim :) bence kesin hamilesinnnnn insallah saglicakla ilerler

Arkadaşlar herkese merhaba. Bugün benim transferden sonraki ( transfer gününü saymıyorum ) Eki Görüntüle 2076639 8. Günüm. Bugün öylesine bi idrar testi yapayım dedim. Sizce hamilelik var mıdır? Testin yanlış gösterme ihtimali var mıdır? İkinci çizgi hemen çıktı sayılır . Kan için pazartesi gideceğim erkenden gitmek istemiyorum. Çok ümitlendim, ümitlenmekten korkuyorum
Hadi inşallah olmuştur hayırlı olsun

Kızlar selam . Bir sorum olacaktı bilen arkadaşlara, ben bugün puregon başladım da, kullananlar bilir özel bir kalemi var , hemşire zaten bana ilacı kaleme takıp verdi. Ancak ilacın kendi kabı görünmediği için ne kadar kaldığını anlayamıyorum. İlaç normalde 600lük, ben hergün 150 vuruyorum , tam 4günüme yetecek mi , aklıma takıldı da bilen varsa yardımcı olabilir mi:(

Kızlar selam . Bir sorum olacaktı bilen arkadaşlara, ben bugün puregon başladım da, kullananlar bilir özel bir kalemi var , hemşire zaten bana ilacı kaleme takıp verdi. Ancak ilacın kendi kabı görünmediği için ne kadar kaldığını anlayamıyorum. İlaç normalde 600lük, ben hergün 150 vuruyorum , tam 4günüme yetecek mi , aklıma takıldı da bilen varsa yardımcı olabilir mi:KK43:
Kalemi açıp bakabılırsın nekdar kaldıgi gözüküyor. Yeter bnm kalmıştı bıraz daha dusuk vuruyodum. Seninki de yeter buyuk ihtımal. Hala duruyo atamadım kutusuyla dolapta:KK48:

Cnm bence normal benimde yok çok çok az büyük gibi geliyor gözüme ne kadar likken kesesi gördün şuan ne kadar oldu bebiş

Back
X