2017 Kasım ayında tüp bebek tedavisine başlıcak olanlar

12.gün değerin 70 14.gün 250 değil mi yanlış anlamadım. Ay evet çok heyecanlı :) inşallah göreceksin keseye Allahin izniyle canım yasasının :)
Evet canim. Doktor iyi dedi... zaten iki gunluktu embriyo da. Amin insallah! İnsallah senin de kalp atisi gececek. Sonra odayi ne renk yapsam, ne kiyafet alsam telaslarini yasayacagimiz gunleri gorelim insallah...

Evet canim. Doktor iyi dedi... zaten iki gunluktu embriyo da. Amin insallah! İnsallah senin de kalp atisi gececek. Sonra odayi ne renk yapsam, ne kiyafet alsam telaslarini yasayacagimiz gunleri gorelim insallah...
YaAa ne güzel konuşuyorsun sen öyleee :) sende benim gibi 2.gün embriyosusun. Seninde amh düşüktü hatirliyorum ve az yumurtan oluşmuştu. Dikkat ettim az yumurtası olanın şansı az olmuyor. İnşallah güzel günler bizi bekliyordur canım :)

Ayy bugündü test günün senin ay hadi gözün aydınnnnn sağlıkla kucağına allll çok mutlu oldummm neler yaptın sen transferden sonra? Tavsiye edeceğin birşey var mk?
Canimm, ben cok dua ettim. Allah razi olsun ailem de surekli duadaydi. Sadece 4 gun ise gitmedim, onda da gezdim. Onun haricinde calistim. Hemsirem yatmama izin vermedi. Olmaz yatip yatip kirup dyracaksin dedi. Bir de bu sefer ilk defa hep iyi dusundum. Herseyi hayra yordum. Sabahlari ise giderken, aksam gelirken muhabbet ettim onunla :) dedim boyle eğlenceli anneyi kacirma! Hep iyi dusundum, Allah imin izniyle dedim. Hic umutsuzluk yok.

YaAa ne güzel konuşuyorsun sen öyleee :) sende benim gibi 2.gün embriyosusun. Seninde amh düşüktü hatirliyorum ve az yumurtan oluşmuştu. Dikkat ettim az yumurtası olanın şansı az olmuyor. İnşallah güzel günler bizi bekliyordur canım :)
Depply cigimmm gercekten oyle. Sadece bir tatlis dollenebilmisti. O da bebis zaten... kesinlikle katiliyorum. Asla oyle bir sey yok. Her zaman elindekine sarilacaksin.

Depply cigimmm gercekten oyle. Sadece bir tatlis dollenebilmisti. O da bebis zaten... kesinlikle katiliyorum. Asla oyle bir sey yok. Her zaman elindekine sarilacaksin.
Valla bize moral oldun Camillas çok sevindimm inşallah keseyi de kalp atışını duyarsın ve hayallerine başlarsın çok mutlu oldum. Ben de dün yattım ama bugün yatmıyorum normal işlerimi yapıyorum evde, pazartesi salı da gezeceğim çarşamba da işe dönerim diyorum ancak vakit geçer ay hadi bakalım nasıl umut oldun banaaa anlatamamm

Valla bize moral oldun Camillas çok sevindimm inşallah keseyi de kalp atışını duyarsın ve hayallerine başlarsın çok mutlu oldum. Ben de dün yattım ama bugün yatmıyorum normal işlerimi yapıyorum evde, pazartesi salı da gezeceğim çarşamba da işe dönerim diyorum ancak vakit geçer ay hadi bakalım nasıl umut oldun banaaa anlatamamm
ben de daha yazmamıştım ama seni görünce mutlaka yazmam lazım dedim!
:) inşallah sağlıkla hayırlısıyla güzel sonuçlansın canım. sen hep iyi düşün!

Güzel haber almanıza çok sevindim benimde erken rezerv azlığı var 4 embriyom oluştu ama hepsi grade 2-a 3. Gün transferi oldular inşallah bende güzel haber alırım sizin gibi tek embriyonuzun kalitesi nasıldı?

Güzel haber almanıza çok sevindim benimde erken rezerv azlığı var 4 embriyom oluştu ama hepsi grade 2-a 3. Gün transferi oldular inşallah bende güzel haber alırım sizin gibi tek embriyonuzun kalitesi nasıldı?
canım ben doktora sordum bana sadece kötü olsa söylerlerdi dedi ve hiç detay vermedi. ben de bilsem ne olacak diye üstünde durmadım. sen sadece karnındakilere odaklan. Allah ım inşallah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.

canım ben doktora sordum bana sadece kötü olsa söylerlerdi dedi ve hiç detay vermedi. ben de bilsem ne olacak diye üstünde durmadım. sen sadece karnındakilere odaklan. Allah ım inşallah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.
Evet bana da doktor hiçbir detay söylemedi hatta sizin de bu kadar detay bilmenize şaşırdım kendi adıma da korktum ben sormalı mıydım acaba diye ama Camillasa katılıyorum zaten birşeyi de değiştirmeyecek.

Evet bana da doktor hiçbir detay söylemedi hatta sizin de bu kadar detay bilmenize şaşırdım kendi adıma da korktum ben sormalı mıydım acaba diye ama Camillasa katılıyorum zaten birşeyi de değiştirmeyecek.
Benim bu 6. Tedavim ne yazıkki kötü tecrübem çok dün embriyolog anlatırken sorduğım sorulardan dolayı baya bilginiz var dedi bende içimden ne yazıkki dedim. Cahillik mutluluktur diye çok sevdiğim bir söz var gerçekten bilmemek daha iyi bende bilmek istemezdim :(

Benim bu 6. Tedavim ne yazıkki kötü tecrübem çok dün embriyolog anlatırken sorduğım sorulardan dolayı baya bilginiz var dedi bende içimden ne yazıkki dedim. Cahillik mutluluktur diye çok sevdiğim bir söz var gerçekten bilmemek daha iyi bende bilmek istemezdim :KK43:
Baya sayıda embriyo oluşmuş ne kadar güzel, bu sefer son olur inşallah.. ben 1 tane ile sonuç bekliyorum mesela, düşününce şansınız bizim gibilerden daha çok o yüzden iyi düşünün iyi olsun geçmiş kötü tecrübeleri unutun, her aşlangıç yeni bir adım kötü enerjileri yanınızda taşımayın orada bırakın. İnsan korktuğu ile sınanır. İnanın sadece.. sonuçta herşey olacağına varıyor ve nasipte varsa can oluyor... siz sadece güzel düşünün en başta kendiniz için...

Cnm geçen sene bir arkadaş vardı bizim topikte 12 gün 650 falan çıkmıştı değeri ikizdi sağlıkla kucağına aldı darısı sana inşallah değerin yüksek ikiz olma ihtimali var sağlıkla kucağına alırsın inşallah tek yada iki rabbim sağlık ve uzun ömürlr versin kismetinden eylesin inşallahhh:dua::dua:
Canım şimdilik tek kese görüldü doktorum arkadan bir sürpriz yapabilir dedi ama inan hiç önemli değil rabbim 1 taneyi bile sağlıklı verirse ben başka bişey istemiyorum sadece merak ettim aslında ilk bebeğim birazda tedirgin oldum ikisine aynı ilgiyi verebilirmiyim diye

Hiç belli olmaz canım
inşallah o tek yavrucugun sımsıkı tutunur annesine
Hakkın da hayırlısı neyse o olsun canım
Canım umutsuzluğa kapılma doktorum bana 1 tane koyacaktı yeter ki sağlıklı olsun embriyon korkma bana 2 koyuldu ama 2.si diğeri kadar sağlam değildi tuttu tevekkül et dua et ve bu dönemi kesinlikle stressiz bir ortamda geçir çok faydası var

Canım umutsuzluğa kapılma doktorum bana 1 tane koyacaktı yeter ki sağlıklı olsun embriyon korkma bana 2 koyuldu ama 2.si diğeri kadar sağlam değildi tuttu tevekkül et dua et ve bu dönemi kesinlikle stressiz bir ortamda geçir çok faydası var
Canim benim 5 tane dondurulmuş emriyom var 2.tedavimde banada 2 koyucak doktorum
Tek emriyosu olan başka bi arkadaşti ben yazmıştım o yazıyı

Ama dediğin doğru gerçekten çevresel etkenler çok önemli stressiz ortam olması şart

Seninde gözün aydın canım allah kucağına sağlıklı sıhhatli almayi nasip etsin inşallah

Canım şimdilik tek kese görüldü doktorum arkadan bir sürpriz yapabilir dedi ama inan hiç önemli değil rabbim 1 taneyi bile sağlıklı verirse ben başka bişey istemiyorum sadece merak ettim aslında ilk bebeğim birazda tedirgin oldum ikisine aynı ilgiyi verebilirmiyim diye
Rabbim sağlıkla kucağına almayi nasip etsin inşallah cnm benim

Selam kızlarrr , çok şükür benim kist gitmiş :dua:Tedaviye başladık hayırlısıyla . Perşembe iğnelerim başlayacak , pazartesi ilk kontrol :halay:Coraspin ve folik asite başladım.. Allah isteyen herkesin kucağını sağlıklı bebişlerle doldursun inşalllaah:dua::dua:

Haftaya perşembe test günüm ay bende hiç belirti yok yaa sabahları midem faşan bulanmıyor, sadece bazen bir baş dönmesi değil de sersemlik gibi b irşey oluyor o kadar o da uyumaktandır herhalde. Ayyy korktumm yaaaa :KK61:

Haftaya perşembe test günüm ay bende hiç belirti yok yaa sabahları midem faşan bulanmıyor, sadece bazen bir baş dönmesi değil de sersemlik gibi b irşey oluyor o kadar o da uyumaktandır herhalde. Ayyy korktumm yaaaa :KK61:
Korkma canım dua et , sitedeki kızlar ellerini karınlarına koyup konusuyorlarmıs tavsiye ederim:KK39:

Back
X