haber vermeyi unutma :)İnşallah Can'ım yarın keseyi görürüz
merhaba bayanlar bende bu guruptayım nasipsemartın 13 gösteriyor takvimler bakalım önümüzdeki hafta muayeneye gidicem sağlık ocağında testlerimin hepsini yaptırdım :) bayramdan önce cumartesi öğendim hamileliğimi bugünde kan değerlerime bakıldı hormonlar demir v.s. ölçüldü çok şükür iyi çıktı haytta bende ciddi kansızlık vardı o b,le gitmiş çok şükür :) önümüzdeki hafta için randevu alıcam bakalım hayırlısı :) ilk gebeliğim benimde şuanda5 haftalığız yaşım 25 bursadayım :)
Valla bn su an keseyi gormeyi ve kalp atisini hayirli hayirli duymayi dusunuyorum daha o asamalari dusunmeye gecemedimkızlar dogumu sezeryanmı normalmi düşünüyosunuz ? :)
Ben gittim doktora gobekten bakti.ilk hamileligimdede hep öyleydi o yüzden dedim.neyse bakalım ne dicekler keseyi göremedik zaten cumartesi tekrar gidicez bakalim:))Benim arkadaşımda hamile işyerinnde 16. Haftaya kadar vajinal dedi bebek küçük olduğu için görünmüyomuş göbekten
evet tabi birde o durum var :)sezeryan falan olursa bizim bebişler şubat sonuda gelebilir bakalım saglıklı olsunlarda :)
Ay bende sezeryan düşünüyorum korkuyorum :) bu arada ultrasona gidenler vajinalmi yaptırdı göbektenmi bende önümüzdeki salı gidicem doktora
maşallah :) darısı bana inşallah ben hep ikiz istiyordum yaaMerhabalar haziran ayında hamile kalanlar arasında bende varım 6+1 olduk pazartesi itibariyle iki kesem olduğunu öğrendim 25 temmuz kalp atışları için gün sayıyorum o gune kadar hamile olduğuma inanamiyacagim galiba :)
Ay bende sezeryan düşünüyorum korkuyorum :) bu arada ultrasona gidenler vajinalmi yaptırdı göbektenmi bende önümüzdeki salı gidicem doktora
hoşgeldin bebişin hayırlı olsun :)Merhabaaabende katilablrmiyiimm
Aslinda benim annaanne 4 kere ikiz dogurmus hep bizde de olabilir mi dusuncesi vardi da tabi benim suan olusan keseler tup bebek tedavisi sonucu cift yumurta cift kese. Beta 28 haziranda 852 , 30 haziranda 1961 cikti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?