2017 Kasım ayında tüp bebek tedavisine başlıcak olanlar

Ben hala iğneleri oluyorum pazartesi kontrolüm var. Ama kendmi hiç iyi hissetmiyorum iğneler başağrısı ypıyor, bir mide bulantım var sürekli. Ve sürekli uyuyorum. Sanırım yoruldum artık psikolojim kaçmak istiyor. Ve bugün yine çevremde hiç çocuk istemeyen birinin sevinç dolu hamile haberini a Ldım artık hamile kalmak da istemiyorum ben bu işe başladığımdan beri herkes hamile kaldı bi ben beceremedim
Yanlış zamanda yanlış şeye odaklanıyorsun. şu an pozitif düşünce gerekli. birgül hn da uyarmıştır. ben ilk kontrolde karsısında kendimi tutamMıştım. cok güzel telkin etti ve bu süreçte kötü düşünce asla yok, iyi düşünüp yardımcı olacaksın bana dedi. ben de senin dediğin gibi odaklanıyordum arkadaşlarıma, sonra bir arkadasım buyuk bir problem yasayınca, kendi kendime dedim ben zaten hep hayırlısı diye dua etmiypr myum diye, elbette bir sebebi vardır bizim bekliyor olmamızın. inşallah hepimiz mutlu olacagız Allah'ın izniyle...

Canım ben de şimdi 5 haftalık hamileyim bu cuma çağırdı doktor 5+5 olcam . Çok korkuyorum tüp bebek te boş gebelik olma şansı yok değil mi .sizin doktorunuz sanki öle bişe demişti
Canım öyle dedi ve de açıklama yapti; biz sana embriyo yerleştirdik nasıl boş olabilir peki dedi. Sonra bende ; goofle da "tüp bebekte boş gebelik" yazdım ve videolar kısmında arama yaptım. Herhangi bir doktor görüşü izlemek istedim. Ama hiç öyle bir doktor görüşü izlemedim. Sende bakabilirsin. Mesela tüp bebekte düşük yazdım bir çok Video çıktı. Ama boş gebelik ile alakali video yoktu

Ben hala iğneleri oluyorum pazartesi kontrolüm var. Ama kendmi hiç iyi hissetmiyorum iğneler başağrısı ypıyor, bir mide bulantım var sürekli. Ve sürekli uyuyorum. Sanırım yoruldum artık psikolojim kaçmak istiyor. Ve bugün yine çevremde hiç çocuk istemeyen birinin sevinç dolu hamile haberini a Ldım artık hamile kalmak da istemiyorum ben bu işe başladığımdan beri herkes hamile kaldı bi ben beceremedim
Hiç böyle şeyler düşünme canım ben tüp bebeğe ilk başladığımda benimle birlikte ilerleyen arkadaşların çocukları ilkokul 2 ye gidiyor her seferinde imrendim evet ama ben özel eğitim öğretmeniyim engellilerle çalışıyorum
Sonra geri dönüp bakıyorum annelere bakıyorum hayırlısı buymuş daha zamanı varmış diyorum eşime bakıyorum iyi ki yanımda diyorum hala daha olursa olur olmazsa vardır bir bildiği diyorum
Rahatlmaya çalış

Yanlış zamanda yanlış şeye odaklanıyorsun. şu an pozitif düşünce gerekli. birgül hn da uyarmıştır. ben ilk kontrolde karsısında kendimi tutamMıştım. cok güzel telkin etti ve bu süreçte kötü düşünce asla yok, iyi düşünüp yardımcı olacaksın bana dedi. ben de senin dediğin gibi odaklanıyordum arkadaşlarıma, sonra bir arkadasım buyuk bir problem yasayınca, kendi kendime dedim ben zaten hep hayırlısı diye dua etmiypr myum diye, elbette bir sebebi vardır bizim bekliyor olmamızın. inşallah hepimiz mutlu olacagız Allah'ın izniyle...
Ben çok birgül hanımla konuşmuyorum aslında, yani genelde kontrollerde heyecanlı oluyorum birşey sormak söylemek aklıma gelmiyor. Ay ne biliyim ya insanların da ay biz hiç istemioduk öyle hamile kalıvermişim sözlerinden sıkıldım, hergün neredeyse biri arıyor hamileyim diye.

Hiç böyle şeyler düşünme canım ben tüp bebeğe ilk başladığımda benimle birlikte ilerleyen arkadaşların çocukları ilkokul 2 ye gidiyor her seferinde imrendim evet ama ben özel eğitim öğretmeniyim engellilerle çalışıyorum
Sonra geri dönüp bakıyorum annelere bakıyorum hayırlısı buymuş daha zamanı varmış diyorum eşime bakıyorum iyi ki yanımda diyorum hala daha olursa olur olmazsa vardır bir bildiği diyorum
Rahatlmaya çalış
Haklısın tabi herşeyin hayırlısı. Ben de bu zamana kadar böyle umut ettim ama her arayıp hamileyim diyenle birkez daha depreşiyor içimdekiler. Elimden geleni yapıyorum ben gerisi nasip artık.. ama ben hep çok çpcuk istedim 3-4. Şimdi düşünüyorum 1 tane bile olmuyor, olsa da zorla.. ileride ne yapıcam..

Canım öyle dedi ve de açıklama yapti; biz sana embriyo yerleştirdik nasıl boş olabilir peki dedi. Sonra bende ; goofle da "tüp bebekte boş gebelik" yazdım ve videolar kısmında arama yaptım. Herhangi bir doktor görüşü izlemek istedim. Ama hiç öyle bir doktor görüşü izlemedim. Sende bakabilirsin. Mesela tüp bebekte düşük yazdım bir çok Video çıktı. Ama boş gebelik ile alakali video yoktu
Ohhh tamam canımmm içim inanılmaz rahatladı ♥️Çok teşekkür ederim

Merhabalar arkadaşlar sizlere sorum olacak acil cevaba ihtiyacım var. Test tarihim 28.11.2017 10 gun sonuç: 5.58 idi 11.gun sonuc 8.43 idi. 1haftadir kahverengi yogun lekelenmelerin ardından bugun beta hcg sonucum 64.60 bu ne demek kimyasal olsa 1 hafta sonra düşer diyor herkes doktora yarin gidicem. Bilgisi olan varmi?

Merhabalar arkadaşlar sizlere sorum olacak acil cevaba ihtiyacım var. Test tarihim 28.11.2017 10 gun sonuç: 5.58 idi 11.gun sonuc 8.43 idi. 1haftadir kahverengi yogun lekelenmelerin ardından bugun beta hcg sonucum 64.60 bu ne demek kimyasal olsa 1 hafta sonra düşer diyor herkes doktora yarin gidicem. Bilgisi olan varmi?
Canim geç tutun muş olabilir dediğin gibi kimyasal olsa bi kaç atmadan sonra duserdi
Bence senin melegin tutunmuş sana
Hakkında hayırlısı olsun doktora gidersen bilgilendir bizi

64 olan 18. Gün değeri mi ?? Bence de tutunmaya çalışıyor meleğin dikkat et sen fazla hareket etmemeye çalış canm

22. günü degerim. Cok yogun kahverengi lekenmelerim var kırmızıları gormedim.
Merhaba, Yanlıș birsey soyleyip seni uzmek istemem, degerinde yukselme var Ama dengesiz bir yukselme gibi geldi bana, belki diger arkadaslarin dedigin gibi gec tutunmadir o yuzden de olabilir. Bence doktora gidip iyi bir muane olmalisin

İYi canım nasıl geçsin hala belirgin bir belirti yok bende karnım ağırıyo ara ara sadece oda adet öncesi olurdu zaten . Sen nasılsın sende bir değişiklik varmı?
Canim ayni durumdayiz yine :) ufaktan adet sancilari var ve crinone jel arada pembemsi bir sekilde okuntu yapiyor. Baska da bisey yok. Gerci ne olmasini bekliyorum bilmiyorum :) Hic test yapmayi planliyor musun???

Canım crinone jel bende kullanıyorum ufak taneler halinde bi kaç kez pembemsilik bende gördüm . Ama yumurta toplamadan sonra çok hafif kanama olur demişlerdi oradan kalan pıhtılardır diye düşündüm. Test yapmayı bilmiyorum canım merak ediyorum ama umutsuzum,korkuyorum bi taraftan eninde sonunda öğrenicrm erken geç önemlimi diyorum kararsızım:)

Back
X