- 5 Kasım 2017
- 641
- 475
- 53
- Konu Sahibi Bal10cukkk
- #3.961
Naptin hastane degistirecektin ya tranfer ne zaman olucan neye karar verdinCanim bana ne yazicaktin kaçırdım sanırım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Naptin hastane degistirecektin ya tranfer ne zaman olucan neye karar verdinCanim bana ne yazicaktin kaçırdım sanırım
Başka bi hastane ile anlaştım benNaptin hastane degistirecektin ya tranfer ne zaman olucan neye karar verdin
Başka bi hastane ile anlaştım ben
Ocak 20 gibi adet olurum bekliyorum suan dondurulmuslarimla bu ay tekrar baslicam sen ne yaptın
Neden olmadın acaba canımCanim adet olmadim o gündür bugündur. Histeroskopi olucam bu ay. Nere ile anlaştın
28 günde bir adet olurdum. Degerlerim yukseldi yavas yavas 90 kadar (beta hcg) sonra yavas yavas indi hala olmadim. Mart gibi transferim olucak ins adet olursam 2 adet geçsin dedik. Transfer ucretini konuştun mu? Fiyat biliyormusunNeden olmadın acaba canım
daha öncede böyle duzensizlik oluyormuydu
Mecidiyeköy çevre hastanesiyle anlaştım
Dondurulmuslarimi oraya goturucem
2000 lira28 günde bir adet olurdum. Degerlerim yukseldi yavas yavas 90 kadar (beta hcg) sonra yavas yavas indi hala olmadim. Mart gibi transferim olucak ins adet olursam 2 adet geçsin dedik. Transfer ucretini konuştun mu? Fiyat biliyormusun
Hakkinda hayırlısı olsun inşallah. Doktorun adi ne?2000 lira
Transfer taşıma termosu hersey içinde
Amin inşallahHakkinda hayırlısı olsun inşallah. Doktorun adi ne?
Bu sefer 2 emriyo transferi olucakHakkinda hayırlısı olsun inşallah. Doktorun adi ne?
Bu sefer 2 emriyo transferi olucak[/QUOTE
Onuda soracaktm başta konuşman iyi olmuş sevindim. Banada 2 transfer olacak insallah
Inşallah canim insallah seninle birlikte ocakta trnsferim olacakken marta ertelendi vardir herseyde bir hayir insallahİnşallah sizin içinde hayırlısı olsun hakkınızda
Aynen öyle canım demekki senin için daha vakti zamanı değilInşallah canim insallah seninle birlikte ocakta trnsferim olacakken marta ertelendi vardir herseyde bir hayir insallah
Inşallah rabbime sığındımHerşeyde bir hayır var gerçekten Emin'im sizin içinde en hayırlı zamanlar bu bal10cukkk ve akasyaaa5 inşallah herşey çok güzel olacak
Kabız olmaman gerekiyor en önemlisi bu onun dışında doktor bana başka birşey dememişti enfeksiyonlu kişilerle görüşme hasta olmaman lazım inşallah güzel geçer herşey yolunda gider hayırlısıylaİyi akşamlar.
Bende bugün acıbadem Bülent tıraş da tüp bebeğe başladım.
Fostimon 2 toz + 1 su 150 ml 18:00/20:00 arası
Merional 1 toz + 1 su 150 ml 18:00/20:00 arası
Humatrope 1 ml gece yatmadan önce kullanacağım. Cumartesi doktor kontrolüm var. Bu zaman zarfında yememem icmemem gereken özellikle bir şey var mı? Havuz sistemi uygulanacak iki sefer iğne kullanıp yumurta toplama işlemi olacak.
Kabız olmaman gerekiyor en önemlisi bu onun dışında doktor bana başka birşey dememişti enfeksiyonlu kişilerle görüşme hasta olmaman lazım inşallah güzel geçer herşey yolunda gider hayırlısıyla
kuru kayısı yemeye calis kabiz olmani engeller ben oyle yapmistim canim ve ayrica hormonlu hiç birşey yeme herşey doğal olsun çok etkisi olacaktır.Çok teşekkür ederim, inşallah varsa aklına gelen bir şey paylasirsan sevinirim. Senin durumun nedir ??