2017 mart nisan hamile kalmak isteyenler

Cok sagol inşallah işe yarar artık bebegime kavuşurum

Hadi hayırlısı ablacım inşallah olur bu ay bebiş

Hayırlısı olsun canım. İnşallah bu ay minigin gelir

Kızlar moralim çok oluk. Hep ben gittim doktora falanduymasın hiç gitmemişti. Bugün gittik.dojtor baktı bana istediğimiz büyüklüğe ulaşmış güzel dedi ama eşimin sperm sonuçlarına baktı bi üroloji bölümüne gidin dedi. Eşim gitti varikosel var demiş bi kaç bişey daha. Çok moralim bozuldu. 3 aylık bi tedavi deneyecez olmazsa başka bişey demiş. Yani ben bu süre içinde bişey olmayacağı için ara veriyorum kızlar. İnşallah sizlerden güzelhaberler alırım.

Kizlar salam necesiz kac gundur mide bulantim cok oluyordu bu gun nedense yok biraz beni rahatsiz etdi bisey olmaz deyilmi yani mide bulantisi icin diyilde her gun oluyordu bu gun ama yok bisey olmaz diyilmi bebeye bilgisi olan varmi yardim edin lutfen

Allah allah saat bile söylemiş şaşırtıcı :)))bana doktorun gün aşırı dedi hemde sadece 1 haftalık bi süre verdi cnm

Ay aşkım ara verme ya korunma yine olursa olur olacağın önüne ne geçmişte bu da geçsin ileri safhada değilmiş demek ki yavrum üzme kendini

Ücretli canım 82 tl nırmalde vajinal bakılıyor yumurta takibi bu kez kasıkten bsktı geçen çok hırpaladım adamı erkenden gitsin dedi heralde acilde yada sağlık ocağında yaptırıyorsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…