• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 mart nisan hamile kalmak isteyenler

Aşkım orda yanlışlık olmuş ya seninde varsa demek istemiştim ben :) yok kız gördüğüm kadarıyla abartı derecede değil tabi ne kadar zayıf başlarsak gebeliğe o kadar iyi olur bizim için sağlıklı olur yani
ben 46 kiloydum şimdi zayıfladım 43 kiloyum çok zayıflıkta iyi değil canım

ben 46 kiloydum şimdi zayıfladım 43 kiloyum çok zayıflıkta iyi değil canım
Öyle canımda brn bu ilaçlar yüzünden kilo sldım pkoda var kilo iyi değil pkoya zaten çok vermem kemikler çok iri sırıtır yani ama bi 70 e kadar yolu var :) inşallah halledecem allahın izniyle görecem o kiloyu

Kızlaarr bişey daha burda bi toplu olan ben değilim herhal ay dilim varmadı tombul demeye ya aboo :) neyse tilya kürü diye bişey var bayağıdır biliyorum ama ilkin bi soğan kürü falan yaptım diye es geçtim onu içeriği şu altın otu kuşburnu ve kış ıhlamuru kışın toplanmış olsnı daha iyiymiş çiçekleri bol ve yaprakları kısa oluyormuş çok güzel yap yakıyotmuş özelliklede göbiştekileri sevcanvildo sevcanvildo :) sende vardı sanırsam o sorun tabi biz bebek istediğimiz için altın otu koymuyoruz çünkü adet söktürücü ve rahim temizleyici etkiye sahip kendileri onun haricinde bol c vitamini oh mis yani bu vitamin eksikliğide bebişe engelmiş bu arada ilgilenenlere duyrulur ben bugün alıp yapacam inşallah yarından itibaren

Teşekkürler canım ben de son zamanlarda kilo aldım göbekten. Vermek istiyorum :-)

:) ne kızıyorsun canım yahu kilo için demedim sen değil miydin göbiş var diyen karıştırıyor muyum yoksa göbiş için dedim özellikle göbişi eritiyormuş yavrum yaart niyet yok yani faydam dokunsun dedim
Abla walla art niyet dusundugunu hic aklimdan gecirmedim... kiz ben fitim diyirum cunku baktim yapamiyorum vucudumla baristiriyorum kendimi :-)

Back
X