- 23 Ekim 2008
- 2.967
- 934
- 688
- 41
- Konu Sahibi sevcanvildo
-
- #12.741
Canım Sanki erken çağırdı. 17 nisanda adet oldum 3. gün klomen başladım. Klomen bitti ertesi gün gittim. Daha büyüyecek vakitleri olmamıştır. ama çok yumurta vardı. sanırım pko dan.Yumurta büyümemiş mi canım büyümediyse bal çörek otu tarçın yap üç günde büyüttü benimkini
bal çörek otu tarçın?
İnşallah canım azimle test yapmıyorum tutuyorum kendimi ovuda bugün yaptım artık onuda yapmayacam kuzumüjdesiyle gelsin inşallah miniş
Valla canım ikinci klomende inciri yiyordum ben doktor istediğim gibi büyümemiş dedi yani ama öncekinde bal çörek otu tarçın yedim sabah akşam üç gün sonra yine gittim 23 mm olmuştu oo tamda istediğim gibi dedi tutmadı tabi kafam kadar yumurta tutar mı bide ertesi güne yap dedi iğneyi tabi benim ertes günü kendi çatladı hissettim boşuna iğne yaptım o ayrı çünkü tam 14 gün sonra adet oldum neyse yapılışına gelince valla ben karma karışık yaptım gitti netten bak canım :)Canım Sanki erken çağırdı. 17 nisanda adet oldum 3. gün klomen başladım. Klomen bitti ertesi gün gittim. Daha büyüyecek vakitleri olmamıştır. ama çok yumurta vardı. sanırım pko dan.
o yüzden menogon iğne verdi gelişsin die.
Kızlar bu Çörekotu tarçın nasıl yapılacak?
İncir falan da diyorlardıkafam karmakarışık oldu.
Valla canım ikinci klomende inciri yiyordum ben doktor istediğim gibi büyümemiş dedi yani ama öncekinde bal çörek otu tarçın yedim sabah akşam üç gün sonra yine gittim 23 mm olmuştu oo tamda istediğim gibi dedi tutmadı tabi kafam kadar yumurta tutar mı bide ertesi güne yap dedi iğneyi tabi benim ertes günü kendi çatladı hissettim boşuna iğne yaptım o ayrı çünkü tam 14 gün sonra adet oldum neyse yapılışına gelince valla ben karma karışık yaptım gitti netten bak canım :)
Bende de var pko ve evet erken bi daha gitmeyecek misin benimde hemen büyümedi 9.cu gün büyüyor senin doktor yine büyüsün diye iğne vermiş benimki onu bile vermedi bende de çok oluşmuştu yumarta o kadar k yumurtalarımı büyütmüştü ki yumurtluyorum ben normalde de klomen mahfetti beni soğan kürü yaptım bu ay azar azarda olsa kilo vermeye başladım çok şükür yumurtalıklar temizlenmeye başladı demek kiCanım Sanki erken çağırdı. 17 nisanda adet oldum 3. gün klomen başladım. Klomen bitti ertesi gün gittim. Daha büyüyecek vakitleri olmamıştır. ama çok yumurta vardı. sanırım pko dan.
İnşallah bebis gelir cnmBende iyiyim canım kasık ağrım var biraz bende bu kez lekelenmeden mi sökülecem nedir anlayamadım ki
İnşallah bebis gelir cnmBende iyiyim canım kasık ağrım var biraz bende bu kez lekelenmeden mi sökülecem nedir anlayamadım ki
fıstığım prolaktinin yüksekse incir yapma.. saraçoğlunu dinlemiştim..Canım Sanki erken çağırdı. 17 nisanda adet oldum 3. gün klomen başladım. Klomen bitti ertesi gün gittim. Daha büyüyecek vakitleri olmamıştır. ama çok yumurta vardı. sanırım pko dan.
tamam artık can günümüzün en az 3-4 gün geçmesini bekliyoruz sonrasında Allah nasip ederse..İnşallah canım azimle test yapmıyorum tutuyorum kendimi ovuda bugün yaptım artık onuda yapmayacam kuzu
Aşkım çatlar mı değil tutar mı dedim çok büyük oluncada tutmayabiliyormuş ya hani kiste dönme riskide yüksek oluyor tabi bereketten kist olmadı milletin doktoru 18 mm de iğne verir benimki bekliyor ki at toynağı kadar olsunda iğne versin sinir oldum zaten gitmeyecem artık onaay çok güldürdün beni. Kafam kadar yumurta çatlarmı derken.
Tamam bir araştırayım başlayayım bakalım.
İnşallah kuzu yaİnşallah b
İnşallah bebis gelir cnm
Yani hatta daha bi geçebilir ysni bir hafta dolmadan test yapmayı düşünmüyorum adet olmazsam tabi kardeşimin görümcesi beş haftalık bişeydi testte çok çok silik çıktı ona rağmen yanifıstığım prolaktinin yüksekse incir yapma.. saraçoğlunu dinlemiştim..
tamam artık can günümüzün en az 3-4 gün geçmesini bekliyoruz sonrasında Allah nasip ederse..
sürecine sen karar ver tabi.. ben sabrederim keyifle beklerim kuzuYani hatta daha bi geçebilir ysni bir hafta dolmadan test yapmayı düşünmüyorum adet olmazsam tabi kardeşimin görümcesi beş haftalık bişeydi testte çok çok silik çıktı ona rağmen yani
Ay kist olmasında daha uzasın istemiyorum her ay o yumurtalara baktırma, o çatala yeniden yatma olayı beni benden aldı yani bıktım.Aşkım çatlar mı değil tutar mı dedim çok büyük oluncada tutmayabiliyormuş ya hani kiste dönme riskide yüksek oluyor tabi bereketten kist olmadı milletin doktoru 18 mm de iğne verir benimki bekliyor ki at toynağı kadar olsunda iğne versin sinir oldum zaten gitmeyecem artık ona
Bende de var pko ve evet erken bi daha gitmeyecek misin benimde hemen büyümedi 9.cu gün büyüyor senin doktor yine büyüsün diye iğne vermiş benimki onu bile vermedi bende de çok oluşmuştu yumarta o kadar k yumurtalarımı büyütmüştü ki yumurtluyorum ben normalde de klomen mahfetti beni soğan kürü yaptım bu ay azar azarda olsa kilo vermeye başladım çok şükür yumurtalıklar temizlenmeye başladı demek ki
çok uzun zamandır prolaktin ölçtürmedim. Dr un özel muayenesine gidiyorum hiç tahlil istemedi. İlk çocuğum içinde kendisine gitmiştim. çok güven verdiği için ona bırakıyorum herşeyi.fıstığım prolaktinin yüksekse incir yapma.. saraçoğlunu dinlemiştim..
tamam artık can günümüzün en az 3-4 gün geçmesini bekliyoruz sonrasında Allah nasip ederse..
Aşkım çatlar mı değil tutar mı dedim çok büyük oluncada tutmayabiliyormuş ya hani kiste dönme riskide yüksek oluyor tabi bereketten kist olmadı milletin doktoru 18 mm de iğne verir benimki bekliyor ki at toynağı kadar olsunda iğne versin sinir oldum zaten gitmeyecem artık ona
Garanti olsun bir ay sabreden bi hafta mı edemeyecek değil mi amasürecine sen karar ver tabi.. ben sabrederim keyifle beklerim kuzu
O zaman bi çay içelim :) yani ben sana anlatayımda sonra benim yaşadıklarımı yaşama sende benim ki büyük seviyor sanki kırıp yiyecek ya tövbe tövbee Elazığdayım ben canım doktor var burda iyi çokta devlet hastamesinde sıra çok randevu alıyorsun yine para etmiyor burda da ne çok doğuran varmış ya kadın geliyor küçücük bişey ilk mi diyorum yok üçüncü ben şokAy kist olmasında daha uzasın istemiyorum her ay o yumurtalara baktırma, o çatala yeniden yatma olayı beni benden aldı yani bıktım.
Cumartesi yine gideceğim işte iğneler bitince inşallah. ikiz veririz size inşallah dedi umutlandımolsa keşke
çok uzun zamandır prolaktin ölçtürmedim. Dr un özel muayenesine gidiyorum hiç tahlil istemedi. İlk çocuğum içinde kendisine gitmiştim. çok güven verdiği için ona bırakıyorum herşeyi.
çok komiksin ya valla enerjini taaa uzaklardan bile hissedebiliyorum. Elentirik aldım senden miyaz kız
İnşallah daha iyi bir doktor bulursun canım hangi şehirdesin ki?
Aşkım pkoda klomen ok fazla yumurta yapıyor ve hepsi büyüyemiyor maalesef ki yarışı biri ikisi ancak kazanıyor inşallah ikizin olur o zaman madem istiyorsun rabbim ol der inşallahAy kist olmasında daha uzasın istemiyorum her ay o yumurtalara baktırma, o çatala yeniden yatma olayı beni benden aldı yani bıktım.
Cumartesi yine gideceğim işte iğneler bitince inşallah. ikiz veririz size inşallah dedi umutlandımolsa keşke
çok uzun zamandır prolaktin ölçtürmedim. Dr un özel muayenesine gidiyorum hiç tahlil istemedi. İlk çocuğum içinde kendisine gitmiştim. çok güven verdiği için ona bırakıyorum herşeyi.
çok komiksin ya valla enerjini taaa uzaklardan bile hissedebiliyorum. Elentirik aldım senden miyaz kız
İnşallah daha iyi bir doktor bulursun canım hangi şehirdesin ki?
Bence soğan suyu doğal enazından kuzu
O zaman soğan suyu :)Doktorun asistanıyla konuştum fitil kullanırken ilişki olmaz dedi.
Canm bnde kuruluk icin kullnmstm fitil ama zaten cok kullnmiyosn ki bir hafta falan hemn engel olmaz bnce.sonucta iltihap daha kotu.sen ilaci uzun sure mi kullanacaksn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?