2017 mart nisan hamile kalmak isteyenler

İnşallah canım açılır tabiki olduk ki hem :) inşallah yani
Çok şükür bitti abla şimdilik yeniler eklensin hemen onlara da başlayalım inşallah. Çok huzursuz oluyordum okuyalım diye niyetlendik hakka girmeyelim inşallah bu arada bu ay çok ümitliyim senden inşallah çok güzel haberler alıcaz

O nerden çıktı abla bu ne stres şakın ol odaklanmak Yok unutma
Sitres yok aşkım ya çok az akıntıyla kahve bi kan gördüm koyu akıntı gibiydi kahve bile değil tam kana benzettim lekelenme başladı heralde sırtımda ağrıyır bilemiyorum ama olacam sanırım sıkıntı yok aslan pençesi başlarım yani olursamda hormonlarım yumurtalıklarım toparlansın kiloda veririm rabbim ne zaman derse o zaman olur zaten doktorada gitmeyecem zayıflayana kadar boşver

Aynen ablacım yine de kırmızılar gelmeden bunları konuşmayalım biz

Aynen ablacım yine de kırmızılar gelmeden bunları konuşmayalım biz
Sitresli değilim ya olacaksada gecikmesin ama yumurta üçüncü gün çatladı sanırım geçen ay tam 14.cü gün adet oldum bakalım bu yarın 14 gün oluyor yani adet olursam bu ovu testi koyu çıkıyor benim lh klomenden yükseliyor demek oluyor bu o zaman bu küre devam edecem dört ay hamile değilsem ki olduğumuda sanmıyorum pek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…