- 7 Aralık 2016
- 363
- 596
- 23
- 33
- Konu Sahibi sevcanvildo
- #12.641
Bişey sorcam arkadaslar bende de hiç lekelenme olmadı normal mi bu yaa yarin ultrason bakılacak
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
27 günde bir oluyorum en fazla 5 gün sürer 8 nisanda oldum 18 Nisan da 1 gün boyunca kahverengi leke geldi bitti yumurtlama günüm 22 Nisan gösteriyor takvim
Kan verilip H ormonlarina bakiliyo canım korkulacak bişey yok ama smear testini bilmiyorum nasıl yapildiginiKızlar merhaba vajinusmusu martta yendim çocuk çalışmalarına başladım bu ay olmadı. Bugün adet oldum dr a gittim kist falan yok dedi hormon testi yapçak bide smear testi yapçak. Yaptıran varmı korkuyom da çok
Smear testi çok basit alıntı alıyor vajinadan cnm acimiyorKan verilip H ormonlarina bakiliyo canım korkulacak bişey yok ama smear testini bilmiyorum nasıl yapildigini
Canım günüm geçmeden gebelik testi yapmayı düşünmüyorum ya hatta günüm geçtikten bir hafta falan sonra yaparım eğer adet olmazsamBi kan tahlili yaptirsana abla. Yada gebelik testini kullan bjde . Bu normal degil gibime geliyo
A.selam kuzu çok şükür sen nasılsın o jelde pahalı ama ya kaç liraya alıyorsunSelamün aleyküm kızlar nasılsınız bakalım benim adetim yarın bitiyor. Adetliyken karnıma masaj yaptım.Preseed kullanımında 3 aya girdim bakalım hayırlısı
İyiyim hamdolsun canım 139 liraya aldım Ama yumurtlama günlerinde kullandım o yüzden hemen bitmiyorA.selam kuzu çok şükür sen nasılsın o jelde pahalı ama ya kaç liraya alıyorsun
Hee iyi bakam ay kadınların işide zor yaaa pööffffİyiyim hamdolsun canım 139 liraya aldım Ama yumurtlama günlerinde kullandım o yüzden hemen bitmiyor
Bugünü yarını değerlendir canım hatta üç günüde değerlendirirsen daha iyi olur sonra gün aşırı devamKızlar ovulasyon testini aldım yaptım. Görüntüyü ekledim yorumlarınızı bekliyorum yumurtlama olmuş mudur olacak mıdır![]()
Tabiki canım herkeste olacak diye bişey yok ki benim lekelenme adet öncesi okuyor lekelenmede kastım o yani dört gün önce başlıyor dördüncü gün kırmızı kartı görüyorum senin sağlıklı bi gebelik canım takma lekelenmeyi falan dediğim gibi o herkeste olmuyor kuzu
Himm tamam abla herkes yazınca dedim bende mi bi sorun var o yüzden sordum tamam ablacim sagolasinTabiki canım herkeste olacak diye bişey yok ki benim lekelenme adet öncesi okuyor lekelenmede kastım o yani dört gün önce başlıyor dördüncü gün kırmızı kartı görüyorum senin sağlıklı bi gebelik canım takma lekelenmeyi falan dediğim gibi o herkeste olmuyor kuzu
Makas gübi bişey sokuyolar ya girerken acı oluyo muSmear testi çok basit alıntı alıyor vajinadan cnm acimiyor
Yok canım niye sorun olsun kimisinin olur kimisinin olmaz yani rica ederim ne demek kuzuHimm tamam abla herkes yazınca dedim bende mi bi sorun var o yüzden sordum tamam ablacim sagolasin
Yani orası öyle tabi canım ama lekelenme olmadan gelen ilk adetim olur bu ovu testleride aklımı karıştırıyor ya
Kusura bakma seni hiiiiiç bir yere bırakmayız sevom.. ama yeterki sağlıkla gelsin balım..Bide ben hamile olsamda sizinle beklerim kiii gitmem yani kurtulamazsınız benden :)
Aman iyi ablacim sende herhangibir belirti var mi abla az kaldı galiba umutluyuz bu sefer senden deYok canım niye sorun olsun kimisinin olur kimisinin olmaz yani rica ederim ne demek kuzu
Kovsanızda gitmem ki zaten ay çok mu yüzsüzüm ne yaKusura bakma seni hiiiiiç bir yere bırakmayız sevom.. ama yeterki sağlıkla gelsin balım..
Valla canım sağ tarafta ağrım oluyor ara ara tabi kramp gibi gelip gidiyor göğüsler aprıyor bide aşırı derece uyumaya meyilliyim bu ara bide üşüyorum kuzu ya ateşimi ölçüyorum her sabah yüksek düşmedi adete yakın 36 falan oluyor iki gün kaldı hala 36.5 ile 36.8 arası gidip geliyor bide çok halsizim ya az bi yorulsam kafayı kaldıramıyorum tavuk gibi oldum erkenden yatıyorumAman iyi ablacim sende herhangibir belirti var mi abla az kaldı galiba umutluyuz bu sefer senden de