2017 Kasım ayında tüp bebek tedavisine başlıcak olanlar

Medicalpark bahçelievler sen cnm?
Bende ist. Acıbadem altunizade hast. Canım bugün doktorla görüşmeye gittim 2. Deneme için adet olunca başlayalım dedi. Genetik teste gerek yok çok pahalı dedi 2 embriyo genetuk testi için 4 bin istiyolar mis. İnşallah bi sıkıntı da çıkmaz Allah yüzümüze guler☺

Şimdi dondurmuşların var dimi cnm kç tane transfer edilck? Bide donmuşların süreci nsl oluo? N zmn bşlanıp transfer edilio bi bilgim yok senin vrsa bnide bilgilndrirmsn cnm??
İlk adete çağırırlar canım görüşmedi mi doktorunla? İlk denemen dusuk olmadıysa beklemene gerek yok. Benim kimyasal gebelikdi ilk adetten başlayacağız nasip se

İlk adete çağırırlar canım görüşmedi mi doktorunla? İlk denemen dusuk olmadıysa beklemene gerek yok. Benim kimyasal gebelikdi ilk adetten başlayacağız nasip se
Cnmm negatif aldıgım an başlamak istedi doktorum adetin geçmesini bile beklemeyelim dedi ama maalesef maddi açıdan buna hazır degiliz...

Cnmm negatif aldıgım an başlamak istedi doktorum adetin geçmesini bile beklemeyelim dedi ama maalesef maddi açıdan buna hazır degiliz...
Anladım canım dondurulmuş ların var mıydı? Dondurulmusta transfer ücreti çok fazla olmuyo yine de hakkında hayırlısı olsun canım. Aileler biliyo mu onlar maddi destek yaparlar belki

Şimdi dondurmuşların var dimi cnm kç tane transfer edilck? Bide donmuşların süreci nsl oluo? N zmn bşlanıp transfer edilio bi bilgim yok senin vrsa bnide bilgilndrirmsn cnm??
Canim ben ikinci adet ile basliyacagim ocak sonu gibi adet olunca gidicem rahim icine bakilacak ve rahim kalınlığı için ilac verilecek 15 gun sonra transfer dedi.

Anladım canım dondurulmuş ların var mıydı? Dondurulmusta transfer ücreti çok fazla olmuyo yine de hakkında hayırlısı olsun canım. Aileler biliyo mu onlar maddi destek yaparlar belki
Cnmm ailelerin haberi yok o yüzden maalesef destek alamıoruz, evet dondurulmuşlar var bu bi kaç aya işallah toparlarsak denicez bakalım... sizdeki sorun neydi cnm bizde morfoloji ve varikosel

Cnmm ailelerin haberi yok o yüzden maalesef destek alamıoruz, evet dondurulmuşlar var bu bi kaç aya işallah toparlarsak denicez bakalım... sizdeki sorun neydi cnm bizde morfoloji ve varikosel
En iyisini yapmışsın canım ben aileler söylediğime çok pişman oldum 2. Deneme de habersiz yapcaz. Benim fsh yüksekti yumurta rezervi azdı anca ilaçlarla yumurtam oluşuyor bebek tutunamiyo. Normal yolla bir düşük yaptım 2 sene oldu .... bida hamile kalamadım hayırlısı boyleymis

Arkadaşlar
Çoğul gebelik yaşayanlar transfer günü ve değer sonuçlarını yazabilirler mi acaba?
Benim
8.günüm 141.6
10.günüm 376
12.Günüm 601.1
2 embriyo koyuldu keseyi cuma günü göreceğiz merak ediyorum

En iyisini yapmışsın canım ben aileler söylediğime çok pişman oldum 2. Deneme de habersiz yapcaz. Benim fsh yüksekti yumurta rezervi azdı anca ilaçlarla yumurtam oluşuyor bebek tutunamiyo. Normal yolla bir düşük yaptım 2 sene oldu .... bida hamile kalamadım hayırlısı boyleymis
Anladım cnm rabbim tez zamanda bebişlerle göbüşlerimizi doldurur işallahhh:anneadayı::anneadayı:

Bende ist. Acıbadem altunizade hast. Canım bugün doktorla görüşmeye gittim 2. Deneme için adet olunca başlayalım dedi. Genetik teste gerek yok çok pahalı dedi 2 embriyo genetuk testi için 4 bin istiyolar mis. İnşallah bi sıkıntı da çıkmaz Allah yüzümüze guler☺

Cnm bişey sorucam yazılarını görüyorum hep acıbadem pahalı bi hastane ne den devlette yapmıyorsun ordada şartlar var ama tutuyordur belki senin

Gözünüz aydın öncelikle tebrik ederim
Darısı tüm istiyrenlerin başına olsun inşallah

Size tek emriyo transferi olmuş tu diye hatırlıyorum
Kaçıncı gün emriyosuydu sizin ve ilk tüp bebek denemeniz miydi

Allah razı olsun cnm inşallah rabbim herkeze nasip etsin

Ewt cnm ilk denememdi 5ci gün embriyo suydu canım bı tane kaliteli vardı devlette yaptirdigim icin tek embriyo transferi ettiler

Allah razı olsun cnm inşallah rabbim herkeze nasip etsin

Ewt cnm ilk denememdi 5ci gün embriyo suydu canım bı tane kaliteli vardı devlette yaptirdigim icin tek embriyo transferi ettiler
Maşallah
bide doktorlar diyoki
5.gün emriyosunun bölünüp çoğul gebelik olması yok denilecek kadar az

Demek ki olabiliyor Muş

Kaç yasindaydiz
Ve
Hangi hastanede yaptirdiniz

Cnm bişey sorucam yazılarını görüyorum hep acıbadem pahalı bi hastane ne den devlette yapmıyorsun ordada şartlar var ama tutuyordur belki senin
Haklısın canım ben vakit kaybetmek istemedim gittiğim doktoru çok iyi dediler o yüzden o hastaneye gitmek istedik. 2 sene boyunca hastane hastane gezdim faydasını göremedim artık tak etti yoruldum belki de bu yüzden ☺

Canim ayni durumdayiz yine :) ufaktan adet sancilari var ve crinone jel arada pembemsi bir sekilde okuntu yapiyor. Baska da bisey yok. Gerci ne olmasini bekliyorum bilmiyorum :) Hic test yapmayi planliyor musun???
Canım merhaba nasılsın dayanamayıp test yaptım ben bugün ve negatif sanki ne bekliyorsam :(( Üzgünüm tabii hatta yarın kanda baktırmak dahi istemiyorum ama mecburen baktırcaz . Hayırlısı ne yapalım kaderde daha çok negatif görmek var demekki:(

Maşallah
bide doktorlar diyoki
5.gün emriyosunun bölünüp çoğul gebelik olması yok denilecek kadar az

Demek ki olabiliyor Muş

Kaç yasindaydiz
Ve
Hangi hastanede yaptirdiniz

Cnm bende onu berak ediyordum tek embriyo bölünüyor mu ya ilk defa başıma gelince duydum doktora soracaktım tek embriyo nasil iki kese olduyor. Bu nun olma olasılığı yüksek mı diye

27 yaşındayım cnm Fırat üniversitesi Hastanesi'nde (Elazığ) yaptırdık ben daha önce 2 boş gebelik bı kimyasal yaşadım

Back
X