2017 Kasım ayında tüp bebek tedavisine başlıcak olanlar

Cnm bende onu berak ediyordum tek embriyo bölünüyor mu ya ilk defa başıma gelince duydum doktora soracaktım tek embriyo nasil iki kese olduyor. Bu nun olma olasılığı yüksek mı diye

27 yaşındayım cnm Fırat üniversitesi Hastanesi'nde yaptırdık ben daha önce 2 boş gebelik bı kimyasal yaşadım
Genelde 3.emriyosunda çok sık karşılaşılan bi durum Muş
Ama allah ol dedikten sonra hersey mümkün işte canım

Canım merhaba nasılsın dayanamayıp test yaptım ben bugün ve negatif sanki ne bekliyorsam :KK43:( Üzgünüm tabii hatta yarın kanda baktırmak dahi istemiyorum ama mecburen baktırcaz . Hayırlısı ne yapalım kaderde daha çok negatif görmek var demekki:KK43:
Canim sen her ne olursa olsun yarini bekle
Canım merhaba nasılsın dayanamayıp test yaptım ben bugün ve negatif sanki ne bekliyorsam :KK43:( Üzgünüm tabii hatta yarın kanda baktırmak dahi istemiyorum ama mecburen baktırcaz . Hayırlısı ne yapalım kaderde daha çok negatif görmek var demekki:KK43:
canim benim bunlari bilerek ciktik yola. İlk hayal kirikligi degil. Nolur icini ferah tut, hayirlisi boylelymis. Hep dikkatimi cekiyor ne guzel yaziyor Allah var, gam yok. Ama yine de yarini bekle. Biliyorum hic oyle dusunmuyorsun ama ne kdar cok ornegini okudum kanda pozitif cikan. Ben de sabrettim ama odum patlıyor dun de once bir pembelik ardindan siyaha yakin bir tortu geldi. Cok zor surec. Allah im hayirlisiyla en yakin zamanda nasip etsin insallah evlatlarimizi.

Aa cok guzel rabbim saglicakla kucaklamyi nasip etsin insallah Benim düşük bi ihtimal o zaman canım neyse hayırlısı artık teşekkür ederim
Cnm geçen sene bir arkadaş vardı bizim topikte 12 gün 650 falan çıkmıştı değeri ikizdi sağlıkla kucağına aldı darısı sana inşallah değerin yüksek ikiz olma ihtimali var sağlıkla kucağına alırsın inşallah tek yada iki rabbim sağlık ve uzun ömürlr versin kismetinden eylesin inşallahhh:dua::dua:

Kızlar yarın transferim var sabah. Bana dua edin.. 1 tanecik döllenmişim var zaten, sanki şansım düşük ama ümit işte
Hiç belli olmaz canım
inşallah o tek yavrucugun sımsıkı tutunur annesine
Hakkın da hayırlısı neyse o olsun canım

bende 1 tane transfer oldum ve testler doğru ise şuan gebeyim
hiç korkma bende tek tutmaz diye korktum ama Rabbim isterse olur :))
Yaaa çok sevindim senin için doğrudur testler hayırlısıyla sağlıkla kucağına alır rahat bir hamilelik ve doğum geçirirsin inşallah. Dün transfer oldum ben. 28 aralık test günüm... senin ilk denemen miydi?

Yaaa çok sevindim senin için doğrudur testler hayırlısıyla sağlıkla kucağına alır rahat bir hamilelik ve doğum geçirirsin inşallah. Dün transfer oldum ben. 28 aralık test günüm... senin ilk denemen miydi?

evet ilk denemem 5. gün embryosu
pazartesi belli olacak
hadi inş sende güzel haberler alirsin canım

Kizlar internette rastirmistim cok guzel uc tane dua var, cocuk sahibi olmak icin arapcadan cevrilmis.
Ey rabbim sen bizi yanliz basimiza birakma hayirli hir evlat nasip et sen varislerin en hayirlisisin
Ey rabbim bize kendi yanindan lütuf ve kereminle tertemiz ve mubarek bir çocuk ihsan eyle şüphe yok ki sen duayi işitensin
Ey rabbim bize salih kullarindan olan bir cocuk nasip eyle

12.gün değerin 70 14.gün 250 değil mi yanlış anlamadım. Ay evet çok heyecanlı :) inşallah göreceksin keseye Allahin izniyle canım yasasının :)

Back
X