- 24 Şubat 2016
- 533
- 623
- 103
- Konu Sahibi sevcanvildo
-
- #12.761
Yani en zararsızı o zatenAynen canım soğan suyu
Yani en zararsızı o zaten
Sakın onu içme canım adet söktürücü özelliği var onun gebelik düşünenler içmemeli onuEşimin kuzeni gelmişti o da diyor civan perçemi de iç.
O zaman bi çay içelim :) yani ben sana anlatayımda sonra benim yaşadıklarımı yaşama sende benim ki büyük seviyor sanki kırıp yiyecek ya tövbe tövbee Elazığdayım ben canım doktor var burda iyi çokta devlet hastamesinde sıra çok randevu alıyorsun yine para etmiyor burda da ne çok doğuran varmış ya kadın geliyor küçücük bişey ilk mi diyorum yok üçüncü ben şok
Aşkım pkoda klomen ok fazla yumurta yapıyor ve hepsi büyüyemiyor maalesef ki yarışı biri ikisi ancak kazanıyor inşallah ikizin olur o zaman madem istiyorsun rabbim ol der inşallah
Aynen bitkisel kürlere çok dikkat etmek gerekiyorSakın onu içme canım adet söktürücü özelliği var onun gebelik düşünenler içmemeli onu
Sakın onu içme canım adet söktürücü özelliği var onun gebelik düşünenler içmemeli onu
Aynen bence de canımBen de öyle hatırlıyorum o da dedi hamile olanların içmemesi lazım öncesinde sorun yok diye. Ama riske atmam ya içmem soğan suyu kafidir.
KesinlikleAynen bitkisel kürlere çok dikkat etmek gerekiyor
Civan perçemi çok iyi kistlere falanda iy geliyor ama hamilelik düşünenlerin kullanmaması gereken bi bitki canım onu kullanınca korunman gerek sen sadece sopan suyu iç 15 gün devam et yeterli gelecektir dediğim gibi o ağrıda yumurtlama dönemi olabiliyorBen de öyle hatırlıyorum o da dedi hamile olanların içmemesi lazım öncesinde sorun yok diye. Ama riske atmam ya içmem soğan suyu kafidir.
Civan perçemi çok iyi kistlere falanda iy geliyor ama hamilelik düşünenlerin kullanmaması gereken bi bitki canım onu kullanınca korunman gerek sen sadece sopan suyu iç 15 gün devam et yeterli gelecektir dediğim gibi o ağrıda yumurtlama dönemi olabiliyor
Listemiz güncel mi hamile olanlar çıktı dimi kuzum Ya Evvel leri bitirelim artıksevcanvildo
İnşallah canım geçer niye geçmesinTamam canımhayırlısıyla geçsin şu iltihap. Psikolojik bile oluyormuş.
Bitmemiş mi daha ben bitireli yıl oldu yahu :)Listemiz güncel mi hamile olanlar çıktı dimi kuzum Ya Evvel leri bitirelim artıksevcanvildo
İnşallah canım geçer niye geçmesin
Sevcana söyle kuzuGeçsin geçsin listeye beni de ekleyin
ayy sorma canim o bendede var yaa doktor hamile kalsan bile devam ettiremeyebilirsin dedikızlar naber nasılsınız? dün kan değerlerime baktırdım tsh 4,6 olmuşanti tpo 79 zaten bu değerlerde gebelik imkansız zaten ;( ilaç dozu ile düzelmesi 2-3 ayı bulur nasip artık ama moralim bozuldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?