• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 mart nisan hamile kalmak isteyenler

Günaydın canım. Dünü değerlendirdim ama iltihap var sanırım yanma oldu. Nette bakındım. Gyno lomexin diye fitil var onu kullanırken sorun olmuyormuş gebelik için. Onu alayım diyorum ne dersin?
Sen bilirsin canım sıkıntı yaratmayacaksa al da senin yanma normalde de oluyor mu yoksa sadece dün mü oldu bu

Sen bilirsin canım sıkıntı yaratmayacaksa al da senin yanma normalde de oluyor mu yoksa sadece dün mü oldu bu

Canım bazı doktorlar fitil kullanmak gebeliği zorlaştırır demiş bazıları etki etmez demiş kararsız kaldım. Daha önce de oldu iltihap ilişkide yanma oluyor ve koku. Doktor o zaman fitil ve krem vermişti ama cinsel ilişki yok demişti. Bu defa yine yanma oldu koku pek yok ama. Korkum iltihap gebeliği engellerse diye :-(

Canım bazı doktorlar fitil kullanmak gebeliği zorlaştırır demiş bazıları etki etmez demiş kararsız kaldım. Daha önce de oldu iltihap ilişkide yanma oluyor ve koku. Doktor o zaman fitil ve krem vermişti ama cinsel ilişki yok demişti. Bu defa yine yanma oldu koku pek yok ama. Korkum iltihap gebeliği engellerse diye :-(
O zaman soğan kürü başla fitil kullanacağına temizlensin zararda vermiyor hem hamileliğide kolaylaştırıyor tüpleri açıyor bende kullandım bu ay ki klonen+çatlatma iğnesi kullanmama rağmen bide yumurtlama dönemleri ilişki esnasında yanma sızı ağrı olabiliyor ve yumurtanın büyüklüğüne göre şiddetide artıyor ben birebir yaşadım geçen ay

O zaman soğan kürü başla fitil kullanacağına temizlensin zararda vermiyor hem hamileliğide kolaylaştırıyor tüpleri açıyor bende kullandım bu ay ki klonen+çatlatma iğnesi kullanmama rağmen bide yumurtlama dönemleri ilişki esnasında yanma sızı ağrı olabiliyor ve yumurtanın büyüklüğüne göre şiddetide artıyor ben birebir yaşadım geçen ay

Belkide canım ondandır. İdrarda yanmam fln yok. Akıntı vardı bikaç gündür ama aşırı değil azdı. Soğan kürünü 1 kere yapmıştım ama baya oldu. Tekrar başlayım o zaman.

Yok canım adetin geçmesini bekleyecem boşuna sitres olmak istemiyorum en garanti sonuç adet geçtikten sonra bu testler zaten azda olsa koyu oluyor ben çatlatma iğnesinden sonra gebelik testi yapmıştım geçen ay ne zaman geçecek etkisi diye saatlerce durupta o şekilde çok silik çıkıyordu hcg ama lh kopkoyu oluyordu bekleyecem yani acelem yok daha adetime bile iki gün var

Sen bilirsn o zamn abla

Ki büyük ihtimal yarın kırmızıları görecem diye düşünüyorum yarın olmaza diğer gün o yüzden bir haftayı doldurmadan test yapmayacam

Yok abla hani sende belirti baya var bide ovuda öyle çıkınca öncesnde çıkar diye düşünüyorum ondan dedm.Bide sonucta sen yumurtalarn takiple iğneyle bakldi bu ay.Yinede tabiki sen bilirsn

Back
X