- 5 Kasım 2017
- 641
- 475
- 53
- Konu Sahibi Bal10cukkk
- #3.841
Göztepe canimCnm bnde medicalpark bahçelievler sen hangi şube?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Göztepe canimCnm bnde medicalpark bahçelievler sen hangi şube?
Şimdi dondurmuşların var dimi cnm kç tane transfer edilck? Bide donmuşların süreci nsl oluo? N zmn bşlanıp transfer edilio bi bilgim yok senin vrsa bnide bilgilndrirmsn cnm??Göztepe canim
Bende ist. Acıbadem altunizade hast. Canım bugün doktorla görüşmeye gittim 2. Deneme için adet olunca başlayalım dedi. Genetik teste gerek yok çok pahalı dedi 2 embriyo genetuk testi için 4 bin istiyolar mis. İnşallah bi sıkıntı da çıkmaz Allah yüzümüze guler☺Medicalpark bahçelievler sen cnm?
İlk adete çağırırlar canım görüşmedi mi doktorunla? İlk denemen dusuk olmadıysa beklemene gerek yok. Benim kimyasal gebelikdi ilk adetten başlayacağız nasip seŞimdi dondurmuşların var dimi cnm kç tane transfer edilck? Bide donmuşların süreci nsl oluo? N zmn bşlanıp transfer edilio bi bilgim yok senin vrsa bnide bilgilndrirmsn cnm??
Cnmm negatif aldıgım an başlamak istedi doktorum adetin geçmesini bile beklemeyelim dedi ama maalesef maddi açıdan buna hazır degiliz...İlk adete çağırırlar canım görüşmedi mi doktorunla? İlk denemen dusuk olmadıysa beklemene gerek yok. Benim kimyasal gebelikdi ilk adetten başlayacağız nasip se
Anladım canım dondurulmuş ların var mıydı? Dondurulmusta transfer ücreti çok fazla olmuyo yine de hakkında hayırlısı olsun canım. Aileler biliyo mu onlar maddi destek yaparlar belkiCnmm negatif aldıgım an başlamak istedi doktorum adetin geçmesini bile beklemeyelim dedi ama maalesef maddi açıdan buna hazır degiliz...
Canim ben ikinci adet ile basliyacagim ocak sonu gibi adet olunca gidicem rahim icine bakilacak ve rahim kalınlığı için ilac verilecek 15 gun sonra transfer dedi.Şimdi dondurmuşların var dimi cnm kç tane transfer edilck? Bide donmuşların süreci nsl oluo? N zmn bşlanıp transfer edilio bi bilgim yok senin vrsa bnide bilgilndrirmsn cnm??
Cnmm ailelerin haberi yok o yüzden maalesef destek alamıoruz, evet dondurulmuşlar var bu bi kaç aya işallah toparlarsak denicez bakalım... sizdeki sorun neydi cnm bizde morfoloji ve varikoselAnladım canım dondurulmuş ların var mıydı? Dondurulmusta transfer ücreti çok fazla olmuyo yine de hakkında hayırlısı olsun canım. Aileler biliyo mu onlar maddi destek yaparlar belki
En iyisini yapmışsın canım ben aileler söylediğime çok pişman oldum 2. Deneme de habersiz yapcaz. Benim fsh yüksekti yumurta rezervi azdı anca ilaçlarla yumurtam oluşuyor bebek tutunamiyo. Normal yolla bir düşük yaptım 2 sene oldu .... bida hamile kalamadım hayırlısı boyleymisCnmm ailelerin haberi yok o yüzden maalesef destek alamıoruz, evet dondurulmuşlar var bu bi kaç aya işallah toparlarsak denicez bakalım... sizdeki sorun neydi cnm bizde morfoloji ve varikosel
Anladım cnm rabbim tez zamanda bebişlerle göbüşlerimizi doldurur işallahhhEn iyisini yapmışsın canım ben aileler söylediğime çok pişman oldum 2. Deneme de habersiz yapcaz. Benim fsh yüksekti yumurta rezervi azdı anca ilaçlarla yumurtam oluşuyor bebek tutunamiyo. Normal yolla bir düşük yaptım 2 sene oldu .... bida hamile kalamadım hayırlısı boyleymis
Bende ist. Acıbadem altunizade hast. Canım bugün doktorla görüşmeye gittim 2. Deneme için adet olunca başlayalım dedi. Genetik teste gerek yok çok pahalı dedi 2 embriyo genetuk testi için 4 bin istiyolar mis. İnşallah bi sıkıntı da çıkmaz Allah yüzümüze guler☺
Arkadaşlar
Çoğul gebelik yaşayanlar transfer günü ve değer sonuçlarını yazabilirler mi acaba?
Benim
8.günüm 141.6
10.günüm 376
12.Günüm 601.1
2 embriyo koyuldu keseyi cuma günü göreceğiz merak ediyorum
Gözünüz aydın öncelikle tebrik ederimCnm benim ikiz olucak inşallah 12 gün 1362 çıkmıştı
Gözünüz aydın öncelikle tebrik ederim
Darısı tüm istiyrenlerin başına olsun inşallah
Size tek emriyo transferi olmuş tu diye hatırlıyorum
Kaçıncı gün emriyosuydu sizin ve ilk tüp bebek denemeniz miydi
MaşallahAllah razı olsun cnm inşallah rabbim herkeze nasip etsin
Ewt cnm ilk denememdi 5ci gün embriyo suydu canım bı tane kaliteli vardı devlette yaptirdigim icin tek embriyo transferi ettiler
Aa cok guzel rabbim saglicakla kucaklamyi nasip etsin insallah Benim düşük bi ihtimal o zaman canım neyse hayırlısı artık teşekkür ederimCnm benim ikiz olucak inşallah 12 gün 1362 çıkmıştı
Haklısın canım ben vakit kaybetmek istemedim gittiğim doktoru çok iyi dediler o yüzden o hastaneye gitmek istedik. 2 sene boyunca hastane hastane gezdim faydasını göremedim artık tak etti yoruldum belki de bu yüzden ☺Cnm bişey sorucam yazılarını görüyorum hep acıbadem pahalı bi hastane ne den devlette yapmıyorsun ordada şartlar var ama tutuyordur belki senin
Canım merhaba nasılsın dayanamayıp test yaptım ben bugün ve negatif sanki ne bekliyorsamCanim ayni durumdayiz yine :) ufaktan adet sancilari var ve crinone jel arada pembemsi bir sekilde okuntu yapiyor. Baska da bisey yok. Gerci ne olmasini bekliyorum bilmiyorum :) Hic test yapmayi planliyor musun???
Maşallah
bide doktorlar diyoki
5.gün emriyosunun bölünüp çoğul gebelik olması yok denilecek kadar az
Demek ki olabiliyor Muş
Kaç yasindaydiz
Ve
Hangi hastanede yaptirdiniz