• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 mart nisan hamile kalmak isteyenler

Kızlaarr bişey daha burda bi toplu olan ben değilim herhal ay dilim varmadı tombul demeye ya aboo :) neyse tilya kürü diye bişey var bayağıdır biliyorum ama ilkin bi soğan kürü falan yaptım diye es geçtim onu içeriği şu altın otu kuşburnu ve kış ıhlamuru kışın toplanmış olsnı daha iyiymiş çiçekleri bol ve yaprakları kısa oluyormuş çok güzel yap yakıyotmuş özelliklede göbiştekileri sevcanvildo sevcanvildo :) sende vardı sanırsam o sorun tabi biz bebek istediğimiz için altın otu koymuyoruz çünkü adet söktürücü ve rahim temizleyici etkiye sahip kendileri onun haricinde bol c vitamini oh mis yani bu vitamin eksikliğide bebişe engelmiş bu arada ilgilenenlere duyrulur ben bugün alıp yapacam inşallah yarından itibaren

Kızlaarr bişey daha burda bi toplu olan ben değilim herhal ay dilim varmadı tombul demeye ya aboo :) neyse tilya kürü diye bişey var bayağıdır biliyorum ama ilkin bi soğan kürü falan yaptım diye es geçtim onu içeriği şu altın otu kuşburnu ve kış ıhlamuru kışın toplanmış olsnı daha iyiymiş çiçekleri bol ve yaprakları kısa oluyormuş çok güzel yap yakıyotmuş özelliklede göbiştekileri sevcanvildo sevcanvildo :) sende vardı sanırsam o sorun tabi biz bebek istediğimiz için altın otu koymuyoruz çünkü adet söktürücü ve rahim temizleyici etkiye sahip kendileri onun haricinde bol c vitamini oh mis yani bu vitamin eksikliğide bebişe engelmiş bu arada ilgilenenlere duyrulur ben bugün alıp yapacam inşallah yarından itibaren
Ablacım dediğin gibi bitkilerde ilaç gibidir sürekli kür kullanmak değiştirmek doğru değil aslında her bünye ye yaramıyor o yüzden diyetisyen ile gitseniz daha iyi olur hekim e danışmakta fayda var

Yani benim kesinlikle vermem lazım kiloyu kilo pkoda çok kötü çünkü senin de varsa fazlalığın sende diyetle birlikte bu kürü dene kuzu eşim bi ara deli gibi ıhlamur içiyormuş diyor çmp gibiydim o sıralar demek ki ihlamurdanmış din konuştukta öyle ama içine altın otu koyma onun adet söktürücü özelliği var
Bende senden çok fazla vardır abla bende dikkat ediyorum

Bana zayiflamayla ilgili bisey deme ablaben fitim zayiflatacak cok sey biliyorumda iste kullanmiyorum...

Hayırlı aksamlar canlar..
M miyaz bu ay rahim temizlendi cnm inşaAllah gelecek ay bebiş gelcek..
Benimde ara ara agrılar geliyo bakalım nolcak..
Bu arada kilo vereceklere Allah kolaylık versin.
Gecen sene 7 ayda 26 kg vermiştimm
Ay inşallah temizlenmiştir kuzum ya bende dört ay olmadan 18kilo verdim ama bildiğin aç gezdim ya pko yüzünden kilo vermek çok zorr :(

Bana zayiflamayla ilgili bisey deme ablaben fitim zayiflatacak cok sey biliyorumda iste kullanmiyorum...
:) ne kızıyorsun canım yahu kilo için demedim sen değil miydin göbiş var diyen karıştırıyor muyum yoksa göbiş için dedim özellikle göbişi eritiyormuş yavrum yaart niyet yok yani faydam dokunsun dedim

Ablacım dediğin gibi bitkilerde ilaç gibidir sürekli kür kullanmak değiştirmek doğru değil aslında her bünye ye yaramıyor o yüzden diyetisyen ile gitseniz daha iyi olur hekim e danışmakta fayda var
Canım diyetisyenede gittim hiç bi halt olmadı pko yüzünden yine kendi yaptıklarımla zayıfladım ben bunların zararı yok kuzu dozunu kaçırma yeter yani aksine yararı var vücudu temizliyor hastalıklara karşı bağışıklığı güçlendiriyor ölyle her bitkiyi içmiyorum diyet yaparkende bol bol biberiye kekik yeşil çay papatya içtim üç ay sonra doktora gittim yumurtalıklar tertemiz

Back
X