- 25 Mayıs 2010
- 1.049
- 1.447
- 133
- Konu Sahibi sevcanvildo
-
- #12.781
ilaç kullanıyor musun canım.. ben ilaç kullanırken yükselmiş ona üzüldümayy sorma canim o bendede var yaa doktor hamile kalsan bile devam ettiremeyebilirsin dedi
tsh yüksekliği hamileliğe engel mikızlar naber nasılsınız? dün kan değerlerime baktırdım tsh 4,6 olmuşanti tpo 79 zaten bu değerlerde gebelik imkansız zaten ;( ilaç dozu ile düzelmesi 2-3 ayı bulur nasip artık ama moralim bozuldu
evet canım tüp bebek denemeleri bile başarısız oluyor tsh 1,5-2 arası değerlerin uygun olduğu yazıyor.. 2 den aşağı olması yeterli diyen de oluyor...tsh yüksekliği hamileliğe engel mi
benim 2,4 tü fazla mı acabaevet canım tüp bebek denemeleri bile başarısız oluyor tsh 1,5-2 arası değerlerin uygun olduğu yazıyor.. 2 den aşağı olması yeterli diyen de oluyor...
Ablacım gelenler eklenecek gebeler çıkarılacak Yen'i ark filan da okuyalım okundukça yazalım benim kalanlar varSevcana söyle kuzusevcanvildo Canım arkadaşıda ekle listeye yavrum
Okuyun kuzu ya gebeler okumuş mu ki ben listedeki herkese okudum vallaAblacım gelenler eklenecek gebeler çıkarılacak Yen'i ark filan da okuyalım okundukça yazalım benim kalanlar var
Çok şükür ablacım idare ediyorum işte sen nasılsın
Daim olsun cnm temizlikle bogusuyorumAmin inşallah iyiyim abla tv izliyorum sen napiyosun nasilsin
Kuzu yarını merakla bekliyorum inl 9 ay hiiiçç adet olmazsınAmiinnn canım a. Selam bu arada çok şükür sen nasılsın kuzu
Hoş geldin ablacım iyiyim sen nasılsın napıyorsun
Ağzına sağlık ablacım okuyorum bendeOkuyun kuzu ya gebeler okumuş mu ki ben listedeki herkese okudum valla
Yorulunca oluyor zaten canım hem adete yorma yahu belki bebiş yerleşiyordur yaa inşallah canım bakalım ne olacak ama adet olursam bu yaşıma kadar ilk kez lekelenme olmadan adet görmüş olacam yaniDaim olsun cnm temizlikle bogusuyorum
Kuzu yarını merakla bekliyorum inl 9 ay hiiiçç adet olmazsın
Benim batda 29 u ama iş ysptıkca belim karnım agrıyo gelcek benim yini kırmızılar :-(
Oku aşkım allah kabul etsin seninde yüreğine sağlıkAğzına sağlık ablacım okuyorum bende
Amiiiin ablacım okudukça içim açılıyor valla çok iyi geliyor umarım vesile olabilirizOku aşkım allah kabul etsin seninde yüreğine sağlık
sağol fıstığım napim ilaca devam ediyorum yumurta takibi 1 mayısta olacak hoş tatil olursa ya öncesi ya sonrası..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?