2017 Mart ayı bebişleri :)

sezeryan falan olursa bizim bebişler şubat sonuda gelebilir bakalım saglıklı olsunlarda :)

Ay bende sezeryan düşünüyorum korkuyorum :) bu arada ultrasona gidenler vajinalmi yaptırdı göbektenmi bende önümüzdeki salı gidicem doktora

Hamileyken gobekten bakılıyor ultrasonla.birde arkadaşlar hemen hamileligin basinda sezeryan düşünmeyin derim normal dogum yapan biri olarak en sağlıklısinin bu oldugunu söyleyebilirim

Benim arkadaşımda hamile işyerinnde 16. Haftaya kadar vajinal dedi bebek küçük olduğu için görünmüyomuş göbekten

Benim arkadaşımda hamile işyerinnde 16. Haftaya kadar vajinal dedi bebek küçük olduğu için görünmüyomuş göbekten
Ben gittim doktora gobekten bakti.ilk hamileligimdede hep öyleydi o yüzden dedim.neyse bakalım ne dicekler keseyi göremedik zaten cumartesi tekrar gidicez bakalim:))

Merhabalar haziran ayında hamile kalanlar arasında bende varım 6+1 olduk pazartesi itibariyle iki kesem olduğunu öğrendim 25 temmuz kalp atışları için gün sayıyorum o gune kadar hamile olduğuma inanamiyacagim galiba :)

Yani öyle umuyorum biri daha küçük ama içinde sıvı olduğunu soyledi doktor ama anladığım kadarıyla kesinlik kalp atislarini duyunca olacak

sezeryan falan olursa bizim bebişler şubat sonuda gelebilir bakalım saglıklı olsunlarda :)
evet tabi birde o durum var :)

Ay bende sezeryan düşünüyorum korkuyorum :) bu arada ultrasona gidenler vajinalmi yaptırdı göbektenmi bende önümüzdeki salı gidicem doktora

bizim bebişlerin tahmini tarihleri aynı :)

maşallah :) darısı bana inşallah ben hep ikiz istiyordum yaa niye bilmiyorum her bebek lafı açıldığında ikiz olsun inşallah der dururum :) hcg değerlerin nasıldı cnm ilk öğrendiğinde?

Aslinda benim annaanne 4 kere ikiz dogurmus hep bizde de olabilir mi dusuncesi vardi da tabi benim suan olusan keseler tup bebek tedavisi sonucu cift yumurta cift kese. Beta 28 haziranda 852 , 30 haziranda 1961 cikti.

vajinal ult. annem le konuştuk artık bazı hastanelerde yasak dedi ama bilmiyorum bende yarın gidicem üstten baktırıcam inş gözükür bebişim :)

ya ben sezeryan istiyorum ben hamiş olmadan önce bütün dogumları izlemek gibi bir hata yaptım .. ama normal dogumunda sezeryandan farklı bir yanı yok yani anlayan anlar belki orayıda baya kesiyolar sonuşta ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…