2017 Kasım ayında tüp bebek tedavisine başlıcak olanlar

Haftaya perşembe test günüm ay bende hiç belirti yok yaa sabahları midem faşan bulanmıyor, sadece bazen bir baş dönmesi değil de sersemlik gibi b irşey oluyor o kadar o da uyumaktandır herhalde. Ayyy korktumm yaaaa :KK61:
Benimde hiç belirtim yoktu transferin 4. Günü göğüs uçlarında batma ve acı hissi başladı canım onun dışında hiç birşey yoktu 8. Günü hamile olduğumu öğrendim kişiden kişiye değişiyor stres çok etkiliyor bilgin olsun sen dua et umutsuzluğa kapılma

Arkadaşlar hepinizden bir ricam var: Mümkünse hangi hastanede kime ne kadara tedavi olduğunuzu ve embiryo dondurma işlemi yaptıysanız ne kadar ödediğinizi yazar mısınız?
dondurulmuş embiryo transferi olduysanız onun da fiyat bilgisini paylaşır mısınız?

Ben Ataşehir memorial hastanesinde Cem Demirel'e tedavi oldum. 6800 TL hastaneye ödedim. İlaçlara 2000 TL, embiryo dondurma işlemine de 1350 TL ödedim.

Arkadaşlar hepinizden bir ricam var: Mümkünse hangi hastanede kime ne kadara tedavi olduğunuzu ve embiryo dondurma işlemi yaptıysanız ne kadar ödediğinizi yazar mısınız?

Beylikdüzü medicanada raporu olarak yaptırdım 3000 lira hastaneye verdim

İlaç lara 550 verdim yine raporlu yine

5 Embriyo dondurmak için 1 lira verdim

Çarşamba günü test yapacağım ama zerre hamilelik belirtisi yok :KK12:

Bu arada umudunu kaybetme oldurana kadar uğraşacağız:rapci:

Canım sadece bir tane,3 tane de dondurulmuş var. Senin peki?
İlk tedavim kasimdaydi 1 emriyo kondu tutmadı
Ocakta 2.tedavimde 2 tane koyulcak canım ama doktorumu değiştiricem
Dondurulmuş emriyolarimi alıp başka klinikte transfer ettiricem

Nedeni ise benim doktorum 2.tedavimde de tek emriyo koymak istiyor ama ben kabul etmedim

İlk tedavim kasimdaydi 1 emriyo kondu tutmadı
Ocakta 2.tedavimde 2 tane koyulcak canım ama doktorumu değiştiricem
Dondurulmuş emriyolarimi alıp başka klinikte transfer ettiricem

Nedeni ise benim doktorum 2.tedavimde de tek emriyo koymak istiyor ama ben kabul etmedim
Hayırlısı olsun. Bende iki tane istedim. Biraz kiloluyum, doktorum asla dedi. Tansiyon şeker çıkar çok zorlanırsın, sağlıklı doğum yapamazsın deyince vazgeçtim. Yaşım 33. Bir tane çocuğum olur olmaz artık. Hakkımızda hayırlısı

Mozaik tup bebek merkezi hatay
Hastane 5.500 tl
Ilaclar rapor çıkarttım 1500 civarı
Dondurma 1250 tl
Gerçekten baya tutmuş.
Gerçi bende ilaçlarımı indirimli aldım ona rağmen 2000 TL tuttu. 550 TL'lik puregon iğnesini 300 TLye aldım ama gel gör ki ilaç dozu yetmedi, fazla kullanmak zorunda kalmıştık

Hayırlısı olsun. Bende iki tane istedim. Biraz kiloluyum, doktorum asla dedi. Tansiyon şeker çıkar çok zorlanırsın, sağlıklı doğum yapamazsın deyince vazgeçtim. Yaşım 33. Bir tane çocuğum olur olmaz artık. Hakkımızda hayırlısı
ben 24 yaşımdayım kiloluda değilim ama doktorum koymak istemedi

Onlar tutmasında bidaha gelsin koyalım diye uğraşıyorlar dondurulmuşlarimiz var diye inşallah sen sen hamile kalırsın da canım

Benim komşum 35 yaşında doğal yoldan İkizlere hamile bayagida kilolu
Hastalığı birşeyi çıkmadı şuan 37 haftalik hamile

Doktorlar sadece abartiyor valla

Gerçekten baya tutmuş.
Gerçi bende ilaçlarımı indirimli aldım ona rağmen 2000 TL tuttu. 550 TL'lik puregon iğnesini 300 TLye aldım ama gel gör ki ilaç dozu yetmedi, fazla kullanmak zorunda kalmıştık
Puregon igneniz kaçlıktı

Back
X