- 22 Ekim 2016
- 261
- 382
- 18
- 30
- Konu Sahibi sevcanvildo
-
- #8.001
Cok sagol inşallah işe yarar artık bebegime kavuşurumBi tatlı kaşığı kadar at canım o ot zaten dalıyla çıkarılıyor olduğu gibi at sadece yapraklarıyla değil yani iki bardak yapacaksan tek seferde bi buçuk at ben göz kararı atıyorum alıştım iki bardak klorsuz suyu kaynatacaksın kaynadıktan sonra atıp kısık ateşte 5 dakika kaynatacaksın tekrar sonra kapatıp demlemeye bırakacaksın on dakika sonra otu içinden alacaksın süz yani günde iki bardak iç günlük taze yap ama
Canım senin için okudum Rabbim hayırlı evlat versin inşallahKızlaaaar napıyorsunuz ☺ güzel haberler var mı ☺
Hadi hayırlısı ablacım inşallah olur bu ay bebişKızlar hastaneden çıktım normal ultrason baktı çok büyümemiş istediğim kadar olmamış dedi yumurta ama bu şekilde belli bile olmaz 3 mm kadar farkediyor yani normalle vajinal neyse çatlatma iğnesi verdi yarın vurduracam hayırlısıyla bakalım artık
Allah razı olsun canım benim cümlemize inşallahhhhCanım senin için okudum Rabbim hayırlı evlat versin inşallah
Çok şirinsiniz yaaEvet canım 6 kasım düğün tazede gelin kart
Hayırlısı olsun canım. İnşallah bu ay minigin gelirKızlar hastaneden çıktım normal ultrason baktı çok büyümemiş istediğim kadar olmamış dedi yumurta ama bu şekilde belli bile olmaz 3 mm kadar farkediyor yani normalle vajinal neyse çatlatma iğnesi verdi yarın vurduracam hayırlısıyla bakalım artık
Allah allah saat bile söylemiş şaşırtıcı :)))bana doktorun gün aşırı dedi hemde sadece 1 haftalık bi süre verdi cnmYumyrtan tam istediğim kadar büyümemiş dedi canım geöen ay 23 mm olmuştu tam istediğim gibi dedi yani 19 falan bile olsa istediğim gibi değil diyor mm söylemedi üç gün önce 14 mm idi büyük istimalle şuan 18 falandır çatlatma iğnesi vurulacam yarın işte sabah dokuzda vurdurursam akşam 9 da ilişki diğer gün 9 da yine ilişki sonrada gün aşırı devam bu kezde böyle yap dedi
Benimle ebe konuştu geçwn defa iğneni yaptır beşgün ilişki demişti şimdi böyle dediAllah allah saat bile söylemiş şaşırtıcı :)))bana doktorun gün aşırı dedi hemde sadece 1 haftalık bi süre verdi cnm
Ay aşkım ara verme ya korunma yine olursa olur olacağın önüne ne geçmişte bu da geçsin ileri safhada değilmiş demek ki yavrum üzme kendiniKızlar moralim çok oluk. Hep ben gittim doktora falanduymasın hiç gitmemişti. Bugün gittik.dojtor baktı bana istediğimiz büyüklüğe ulaşmış güzel dedi ama eşimin sperm sonuçlarına baktı bi üroloji bölümüne gidin dedi. Eşim gitti varikosel var demiş bi kaç bişey daha. Çok moralim bozuldu. 3 aylık bi tedavi deneyecez olmazsa başka bişey demiş. Yani ben bu süre içinde bişey olmayacağı için ara veriyorum kızlar. İnşallah sizlerden güzelhaberler alırım.
İnşallah canım hayırlısı olsunHayırlısı olsun canım. İnşallah bu ay minigin gelir
Evet kuzu ilk ve son olur inşallah kocamı çok seviyorum 31 yaşındayım :) inşallah canım rabbim hepimizede nasip etsin hepimizde tadalım bu duyguyuÇok şirinsiniz yaa
İlk evliliğiniz mi Hayırlı olsun inşaalllah bir an evvel bir bebekle taçlanır
İnşallah tatlişim :)Hadi hayırlısı ablacım inşallah olur bu ay bebiş
Ücretli canım 82 tl nırmalde vajinal bakılıyor yumurta takibi bu kez kasıkten bsktı geçen çok hırpaladım adamı erkenden gitsin dedi heraldehadi bakalım inş zaten sende anlarsın ağrıdan büyüyüp büyümediğini alttan mı bakıyor cnm o milim hesabı için.
..bide iğne ücretli mi cnm doktor mu vuruyor..olmadı bi dahaki ay bende isterim iğne her ihtimale karşı..
Sende sağol kuzu yap sen yarayacak inşallah adet olda soğan kürüde yap yumurtalıklarında temizlensinCok sagol inşallah işe yarar artık bebegime kavuşurum
Amin inşallah canım herşeyin hayırlısıHade hayirlisi olsun ablam
Hımm anladım cnm bana doktor gün aşırı dedi çünkü hergun ilişki sperm sayısını azaltiyormusBenimle ebe konuştu geçwn defa iğneni yaptır beşgün ilişki demişti şimdi böyle dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?