2017 Kasım ayında tüp bebek tedavisine başlıcak olanlar

Ben başlayacağım inşallah ilk deneme kimyasal gebelik oldu. 2 tane dondurulmuş var. İnşallah hayırlı haberler alırız kaç dondurulmuş var canım
Bnmde 2tane iyi kalite donmuş vr cnm maddi açıdan çok sarsıldık, doktoruma kalsak bu ay direk transfer yapmk istedi ama maalesef maddi açıdan mümkün diil, bide bı donmuşlar gününden geridelerdi snra ani gelişme olmuş iyi kalite olmuşlar, rabbimmm tezzzz vakitteeee karnımızı bebişlerle doldursunn cnmm bnmmm :anneadayı::anne: n zmn yapıcaksnz cnm donmuşları kaçıncı denemen?

Arkadaşlar herkese merhaba. Bugün benim transferden sonraki ( transfer gününü saymıyorum ) Eki Görüntüle 2076639 8. Günüm. Bugün öylesine bi idrar testi yapayım dedim. Sizce hamilelik var mıdır? Testin yanlış gösterme ihtimali var mıdır? İkinci çizgi hemen çıktı sayılır . Kan için pazartesi gideceğim erkenden gitmek istemiyorum. Çok ümitlendim, ümitlenmekten korkuyorum
Benim de 8. Günümde aynı şekild e silik çizgi cıktı canım ve çok şükür hamileyim bence git kan testi ver 2 gün arayla değerler yükseliyor mu takip et

Umutsuzluğa kapılma canım 7. Günü kanda ancak belli oluyor idrar daha geç ayrıca ama suna dikkat ettim göğüs ağrısı derler ya belirtti için göğüs ağrısı uçlarında yanma ve acı hissi olacak bende normal ağrı adet dönemlerinde bilr oluyor bende 4. Günümde göğüs uçlarında yanma ve acı oldu bilgin olsun canim
Canım merhaba hayırlı olsun hamileliğin Allah kucağınıza almayı nasip etsin . Göğüz ucu ağrın devam ediyormu benim başlarda uçlarda felaket bir sızlama vardı ama şuan uçlarda değilde yanlarda daha çok yan yatsam ağrı hissediyorum . Senin sürekli uçlarmı ağırdı başka bir belirtin oldumu hiç akıntı vs oldumu hiç.

Bnmde 2tane iyi kalite donmuş vr cnm maddi açıdan çok sarsıldık, doktoruma kalsak bu ay direk transfer yapmk istedi ama maalesef maddi açıdan mümkün diil, bide bı donmuşlar gününden geridelerdi snra ani gelişme olmuş iyi kalite olmuşlar, rabbimmm tezzzz vakitteeee karnımızı bebişlerle doldursunn cnmm bnmmm :anneadayı::anne: n zmn yapıcaksnz cnm donmuşları kaçıncı denemen?
2. Denemem olacak canın dediğin gibi doktorlara kalsa hemen baslayalim diyolar. Hem maddi yönden hem de kendimi biraz toparlamaya istiyorum.süreç kolay değil önce moral depolayip kendimi hazır hissettiğim zaman inşallah. Yeni yil bize ugurlu gelir belki ☺Nerde tedavi görüyorsun

2. Denemem olacak canın dediğin gibi doktorlara kalsa hemen baslayalim diyolar. Hem maddi yönden hem de kendimi biraz toparlamaya istiyorum.süreç kolay değil önce moral depolayip kendimi hazır hissettiğim zaman inşallah. Yeni yil bize ugurlu gelir belki ☺Nerde tedavi görüyorsun
Medicalpark bahçelievler sen cnm?

Cnm bna onu tedaviye başlamadan en başta yaptırdı, tüpleri görmeden tedaviye başlayamayız dedi... çok şükür bişe çıkmadı... bnm 3.deneme olucak bu, hangi hastanedesin cnm?
Hsg degil tüplere bakıldı rahim içine bakildi neden tutunamadı diye.. medical park benimki. Sen nerde tedavi okuyorsun

Ben dün otrivelle vurdurdum, ama sabah mide bulantıları ishal falan ay hiç iyi gelmedi bence bu iğne bana. Kasıklarımda da ağrı var yarın da toplamaya gireceğim ama kendimi hiç iyi hissetmiyorum sürekli de uykum var. Hamilelik de böyle birşeyse ben yapamayacağım diyorum bazen yani..

Ben dün otrivelle vurdurdum, ama sabah mide bulantıları ishal falan ay hiç iyi gelmedi bence bu iğne bana. Kasıklarımda da ağrı var yarın da toplamaya gireceğim ama kendimi hiç iyi hissetmiyorum sürekli de uykum var. Hamilelik de böyle birşeyse ben yapamayacağım diyorum bazen yani..
Öyle deme canım , bunlar gelecek güzel günler için yapılan fedakarlıklar .. Şuan psikolojiler allak bullak tedavideki herkeste sana tavsiyem metanetli ol umutlu ol kucagına bebısını alacagın gunlerı dusun güzel hayaller kur . :dua::dua:

Canım merhaba hayırlı olsun hamileliğin Allah kucağınıza almayı nasip etsin . Göğüz ucu ağrın devam ediyormu benim başlarda uçlarda felaket bir sızlama vardı ama şuan uçlarda değilde yanlarda daha çok yan yatsam ağrı hissediyorum . Senin sürekli uçlarmı ağırdı başka bir belirtin oldumu hiç akıntı vs oldumu hiç.
Canım ağrı ve şişlik devam ediyor goguslerimde yatarken çok zorlaniyorum gayet Normal mis ben jel kullanmaya devam ediyorum dolayısıyla akıntı var ancak sol kasığımda batmalar ve kramplar devam ediyor cuma günü ultrason da keseyi göreceğiz inşallah o güne kadar dinlenme modundayim kafami fazla kurcalamk istemiyorum akışına bıraktım doğrusu

Back
X