Arkadaşlar merhaba,
25 yaşında 3,5 yıllık evliyim. Eşimden çok şükür herhangi bir sorun yok. Ben de hem çift rahim var hem de yumurta rezervim adetin 4. Günü 0.34 çok düşük yani. Ağustos ayında Cerrahpaşa tıp fakültesi Hastanesi'ne başladım aşılama önerdi doktorlar. Aşılama için raporu aldım. 13 kasim adet günüm 15 Kasım menogon iğnesi vurulmaya başladım saati saatine. 17 Kasım'da muayene oldum yumurta büyüme yok dendi. Devam ettim iğneye sol tüpte 20 Kasım'da bir adet yumurta ve kist oluştu. Menogon+merional kullanmam için reçete yazıldı ve kullandım 22 kasımdan tekrar muayene oldum kistim 2 mm olduğu için iğne ve tedavi durdu adetin olunca gel yeniden başlanacak dendi ama ben o gün bugündür adet olmuyorum 52 gün oldu tam tarlusar da kullandım doktor önerisi ile adet sökücü fayda etmedi. Bugün tekrar gittim doktor bekle adet olunca gel diyor. Aşılama yapılmadığı için tüp Bebek raporu alamıyorum . Pazartesi günune acıbadem Bülent tıraş dan randevu aldım. Tüp bebeğe başlayacağım. Benim gibi iğne kullanıp adeti geciken var mı?? Amh düşüklüğü nedeniyle tüp bebekte başarılı olan var mı? Cahil cahil tüp bebeğe dalmak istemiyorum bilmem gereken detaylar var mı? Rahim çizdirmek mesela istemelimiyim?