- Konu Sahibi sevcanvildo
-
- #12.801
İnşallah canım açılır tabiki olduk ki hem :) inşallah yaniAmiiiin ablacım okudukça içim açılıyor valla çok iyi geliyor umarım vesile olabiliriz
sağol fıstığım napim ilaca devam ediyorum yumurta takibi 1 mayısta olacak hoş tatil olursa ya öncesi ya sonrası..
sen nasılsın? var mı bir durum?
Çok şükür bitti abla şimdilik yeniler eklensin hemen onlara da başlayalım inşallah. Çok huzursuz oluyordum okuyalım diye niyetlendik hakka girmeyelim inşallah bu arada bu ay çok ümitliyim senden inşallah çok güzel haberler alıcazİnşallah canım açılır tabiki olduk ki hem :) inşallah yani
İnşallah canım benim allah sesini duysunÇok şükür bitti abla şimdilik yeniler eklensin hemen onlara da başlayalım inşallah. Çok huzursuz oluyordum okuyalım diye niyetlendik hakka girmeyelim inşallah bu arada bu ay çok ümitliyim senden inşallah çok güzel haberler alıcaz
Canım adet oldum biliyorsun birazdan doktora gidicem bakalım bu ay neler bekliyor beni
Amin cnm benim Allah razı olsun
Merhaba canım hoşgeldinBeni de araniza alir misiniz
Aldık gitti :)Beni de araniza alir misiniz
O nerden çıktı abla bu ne stres şakın ol odaklanmak Yok unutmaKızlar ben yarın adet olacam heralde ya öyle geliyor bana bu ayda olmadı sanırsam ki
İyiyim ablacımmm sen napıyorsun nasılsın temizlik iş güç şimdi dinlemiyorumebru_can_ebru nasılsın canım
Sitres yok aşkım ya çok az akıntıyla kahve bi kan gördüm koyu akıntı gibiydi kahve bile değil tam kana benzettim lekelenme başladı heralde sırtımda ağrıyır bilemiyorum ama olacam sanırım sıkıntı yok aslan pençesi başlarım yani olursamda hormonlarım yumurtalıklarım toparlansın kiloda veririm rabbim ne zaman derse o zaman olur zaten doktorada gitmeyecem zayıflayana kadar boşverO nerden çıktı abla bu ne stres şakın ol odaklanmak Yok unutma
İyiyim ablacımmm sen napıyorsun nasılsın temizlik iş güç şimdi dinlemiyorum
Aynen ablacım yine de kırmızılar gelmeden bunları konuşmayalım bizSitres yok aşkım ya çok az akıntıyla kahve bi kan gördüm koyu akıntı gibiydi kahve bile değil tam kana benzettim lekelenme başladı heralde sırtımda ağrıyır bilemiyorum ama olacam sanırım sıkıntı yok aslan pençesi başlarım yani olursamda hormonlarım yumurtalıklarım toparlansın kiloda veririm rabbim ne zaman derse o zaman olur zaten doktorada gitmeyecem zayıflayana kadar boşver
İşten çıktım abla evdeyim benBizde isten geldik yemek yedik oğlanın dersi var ona bakacagiz sen çalışıyordun dimi
Sitresli değilim ya olacaksada gecikmesin ama yumurta üçüncü gün çatladı sanırım geçen ay tam 14.cü gün adet oldum bakalım bu yarın 14 gün oluyor yani adet olursam bu ovu testi koyu çıkıyor benim lh klomenden yükseliyor demek oluyor bu o zaman bu küre devam edecem dört ay hamile değilsem ki olduğumuda sanmıyorum pekAynen ablacım yine de kırmızılar gelmeden bunları konuşmayalım biz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?