• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 mart nisan hamile kalmak isteyenler

Kovsanızda gitmem ki zaten ay çok mu yüzsüzüm ne ya:-) seviyorum sizleri hemde çook cansınız :KK36:
Sesli bir şekilde ayyy canım demişim iletini okuyunca eşim yüzüme eğilmiş Arzum iyi misin ilaç mı bir sıkıntı yarattı ki nooldu dedi Bastım kahkahayı :-)

Ayrıca ben de çok seviyorum :KK200:

Valla canım sağ tarafta ağrım oluyor ara ara tabi kramp gibi gelip gidiyor göğüsler aprıyor bide aşırı derece uyumaya meyilliyim bu ara bide üşüyorum kuzu ya ateşimi ölçüyorum her sabah yüksek düşmedi adete yakın 36 falan oluyor iki gün kaldı hala 36.5 ile 36.8 arası gidip geliyor bide çok halsizim ya az bi yorulsam kafayı kaldıramıyorum tavuk gibi oldum erkenden yatıyorum :-):-)
Ayy o sorun bende de var abla sabah kalkamiyorum yataktan uyanıyorum 1-2saat öyle bos bos yatıyorum kaldiramiyorum kafayı sende bendensin :KK70::KK70:

Ayy o sorun bende de var abla sabah kalkamiyorum yataktan uyanıyorum 1-2saat öyle bos bos yatıyorum kaldiramiyorum kafayı sende bendensin :KK70::KK70:
Ben niye böyle oluyorum anlayamadım ki ya bugün dayımlara gittim güya dayanamadım eve döndüm geldim giydim pijamaları hop yatağa iki saat rahat uyudum heralde :) ki ben uykuya düşkün değilim normalde ya

Abla bnce bu kadar çizgi ciktigina gore hcg testinde de cikar yapsana ya
Yok canım adetin geçmesini bekleyecem boşuna sitres olmak istemiyorum en garanti sonuç adet geçtikten sonra bu testler zaten azda olsa koyu oluyor ben çatlatma iğnesinden sonra gebelik testi yapmıştım geçen ay ne zaman geçecek etkisi diye saatlerce durupta o şekilde çok silik çıkıyordu hcg ama lh kopkoyu oluyordu bekleyecem yani acelem yok daha adetime bile iki gün var

Bi an gulesim geldi kiz. Mevsim gecislerinden kaynaklaniyo olabilr canim bi doktora gorun ciddi bisey olmasin. Bide yagla masaj yap o bolgeye
Gecer miki
Kendine dikkat et canım geçenlerde biraz soğuk algınlığı yaşamıştın ya onlar çıkıyor ben adetime yakın hep gribal enfeksiyon yaşıyorum bağışıklık sistemini kuvvetlendirmek lazım
Nasil kuvvetlendirebilirim

Canım bi yerde okudum sağlıklı bi yumurtaysa 12 mm de bile dölleniyormuş biliyor musun kadının biri 10 mm lik yumurtayla hamile kalmış kul bilmez allah bilir o yüzden umudunu yitirme benim doktorda 23 mm den aşağısına yok istedğim kadar değil diyip duruyordu gıcık adam valla benim sağ kasık tarafıyla başım belada canım :)
Canım evde yatılı misafirim olduğu için siteye bakamadım hiç şimdi bi kaçamak yaptım valla benim dr da 18 mm olmalı diyo ama benim kaç mm bilmiyorum söylemedi bu arada ara ara kazıklarımda ağrı hissediyorum birde bu ara ayağım çok üşüyo :110:

Canım evde yatılı misafirim olduğu için siteye bakamadım hiç şimdi bi kaçamak yaptım valla benim dr da 18 mm olmalı diyo ama benim kaç mm bilmiyorum söylemedi bu arada ara ara kazıklarımda ağrı hissediyorum birde bu ara ayağım çok üşüyo :110:
Benimde öyle canım hayırlısı az kaldı

Back
X