- Konu Sahibi sevcanvildo
-
- #12.721
Gelin tabi canım aşkolsun hiç yok dermiyim sorduğun kabahat yabizde gelek miiii
günaydın kızlar
ankara bugü soğuk ama hafif güneşli.. bu havaları çok seviyorum pikniğim mi geldi ne?
hamileler? hamile adayları? iyi miyiz komple??
Ohh afiyet olsun kuzu
rüyama da girmişti ya birlikte gebe kursuna gidiyorduk valla rüyamda bile birlikte oluyorduk çok isterdimGelin tabi canım aşkolsun hiç yok dermiyim sorduğun kabahat ya
börek aldım dükkana uğrayıp kocacımı gördüm.. parka gittim oturdum yedim şimdi koşar adımla eve geri dönüyorum üşüdüüümm
nagihanım helal sana! yok takvim makvim.. vücudumuzu dinleyeceğiz gelirse başımız gözümüz üstüne
geçmişler olsun fıstığım.. doktorunu ara da fitil veriyor yanlış hatırlamıyorsam bana da vermişti gebelik öncesi..İyiyiz canımben de iltihap oldu yumurtlama zamanı o sorunum var şuan.
kesinlikle kuzum.. gün takip etmeyenler nasıl hamile kalıyor sanki.. hayret bişeyiz..Aynen caniko aynen nedir bu kndimize eziyetimiz
canım ben kullandım gebe kaldım ama kesin birşey söyleyemem doktordan bilgi alman daha makul olur.. hoş soğan suyu da temizlik yapıyor
canım ben kullandım gebe kaldım ama kesin birşey söyleyemem doktordan bilgi alman daha makul olur.. hoş soğan suyu da temizlik yapıyor
Aynen yakın olsaydık keşke ay gezio tozmaktan bebek falan düşünmezdik ya rüya demişken bundan bi hafta önce belki daha çok oldu hatırlamıyorum iğneyi yapmadan öncede olabilir yani rüyamda iki tane gebelik testi yapıyorum kopkoyu böyle inanmadım yıkayayım diyorum bide yine aynı ilk kez hamilelikle alakalı böyle bi rüya gördümrüyama da girmişti ya birlikte gebe kursuna gidiyorduk valla rüyamda bile birlikte oluyorduk çok isterdim
Bence soğan suyu doğal enazından kuzucanım ben kullandım gebe kaldım ama kesin birşey söyleyemem doktordan bilgi alman daha makul olur.. hoş soğan suyu da temizlik yapıyor
Günaydın canımmgünaydınlar
hayırlara vesile olsun inşallah sevocum vallahi canı yürekten bekliyoruz hep beraber! ne çıkarsa elhamdülillahAynen yakın olsaydık keşke ay gezio tozmaktan bebek falan düşünmezdik ya rüya demişken bundan bi hafta önce belki daha çok oldu hatırlamıyorum iğneyi yapmadan öncede olabilir yani rüyamda iki tane gebelik testi yapıyorum kopkoyu böyle inanmadım yıkayayım diyorum bide yine aynı ilk kez hamilelikle alakalı böyle bi rüya gördüm
Baktım gerçektede gebelik haberiymiş evli bayan için sonra güldüm aha ikiz doğuracan ayvayı yedin diye :)hayırlara vesile olsun inşallah sevocum vallahi canı yürekten bekliyoruz hep beraber! ne çıkarsa elhamdülillah
Yumurta büyümemiş mi canım büyümediyse bal çörek otu tarçın yap üç günde büyüttü benimkiniKızlar geçen hafta klomen kullandım bu hafta menogon iğne olucam beş gün yumurta gelişimi için ne önerirsiniz. İncir mi alayım?
bal çörek otu tarçın?Kızlar geçen hafta klomen kullandım bu hafta menogon iğne olucam beş gün yumurta gelişimi için ne önerirsiniz. İncir mi alayım?
müjdesiyle gelsin inşallah minişBaktım gerçektede gebelik haberiymiş evli bayan için sonra güldüm aha ikiz doğuracan ayvayı yedin diye :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?