2017 Kasım ayında tüp bebek tedavisine başlıcak olanlar

Canim adet olmadim o gündür bugündur. Histeroskopi olucam bu ay. Nere ile anlaştın
Neden olmadın acaba canım

daha öncede böyle duzensizlik oluyormuydu

Mecidiyeköy çevre hastanesiyle anlaştım
Dondurulmuslarimi oraya goturucem

Neden olmadın acaba canım

daha öncede böyle duzensizlik oluyormuydu

Mecidiyeköy çevre hastanesiyle anlaştım
Dondurulmuslarimi oraya goturucem
28 günde bir adet olurdum. Degerlerim yukseldi yavas yavas 90 kadar (beta hcg) sonra yavas yavas indi hala olmadim. Mart gibi transferim olucak ins adet olursam 2 adet geçsin dedik. Transfer ucretini konuştun mu? Fiyat biliyormusun

28 günde bir adet olurdum. Degerlerim yukseldi yavas yavas 90 kadar (beta hcg) sonra yavas yavas indi hala olmadim. Mart gibi transferim olucak ins adet olursam 2 adet geçsin dedik. Transfer ucretini konuştun mu? Fiyat biliyormusun
2000 lira
Transfer taşıma termosu hersey içinde

İnşallah sizin içinde hayırlısı olsun hakkınızda

Herşeyde bir hayır var gerçekten Emin'im sizin içinde en hayırlı zamanlar bu bal10cukkk ve akasyaaa5 inşallah herşey çok güzel olacak

İyi akşamlar.
Bende bugün acıbadem Bülent tıraş da tüp bebeğe başladım.
Fostimon 2 toz + 1 su 150 ml 18:00/20:00 arası
Merional 1 toz + 1 su 150 ml 18:00/20:00 arası
Humatrope 1 ml gece yatmadan önce kullanacağım. Cumartesi doktor kontrolüm var. Bu zaman zarfında yememem icmemem gereken özellikle bir şey var mı? Havuz sistemi uygulanacak iki sefer iğne kullanıp yumurta toplama işlemi olacak.

İyi akşamlar.
Bende bugün acıbadem Bülent tıraş da tüp bebeğe başladım.
Fostimon 2 toz + 1 su 150 ml 18:00/20:00 arası
Merional 1 toz + 1 su 150 ml 18:00/20:00 arası
Humatrope 1 ml gece yatmadan önce kullanacağım. Cumartesi doktor kontrolüm var. Bu zaman zarfında yememem icmemem gereken özellikle bir şey var mı? Havuz sistemi uygulanacak iki sefer iğne kullanıp yumurta toplama işlemi olacak.
Kabız olmaman gerekiyor en önemlisi bu onun dışında doktor bana başka birşey dememişti enfeksiyonlu kişilerle görüşme hasta olmaman lazım inşallah güzel geçer herşey yolunda gider hayırlısıyla

Kabız olmaman gerekiyor en önemlisi bu onun dışında doktor bana başka birşey dememişti enfeksiyonlu kişilerle görüşme hasta olmaman lazım inşallah güzel geçer herşey yolunda gider hayırlısıyla

Çok teşekkür ederim, inşallah varsa aklına gelen bir şey paylasirsan sevinirim. Senin durumun nedir ??

Back
X