2017 Kasım ayında tüp bebek tedavisine başlıcak olanlar

Canım gittin mi doktora? Merak ettim seni.
Kuzumm simdi yazmak icin girdim. Ewet gittim coook sukur hersey yolunda:nazar: susamimi gordu bana da gosterdi minik minik kalbide atiyordu . Rabbime bin kere sukurler olsun prolutona we crionone jel dewam digerlerini birakiyoruz dedi. Cok rahatladim. Hakkinizi helal edin gercekten icimi rahatlatan seyler yazdiniz kizlar opuyorummm hepinizi :KK200::KK68:

Kızlar selam . Bir sorum olacaktı bilen arkadaşlara, ben bugün puregon başladım da, kullananlar bilir özel bir kalemi var , hemşire zaten bana ilacı kaleme takıp verdi. Ancak ilacın kendi kabı görünmediği için ne kadar kaldığını anlayamıyorum. İlaç normalde 600lük, ben hergün 150 vuruyorum , tam 4günüme yetecek mi , aklıma takıldı da bilen varsa yardımcı olabilir mi:KK43:
Cnm ben 300lük kullandim icinde fazla vardi 425 doz kadar falan yetti vurundugumda hesapladigimda hemsirede fazla oluyor ilaclarda demisti senbyanlis yapmadın demisti ilk asilamam da tüp bebek denemesindede aynisini dediler farkli merkezdi bunlar..o yuzden yeter 4. Gune 5. Gunude vurulursun belki

Kuzumm simdi yazmak icin girdim. Ewet gittim coook sukur hersey yolunda:nazar: susamimi gordu bana da gosterdi minik minik kalbide atiyordu . Rabbime bin kere sukurler olsun prolutona we crionone jel dewam digerlerini birakiyoruz dedi. Cok rahatladim. Hakkinizi helal edin gercekten icimi rahatlatan seyler yazdiniz kizlar opuyorummm hepinizi :KK200::KK68:
Maasallah sizee allah tamamina erdirsinnn

Cnm gözün aydın darısı bizim başımıza inşallah kaç haftalık da gördünüz cnm

Evet dediğim gibi boş olamaz o kese çoook sevindim canım.. sen sundurumda tüp bebek dr una itimat etmelisin.maşallah Size :) kaç haftalık oldunuz canim

Cnm bence normal benimde yok çok çok az büyük gibi geliyor gözüme ne kadar likken kesesi gördün şuan ne kadar oldu bebiş
Canım ben 15 kasimda transfer oldum. 30 ekim Son adet. 5 haftalıkken gördü dr. 2 hafta sonraya gün verdi 18 aralık. İnşallah kalbinde duyacagiz Allahın izniyle canim

Canım ben 15 kasimda transfer oldum. 30 ekim Son adet. 5 haftalıkken gördü dr. 2 hafta sonraya gün verdi 18 aralık. İnşallah kalbinde duyacagiz Allahın izniyle canim

Aynı gün gidicez o zmn cnm ben 5 hafta da gördüm 10 gün sonra gel dedi ayın 14 oluyor ama 18 de gidicem ne kadar geç gidersem o kadar iyi olur

Selam kızlar bende 8 kasımda son adetimle birlikte tedaviye başladım bu denenecek 10. Deneme idi artık dr a gitmek o koltuğa yatmak bir göz kulak muayenisene gitmek gibi olmuştu farklı illerde ve farklı drlarda denedim genelde denemelerimi .. 2 kere pozitifi gördüm birini 10 haftalıkken diğerini tam oluşmadan 5. Haftada kaybettim
Bu sefer 25 yumoş toplandı biraz ohss oldum tabii 5. Gün blast transfer 25 kasımda gerçekleşti sonucumu 7 aralıkta aldım (718) Çok çok mutluyum elbet ama korkularım asla bitmeyecek sanırım

Selam kızlar bende 8 kasımda son adetimle birlikte tedaviye başladım bu denenecek 10. Deneme idi artık dr a gitmek o koltuğa yatmak bir göz kulak muayenisene gitmek gibi olmuştu farklı illerde ve farklı drlarda denedim genelde denemelerimi .. 2 kere pozitifi gördüm birini 10 haftalıkken diğerini tam oluşmadan 5. Haftada kaybettim
Bu sefer 25 yumoş toplandı biraz ohss oldum tabii 5. Gün blast transfer 25 kasımda gerçekleşti sonucumu 7 aralıkta aldım (718) Çok çok mutluyum elbet ama korkularım asla bitmeyecek sanırım

Büyük azim zor güner geçirmişssiniz ama inşaAllah bu son olur ve sağlıkla bebeğinizi kucağınıza alırsınız:anne::anne::emir_bebek::emir_bebek:

Ah biz bayanlar nelere katlanıyoruz ne aşamalardan geçiyoruz :KK61::KK61:

evet 14unde. daha çok varmış gibi geliyo... İnşallah hepimizin olur canım. Allah razı olsun. Sende son durum nedir?
Ben hala iğneleri oluyorum pazartesi kontrolüm var. Ama kendmi hiç iyi hissetmiyorum iğneler başağrısı ypıyor, bir mide bulantım var sürekli. Ve sürekli uyuyorum. Sanırım yoruldum artık psikolojim kaçmak istiyor. Ve bugün yine çevremde hiç çocuk istemeyen birinin sevinç dolu hamile haberini a Ldım artık hamile kalmak da istemiyorum ben bu işe başladığımdan beri herkes hamile kaldı bi ben beceremedim

Evet dediğim gibi boş olamaz o kese çoook sevindim canım.. sen sundurumda tüp bebek dr una itimat etmelisin.maşallah Size :) kaç haftalık oldunuz canim
Canım ben de şimdi 5 haftalık hamileyim bu cuma çağırdı doktor 5+5 olcam . Çok korkuyorum tüp bebek te boş gebelik olma şansı yok değil mi .sizin doktorunuz sanki öle bişe demişti

Back
X