2017 Kasım ayında tüp bebek tedavisine başlıcak olanlar

Erkekte Sperm azlığı varsa 2milyonun altindaysa eğer 2 aşılama şartı aranmiyor aslında
kadınlar içinde geri olmalı böyle bişey
Kesinlikle katılıyorum. Şimdi senin cevaplarını okuyordum. Rahim dinlenmesi bitmiştir sanırım embriyo transferi yapıldı mı?

Bende bir ihtimal belki diyerek idrarda gebelik testi yaptım adetim 4 gün geçince fakat negatif çıktı :) Bu hafta bekleyip tekrar doktorumla görüşmem gerekecek sanırım. Olsak bi dert olmasak bi dert kadın olmak çok zor malesef.. Allah yardımcımız olsun hepimizin
Canım merhaba bende asilama için iğne kullandım kistten dolayı tedavi durdu ama 52 gündür adet olmadım sökücü de fayda etmedi gebe de değilim

Canım merhaba bende asilama için iğne kullandım kistten dolayı tedavi durdu ama 52 gündür adet olmadım sökücü de fayda etmedi gebe de değilim
Merhaba bende aşılama denedigim zaman fazla yumurta oluşmuş tedavim iptal edilmişti çoğul gebelik riskinden dolayı söktürücü ile adet görmüştüm fakat sonra muayene de adetle yumurtaların hepsinin gitmediğini öğrendim kist oluşmuş tekrar ilaç kullandım gecikmeli adet görmüştüm istersen doktorunla bir görüş canım

Kesinlikle katılıyorum. Şimdi senin cevaplarını okuyordum. Rahim dinlenmesi bitmiştir sanırım embriyo transferi yapıldı mı?
Adet olmayı bekliyorum canım
ocak 20 gibi olurum
Şubat başı gibi transfer olucak inşallah

Merhaba bende aşılama denedigim zaman fazla yumurta oluşmuş tedavim iptal edilmişti çoğul gebelik riskinden dolayı söktürücü ile adet görmüştüm fakat sonra muayene de adetle yumurtaların hepsinin gitmediğini öğrendim kist oluşmuş tekrar ilaç kullandım gecikmeli adet görmüştüm istersen doktorunla bir görüş canım
Görüştüm bugün muayeneye gittim ağlamaktan harap oldum başka biri bakıyordu yerine doktorumun adet ol gel dedi nasıl olcam ben adet

Görüştüm bugün muayeneye gittim ağlamaktan harap oldum başka biri bakıyordu yerine doktorumun adet ol gel dedi nasıl olcam ben adet
Ben en son ilac bittikten 1 hafta sonra falan adet görmüştün 1 hafta 10 gün kadar gecikebilir demişlerdi. Bilirim canım o stresi aynı yollardan geçtim Allah yardımcın olsun inşallah en yakın zamanda yüzün güler bebeğine kavuşursun

Merhaba herkese ben de düşük amh sebebiyle tüp bebeğe başlıyorum. 15 kasımda iğneleri olmaya başlayacağım. Ne yapacağımı ne yaşayacağımı da bilmiyorum sadece ağlama krizlerine giriyorum zaman zaman nedensiz. Ya tutmazsa diye korkuyorum bir yandan da hayal kurup duruyorum çok zor. Var mı benim gibi olan?
Ben varım 25 yaşında amh 0.34 adetin 4. Günü ölçülen. Cerrahpaşa tıp fakültesine aşılama içi. Başladım iğneler den dolayı kist oluştu tedavi durdu adet olunca yine gel tekrar başlayacağız dendi ama 52 gündür adet olmadım tarlusar adet sökücü kullandim ise yaramadı acıbadem e gideceğim pazartesi günü haberleşelim lütfen

Ben en son ilac bittikten 1 hafta sonra falan adet görmüştün 1 hafta 10 gün kadar gecikebilir demişlerdi. Bilirim canım o stresi aynı yollardan geçtim Allah yardımcın olsun inşallah en yakın zamanda yüzün güler bebeğine kavuşursun

52 gün ilk defa oluyor bu kadar uzun ben 21 günde bir adet olan insanım. En kötüsü de sitres sinir yaptı ne iş yerinde huzurum kaldı ne evde :-(

Canim hangi hastane olacagina karar verdin mi? Ben o günden beri adet olmadim cildiricam. Ve senin ne zaman olacak transfer. Bide ben histeroskopi yaptiricam bu ay
Evet kesinlikle karar verdim bir arkadaşım da tavsiyesiyle acıbadem Bülent tıraş a gidicem pazartesi günü. İnşallah iyi olur bizim.icin. henüz ilk muayene . Adet olamamak çok zormuş

Hakkında hayirlisi olsunn canim.. 2 kez adet oldun mu sen
Hayır canım 52 gündür hiç adet olmadım. Normal de sat döngüm değişkendir ama en az 21 en fazla 28 günde bir olmam gerekirken 52 gündür olmadım sökücü de fayda etmedi

İnsallah Allah herkesin gönlüne göre verir. Benim ve Tüm isteyenlerin bebişleri olur. Bende embriyo transferimin 4. Günündeyim. Benimle aynı durumda olanlarla buradan sohbet etmek iyi gelir diye düşündüm. Bide Vuslataumut ne yaptın acaba merak ettim

Hayır canım 52 gündür hiç adet olmadım. Normal de sat döngüm değişkendir ama en az 21 en fazla 28 günde bir olmam gerekirken 52 gündür olmadım sökücü de fayda etmedi
Özür dilerim ben yanlış kişiye yazdim Bal10cukkk Bal10cukkk yazacaktim. Kasimda beraber transerimiz olmuştu. Senin hikayeni bilmiyorum. E son ben 4 kasimda adet oldum 28 kasimda sonucumu aldim kimyasal gebelik idi benimki hala adet olmadim

Özür dilerim ben yanlış kişiye yazdim Bal10cukkk Bal10cukkk yazacaktim. Kasimda beraber transerimiz olmuştu. Senin hikayeni bilmiyorum. E son ben 4 kasimda adet oldum 28 kasimda sonucumu aldim kimyasal gebelik idi benimki hala adet olmadim
Canim bana ne yazicaktin kaçırdım sanırım

Back
X